Doš'o je i taj dan...

Ma, komunista ti ćaća:D:D:D
Evo još jedna fotka za tebe, pošto vidim da si se prepoznao i da ti se sviđa:D:D:D
35.jpg

Eh ti lupetas gluposti, sacuvaj boze! Radikali su postolajli cak pre srpskih komunista.

Inace, Nikolic u Centralnoj Srbiji osvojio preko 51%, Tadic oko 47%. Na Kosovu Nikolic preko 70%. Ako se jos u racun ubaci Sandjak i Magari, onda je Tadic osvojio Pobedu sa glasovima nacijonalnih manjina. Plus jos predizborna kampanja DSa, koja i nije bila kampanja, samo su zastrasivali narod.

Nilkolic je Predsednik Srba, a Tadic je Predsednik Srbije ;-)

e sada da kažem... j.b.m ti ove žute lopove... imali su sreće što im je protivnik bio najgori od najgorih, pa smo svi normalni glasali za njih... a sada... neka se uzmu u pamet... manje u džepove, a više narodu, jer sledeći put će protivnik biti neko normalan... ima da oduva žute ko uragan kuće u nju orleansu...

Ma slusaj, to nema veze sa mojim opredeljenjem..............Moje opredeljenje je da zivim BOLJE.........

A KAKO DA ZIVIM bolje, kada na bini pored Tadica vidim Dinkica, koji sredstva iz NIP-a deli SAMO SVOJIM partijskim prijateljima(PROVERENO ZNAM).
Kada provede o trosku drzave mesece na Kipru, trazeci neke famozne Miloseviceve novce.vrati se sa pricom kako one ne postoje, da bi nekoliko meseci posle toga razni investicioni fondovi sa raznih egzoticnih ostrva poceli da kupuju firme po Srbiji.
Da ne ponavljam price o Djelicu, jer su smesne.Meni nije vazno da li je on zaradio 11, ili 110 miliona evra.Meni je vazno da on na tu zaradu NIJE platio porez.
Zatim o Vlahovicu, Kolesaru, kome neko poklanja 300 000 evra, Janjusevicu koji je za debele provizije prodao nacinalno blago ove zemlje.....

EEEEEEEE, toga ne bi bilo da imamo nekoga iz opozicije za predsednika.
Pa.zbog svega toga ja bi na ovim izborima glasao i za pokojnog Milosevica, a kamoli za Nikolica.
Sve ovo sto ti pricam nije rezultat mog uskog gledanja, nego ISKUSTVA.
Da ne pricam o tome, kako su demokrate, na celu sa pok. Djindjicem i Jovanovicem isterali iz stranke coveka koji ih je hlebom hranio dok su bili opozicija.......
O tome ja pricam.A ne o Tadicu i Nikolicu.

....................................

Нажалост ....слепом џаба махање . Нит те виде нит те чују ...само прде , подригују .

НАЦИОНАЛИСТИ НАЗАД У РОВОВЕ! НИКОЛИЋ ВОДИ!
SvetlostVostoka (Nasrtanje na vetrenjace) - 3. februar 2008. u 15.44
АЛО!

КО ВАМ ЈЕ РЕКАО ДА ТАДИЋ ВОДИ?! ДИНКИЋ?! ЕВРОПА?!

ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ ВОДИ!

НАЗАД У РОВОВЕ, БРЕ!

ОДМАХ СВИ НАЗАД НА ВАТРЕНУ ЛИНИЈУ!

СРБИЈА ЈЕ СВЕ, ОСТАЛО ЈЕ НИШТА!

...............................................

Јели ово твоја двострука личност ?

ti citiraš sam sebe... blago tebi

e sada da kažem... j.b.m ti ove žute lopove... imali su sreće što im je protivnik bio najgori od najgorih, pa smo svi normalni glasali za njih... a sada... neka se uzmu u pamet... manje u džepove, a više narodu, jer sledeći put će protivnik biti neko normalan... ima da oduva žute ko uragan kuće u nju orleansu...

Dobro je sto si barem sad bio iskren, ali nece da se uzmu u pamet; narod ih je upravo potapsao po ramenu i rekao im: 'samo nastavite.'

То и ја рекох малочас негде овде, било би лепо да се - СВИ, свако са својих разлога, "узму у памет", и извуку поуке из ових резултата.

Pravo je sada vreme da se Koštunica svede na realnu meru, znači onu pre 5. oktobra. Nije to baš kombi, ali jedan zglobni češki tramvaj bi zadovoljio, pa neka se vozaju njime po krugu ''dvojke'' do mile volje.

da potpišem
Vojislav Koštunica je najveća opasnost na političkoj sceni
da me je neko pre 7-8 godina pitao, rekao bih, bolji ne postoji
danas, da je bio izbor Koštunica-Nikolić, bez trunke griže savesti Tomislav Nikolić, neuporedivo časniji čovek

Back