gost 102443
Buduća legenda
- Poruka
- 31.178
pa u fazonu demoNkratski moderator, banovao me deset puta, naci cemo se mi...al da me ubijes ne mogu da se setim nicka koji to kaze...juce sam citao da vidim kako kukaju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ćeš, dozvolili smo bivšim tiletovim pionirima i istomišljenicima istih da gmižu po Balkanu bez obzira na promjenu države, državnog uređenja itd
Trebalo je uhlebiti sve one silne partijske funkcionere, komesare i 'dušobrižnike' koji su šljakerima prodavali pamet o gradnji socijalizma koji pri tome gradi i nas![]()
Severinko, podpisujem! Za moj pojam je prekrižiti listić jednako protudržavnom delovanju:
Onemogućuješ BILO KOJEM kandidatu da osvoji više od 50% glasova, tj. državi blokiraš izbor predsednika!
Takve bi trebalo na Goli Otok!!!!!
Možete li nam malo iznajmiti to ostrvo na nekoliko godina!?![]()
ma nije valjda...da nam Jerry otišao u pekare![]()

pa i Staljin je zavrsio Bogosloviju i bio je student teologije , tako da i nije nespojivo bas tolikoEto.Mislim, sta reci kad tamo imaju clana koji je srpski nacionalista, pravoslavac, a na avataru drzi druga Staljina?
![]()

pa nije propao ne kazem al sve jedno im se priblizio kraj , nisu ovako lose stajali u gradu u poslednjih 5 godina, a sada kad nema vise Maje mogu da zamislim kako ce se ruralne bosanske lopuze Mircic i Mirovic provesti sami na izborima.
pa gradoonacelnik se ne bira viose direktno nego u gradskim skupstinama , a i da se Maja kandiduje kandidovace se ispred grupe gradjana tako da SRS opet pusi , a sto se tice NISa ne gleda mi prozor od sobe na njega vec od kujne i ne smeta mi uopste .a sta se ti nadas? pa Maja ce se opet kandidovati za gradonacelnika i dobice glasove bar 55% Novosadjana. Nema frke za to.
A ti kad god se probudis i pogledas kroz prozor tvoja zgada ce da gleda u ruski Gazpromnjeft/NIS.zauvek.
Hvala, anyway...Bilo nas je ipak, dosta za pobedu8-)Pozdrav i chestitke svima koji su glasali za Tadica!!! Ja nisam imala pravo da glasam u srpskoj ambasadi u Bugarskoj, jer se nisam javila mesec dana ranije da cu glasati tamo, na zalost...

Ih Jelena...glasati........a zna se gde je glasovati.............![]()
Jel ima ovde neko iz SRS da mi pomogne da napravim nove naloge na forumu SRS?
.
e jednom i on da me nasmeje onako od srca