- Poruka
- 3.235
Znam neke koji se hvale kako su bili za vreme ww2 u ustaskoj vojsci, i takvi vrbuju svoje da glasaju za kena.:wink:wow, kakve metafore i jaki izrazi... nego, sto ti smeta sto hrvati koji zive u srbiji izlaze na izbore?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam neke koji se hvale kako su bili za vreme ww2 u ustaskoj vojsci, i takvi vrbuju svoje da glasaju za kena.:wink:wow, kakve metafore i jaki izrazi... nego, sto ti smeta sto hrvati koji zive u srbiji izlaze na izbore?![]()
Болид ти је тата . Па да, усташе се преплашиле![]()
torrente, ime ti potpuno odgovara... podsecas na naziv onog filma...A tek Djelica. Djelic je klasicni tip dupeuvlakaca i slihtare u skoli a koga su ostala deca maltretirala.
Dok nam Dinkic i Djelic kroje ekonomsku politiku, od preporoda nece biti nista. :wink:I Irci, katolici, naravno za Tadića
E, kad' bi ugledali na Irsku i njen PREPOROD u 20.veku:-(
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_the_Republic_of_Ireland
...Posebno poslednjih 15 godina![]()
Ajde pede.rcino popusi ReTa(r)dicu. :wink:aj bre ljakseru narani stoku, zasilji olovku pa da glasas.
ponesi i prase.
Evo, crkosmo od straha od strašnog Tome Nikolića i strašnog Ace VučićaБолид ти је тата . Па да, усташе се преплашиле![]()
Znam neke koji se hvale kako su bili za vreme ww2 u ustaskoj vojsci, i takvi vrbuju svoje da glasaju za kena.:wink:
Ajde pede.rcino popusi Retardicu. :wink:
torrente, ime ti potpuno odgovara... podsecas na naziv onog filma...
sta ti mislis i pretpostavljas o djelicu, to je jedno.
ja nisam iznosila sta mislim o vucicu, nego sta znam da se desavalo... on je samo par godina stariji od mene... a zemunsku gimnaziju znam ko svoj dzep iz tog vremena..![]()
pa ti za vreme WW2 nisi bio ni zigot, bejbe, tako da ne znam o cemu pricas... ako umes da razumes moje pitanje:Znam neke koji se hvale kako su bili za vreme ww2 u ustaskoj vojsci, i takvi vrbuju svoje da glasaju za kena.:wink:
Свим Срцем :wink:vish ti sta ti je kultura iz stare pazove....
a jel se tu kod vas seljaci bodu nozevima?
vidim nije ti mnogo pomoglo... koje godine?Jel? Pa i ja sam isao u zemunsku gimnaziju
Tačno.Pa to kazem.Znaci dok god ne dodju na vlast oni ce da rastu.A sad sta ce biti kada dodju na vlast to treba tek da vidimo.To se nikada ne zna.Mada nekada se moze naslutiti nakon prvih nekoliko dana.Ako pocnu da hapse ove lopove onda ima nade ako ne onda znamo da samo nastavljaju gde su ovi lopovi stali.Isto kao posle petog oktobra.Posle par dana odmah sam znao da je jednu bagru zamenila druga.
STO TI SMETA STO GRADJANIN SRBIJE (KOJI JE HRVAT) IZLAZI NA GLASANJE?
Dobro je što si to rekao ,jer su upravo njih dvojica pre par godina posetili Irsku i ugovorili sa njima savetodavnu saradnju, za drugo nismo ni sposobni, za sada...Dok nam Dinkic i Djelic kroje ekonomsku politiku, od preporoda nece biti nista. :wink:

Ха, ха, ко ми прича о лицемерјуpa ti za vreme WW2 nisi bio ni zigot, bejbe, tako da ne znam o cemu pricas... ako umes da razumes moje pitanje:
STO TI SMETA STO GRADJANIN SRBIJE (KOJI JE HRVAT) IZLAZI NA GLASANJE?
secam se da mi je jedna tvoja stranacka istomisljenica objasnjavala kako ste vi vadikavi svim srcem gradjani srbije kad treba da se upisuju akcije?
a mimo toga ste srbi.
a uvek ste licemerni i neodgovorni.
fascinantno...
Ljudi, kako ide?
Jesu li radikali već optužili nekoga za krađu?![]()

a kad akcije upisuju onda su gradjani...smeta mu, posto je glup ko asfalt, pa ne kapira dalje od stranackog pamfleta....
Ха, ха, ко ми прича о лицемерју![]()
Хрвати гласају за Тадића и заговарају независно Косово и Метохију. Исто тако имају жељу да Војводина постане независна држава. Јел ти доста, хоћеш још који разлог?
Да, усрећили нас.oni su lep primer kako se jedna nacija podiže iz mrtvih8-)
Него лепе им оне виле од неколико милиончета. Сигурно су поштено зарадили. 
JA pricam o licemerju.Ха, ха, ко ми прича о лицемерју![]()
Хрвати гласају за Тадића и заговарају независно Косово и Метохију. Исто тако имају жељу да Војводина постане независна држава. Јел ти доста, хоћеш још који разлог?

a kad akcije upisuju onda su gradjani...
mislim, secam se devedesetih... ortak jedan, radikal (inace niti radi niti studira u to vreme, a ni do danasnjeg dana), uzeo da mi objasnjava o srpstvu, cojstvu i junastvu i kako je pitanje casti da treba ratovati... ja kazem, vazi, baki, ti kreni ja cu za tobom... imao je objasnjenje sto on ne moze... bilirubin... ali je redovno isao u prostorije stranke da muva ribe... e ova prica me podseti na njega![]()