Doš'o je i taj dan...

A tek Djelica. Djelic je klasicni tip dupeuvlakaca i slihtare u skoli a koga su ostala deca maltretirala.
torrente, ime ti potpuno odgovara... podsecas na naziv onog filma...
sta ti mislis i pretpostavljas o djelicu, to je jedno.
ja nisam iznosila sta mislim o vucicu, nego sta znam da se desavalo... on je samo par godina stariji od mene... a zemunsku gimnaziju znam ko svoj dzep iz tog vremena.. :D

Znam neke koji se hvale kako su bili za vreme ww2 u ustaskoj vojsci, i takvi vrbuju svoje da glasaju za kena.:wink:
pa ti za vreme WW2 nisi bio ni zigot, bejbe, tako da ne znam o cemu pricas... ako umes da razumes moje pitanje:
STO TI SMETA STO GRADJANIN SRBIJE (KOJI JE HRVAT) IZLAZI NA GLASANJE?

secam se da mi je jedna tvoja stranacka istomisljenica objasnjavala kako ste vi vadikavi svim srcem gradjani srbije kad treba da se upisuju akcije?
a mimo toga ste srbi.

a uvek ste licemerni i neodgovorni. :D

fascinantno...

Pa to kazem.Znaci dok god ne dodju na vlast oni ce da rastu.A sad sta ce biti kada dodju na vlast to treba tek da vidimo.To se nikada ne zna.Mada nekada se moze naslutiti nakon prvih nekoliko dana.Ako pocnu da hapse ove lopove onda ima nade ako ne onda znamo da samo nastavljaju gde su ovi lopovi stali.Isto kao posle petog oktobra.Posle par dana odmah sam znao da je jednu bagru zamenila druga.
Tačno.

pa ti za vreme WW2 nisi bio ni zigot, bejbe, tako da ne znam o cemu pricas... ako umes da razumes moje pitanje:
STO TI SMETA STO GRADJANIN SRBIJE (KOJI JE HRVAT) IZLAZI NA GLASANJE?

secam se da mi je jedna tvoja stranacka istomisljenica objasnjavala kako ste vi vadikavi svim srcem gradjani srbije kad treba da se upisuju akcije?
a mimo toga ste srbi.

a uvek ste licemerni i neodgovorni. :D

fascinantno...
Ха, ха, ко ми прича о лицемерју :)
Хрвати гласају за Тадића и заговарају независно Косово и Метохију. Исто тако имају жељу да Војводина постане независна држава. Јел ти доста, хоћеш још који разлог?

smeta mu, posto je glup ko asfalt, pa ne kapira dalje od stranackog pamfleta....
a kad akcije upisuju onda su gradjani...

mislim, secam se devedesetih... ortak jedan, radikal (inace niti radi niti studira u to vreme, a ni do danasnjeg dana), uzeo da mi objasnjava o srpstvu, cojstvu i junastvu i kako je pitanje casti da treba ratovati... ja kazem, vazi, baki, ti kreni ja cu za tobom... imao je objasnjenje sto on ne moze... bilirubin... ali je redovno isao u prostorije stranke da muva ribe... e ova prica me podseti na njega :D

Хрвати гласају за Тадића и заговарају независно Косово и Метохију. Исто тако имају жељу да Војводина постане независна држава. Јел ти доста, хоћеш још који разлог?

e ajde molim te apsolviraj to.
al gledaj da ne bude onako radikalsko cobanski, nego upotrebi neke opasne reci tipa "argument".....

JA pricam o licemerju.
a ti se koncentrisi, samo polako i hrabro, napregni mozak, pa mi odgovori za promenu:
IMAJU LI PRAVO SVI PUNOLETNI GRADJANI SRBIJE DA GLASAJU ILI NE?

umes li da odgovoris?
SMES li da odgovoris?
ili ces kao maca oko slanine da pricas druge stvari... :D

a kad akcije upisuju onda su gradjani...

mislim, secam se devedesetih... ortak jedan, radikal (inace niti radi niti studira u to vreme, a ni do danasnjeg dana), uzeo da mi objasnjava o srpstvu, cojstvu i junastvu i kako je pitanje casti da treba ratovati... ja kazem, vazi, baki, ti kreni ja cu za tobom... imao je objasnjenje sto on ne moze... bilirubin... ali je redovno isao u prostorije stranke da muva ribe... e ova prica me podseti na njega :D

koji bre gradjani, to je sve stoka....
eh sto nemamo one "specijalne" licne karte....pa kad dodjes u postu, a ono ti kazu "ti, na kraj reda, ti si ljakse"....

Back