Doš'o je i taj dan...

russian.jpg

Ebiga, brate, nema šampanjca za vas

daj 'vamo...

Мањине изабале президентеа Србији...као у ЦГ...шта им дугује заузврат видећете у наставку, када нас по трећи пут уведе у Е.У..Сви једном, а ми три пута..јеееееееееееееее

Ma ni iz 3. puta necemo, nece nas oni! Samo sanjaju nekakve snove, ali ako, ako se sad ne raduju, kad ce?
Oni bi bili srecni i da je 1 glas razlike!

izvadi srbiju iz usta... uništili ste srbiju

..........................................

аха ...е ево настављамо последњих осам година .

Распродајемо све што није наше , уместо министара спољних послова имамо животиње (вукове) , састављамо владу на једвите јаде , путујемо са два авиона у Русију и трећи за особље , извињавамо се свима лево и десно што су убијали Србе ....

Синко ....си си можда некад видео светлост ....но сада звучиш као помрачење сунца .

СРБИЈА СРБИМА

ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ

Мањине изабале президентеа Србији...као у ЦГ...шта им дугује заузврат видећете у наставку, када нас по трећи пут уведе у Е.У..Сви једном, а ми три пута..јеееееееееееееее

idi pa spasi kosovo kad znaš kako...

nemoj samo kao dosad...

idi pa spasi kosovo kad znaš kako...

nemoj samo kao dosad...

.......................................................

дволичан човек не вреди пишљивог боба .

погкледај своја ранија писања а онда пљуни сам себи у лице .

СРБИЈА СРБИМА

ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ

..........................................

аха ...е ево настављамо последњих осам година .

Распродајемо све што није наше , уместо министара спољних послова имамо животиње (вукове) , састављамо владу на једвите јаде , путујемо са два авиона у Русију и трећи за особље , извињавамо се свима лево и десно што су убијали Србе ....

Синко ....си си можда некад видео светлост ....но сада звучиш као помрачење сунца .

СРБИЈА СРБИМА

ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ

oseća se blago razočarenje kod glasača za rupe na tepihu...

Ti si u srcu demokrata :)
Kakvi su u stranci, takvi su i kad vode gradove i drzave, jednostavno su takvi!
Pa, zasto su podelili otkaze svima ovde i doveli svoje rodjake na vaznija radna mesta?
Oni ne cene ni znanje, ni sposobnost, ni talenat... Sta ce nam takav predsednik? Daj, vidis da si demokrata u srcu, samo to neces da priznas :)

Ma slusaj, to nema veze sa mojim opredeljenjem..............Moje opredeljenje je da zivim BOLJE.........

A KAKO DA ZIVIM bolje, kada na bini pored Tadica vidim Dinkica, koji sredstva iz NIP-a deli SAMO SVOJIM partijskim prijateljima(PROVERENO ZNAM).
Kada provede o trosku drzave mesece na Kipru, trazeci neke famozne Miloseviceve novce.vrati se sa pricom kako one ne postoje, da bi nekoliko meseci posle toga razni investicioni fondovi sa raznih egzoticnih ostrva poceli da kupuju firme po Srbiji.
Da ne ponavljam price o Djelicu, jer su smesne.Meni nije vazno da li je on zaradio 11, ili 110 miliona evra.Meni je vazno da on na tu zaradu NIJE platio porez.
Zatim o Vlahovicu, Kolesaru, kome neko poklanja 300 000 evra, Janjusevicu koji je za debele provizije prodao nacinalno blago ove zemlje.....

EEEEEEEE, toga ne bi bilo da imamo nekoga iz opozicije za predsednika.
Pa.zbog svega toga ja bi na ovim izborima glasao i za pokojnog Milosevica, a kamoli za Nikolica.
Sve ovo sto ti pricam nije rezultat mog uskog gledanja, nego ISKUSTVA.
Da ne pricam o tome, kako su demokrate, na celu sa pok. Djindjicem i Jovanovicem isterali iz stranke coveka koji ih je hlebom hranio dok su bili opozicija.......
O tome ja pricam.A ne o Tadicu i Nikolicu.

meni samo nije jasno mentalitet naroda, kada vec se bira bolji od dvojice koji nevaljaju, sa jedne strane da je pobedio Toma bile bi navodno demonstracije, sukobi, a sa ove druge strane pobedi Boris i nikom nista....izgleda mnogo vise demokrate mrze radikale nego obrnuto

НАЦИОНАЛИСТИ НАЗАД У РОВОВЕ! НИКОЛИЋ ВОДИ!
SvetlostVostoka (Nasrtanje na vetrenjace) - 3. februar 2008. u 15.44
АЛО!

КО ВАМ ЈЕ РЕКАО ДА ТАДИЋ ВОДИ?! ДИНКИЋ?! ЕВРОПА?!

ТОМИСЛАВ НИКОЛИЋ ВОДИ!

НАЗАД У РОВОВЕ, БРЕ!

ОДМАХ СВИ НАЗАД НА ВАТРЕНУ ЛИНИЈУ!

СРБИЈА ЈЕ СВЕ, ОСТАЛО ЈЕ НИШТА!

...............................................

Јели ово твоја двострука личност ?

Back