Doš'o je i taj dan...

SRS ce se slomiti kad doje na vlast dozivece katarzu 100%.

Pa to kazem.Znaci dok god ne dodju na vlast oni ce da rastu.A sad sta ce biti kada dodju na vlast to treba tek da vidimo.To se nikada ne zna.Mada nekada se moze naslutiti nakon prvih nekoliko dana.Ako pocnu da hapse ove lopove onda ima nade ako ne onda znamo da samo nastavljaju gde su ovi lopovi stali.Isto kao posle petog oktobra.Posle par dana odmah sam znao da je jednu bagru zamenila druga.

Najbolje da nece.Pa kako je sada Tadic imao kampanju u kojoj se vracao 16-17 godina u nazad sta je tesko vratiti se 6 meseci

Nece se secati videces...u principu vecinu Srba i sad manje vise to ne interesuje preterano mislim interesuje ali im je ono na desetom mestu.Proglasenje nezavinsoti bi imalo efekta na izborne rezultate mozda kad bi izbori bili 15 dana kasnije a ovako kad prodje neko vreme to nece biti nesto zbog cega ce se lljudi opredeljivati da glasaju u znacajnijem broju za nekog.

szwe3.gif

Српкињица једна мала

Српкињица једна мала по Косову цвеће брала
у три боје венац свила па се њиме закитила
Црвена је крвца била по Косову што се лила
зато црвену боју носим и са њом се ја поносим
Плаво небо ко слобода идеал је Српског рода
зато плаву боју носим и са њом се ја поносим

Бело млеко, мајка мила и мене је задојила
зато белу боју носим и са њом се ја поносим
Један венац три су боје тробојница Српска то је
Црвено, Плаво и Бело с њом се дичи Српство цело

isil3.gif

Срећно!

Pa to kazem.Znaci dok god ne dodju na vlast oni ce da rastu.A sad sta ce biti kada dodju na vlast to treba tek da vidimo.To se nikada ne zna.

Ma zna se nece biti nista.Nije realno da bude nesto posebno bilo ko da dodje na vlast a posebno ne u kratkom roku sto prosecan glasac u Srbiji ocekuje.SRS posebno ce imati problem zbog velikog broja siromasnih gradjana koji glasaju za SRS a koji ce isto tako biti siromasni bilo ko da dodje na vlast...

szwe3.gif

Српкињица једна мала

Српкињица једна мала по Косову цвеће брала
у три боје венац свила па се њиме закитила
Црвена је крвца била по Косову што се лила
зато црвену боју носим и са њом се ја поносим
Плаво небо ко слобода идеал је Српског рода
зато плаву боју носим и са њом се ја поносим

Бело млеко, мајка мила и мене је задојила
зато белу боју носим и са њом се ја поносим
Један венац три су боје тробојница Српска то је
Црвено, Плаво и Бело с њом се дичи Српство цело

isil3.gif

Срећно!

koja patetika :roll:
mozes ti to bolje....

Ma zna se nece biti nista.Nije realno da bude nesto posebno bilo ko da dodje na vlast a posebno ne u kratkom roku sto prosecan glasac u Srbiji ocekuje.SRS posebno ce imati problem zbog velikog broja siromasnih gradjana koji glasaju za SRS a koji ce isto tako biti siromasni bilo ko da dodje na vlast...

Pa siromasni i oni koji tesko zive glasaju protiv vlasti to je logicno.Slicno je bilo i kada je Sloba pukao.Pa ja ne znam ni jednog mog poznanika koji se napunio za vreme Slobe da je glasao protiv njega vec samo mucenici koji su jedva sastavljali kraj sa krajem.

Ma,sve se vec zna...idite do bilo koje kladionice i po kvotama cete videti da Boris mirno spava...
Ти си другар наиван или не познајеш кладионицу. Мала квота на Тадића (1,40), односно (2,40) на Николића значи само једно. Николић је фаворит, 1, 40 квота је навлакуша!!! Већина људи игра мање квоте, хвата те зицере, као, наводно јер су "сигурнији". Више се новаца улаже на квоту 1,40 него на 2,40. Дакле, очекујем кикс Тадића и енормну зараду власника кладионица.

И ја и ја и ја ијааааа пре сат времена. Аууу што Хрвати масовно излазе, просто су експлодирали и гласају за Кена. Ајмо браћо, за Тому да гласамо. Србији није потребан нови пријатељ Месића и Чекуа а то је кен.

Аууу што Хрвати масовно излазе, просто су експлодирали и гласају за Кена. Ајмо браћо, за Тому да гласамо. Србији није потребан нови пријатељ Месића и Чекуа а то је кен.

wow, kakve metafore i jaki izrazi... nego, sto ti smeta sto hrvati koji zive u srbiji izlaze na izbore? :D

И ја и ја и ја ијааааа пре сат времена. Аууу што Хрвати масовно излазе, просто су експлодирали и гласају за Кена. Ајмо браћо, за Тому да гласамо. Србији није потребан нови пријатељ Месића и Чекуа а то је кен.

hahha
hrvati za tadica....
koji si ti bolid....

I Irci, katolici, naravno za Tadića
E, kad' bi ugledali na Irsku i njen PREPOROD u 20.veku:-(
http://en.wikipedia.org/wiki/Economy_of_the_Republic_of_Ireland
...Posebno poslednjih 15 godina:!:

Back