Gazija
Iskusan
- Poruka
- 6.125
ja sam otisao da izaberem bolju,evropsku Srbiju.............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako ,bre, ko ga dir'o? majku mu:shock:eee, svega ovoga ne bi bilo da su vucica manje sikanirali u srednjoj skoli![]()

Да, усрећили нас.Него лепе им оне виле од неколико милиончета. Сигурно су поштено зарадили.
![]()

čika Mlađo i čika Boža imaju lepšu kuću od moje.... buaaaaa 
И ја и ја и ја ијааааа . Србији није потребан нови пријатељ .

čujem da su radikali ovih dana štampali i distribuirali lažne LDP letke u kojima pozivaju na bojkot izbora![]()
Jutros morali da menjaju službeni telefon Vatikana, izgoreo od pozivanja brojeva u Srbiji8-)nisu, al su ustanovili da je gomila hrvata izasla na glasanje![]()
aha, taman tako.On baš deluje kao kur*evit momak![]()
Један по један, миц по миц, и Тома на челу Србије. :-)da
dovoljan si joj ti![]()
Па зар човек који директно крши правило изборне тишине одређено и предиђено законом може чврсто стајати иза својих кампањских проповеди које се односе на тај исти Закон и Устав?!
a kada bi se LDP bavio takvim budalaštinamaJa sam cuo drugaciju pricu.
Veoma ljigavo sa njihove strane.
....
"maštoviti" radikali
driksi, udahni duboko, opusti se, prosetaj malo po toj staroj pazovi, pa mi odgovori na ono pitanje... taman smo lepo poceli da caskamoДа ли је неко ко не поштује правила сопствене земље добар за себе?или можда за друге?
Једна пријатељица ми је управо проследила смс који је јутрос добила од пошиљаоца „ДоПобеде“ док је број,наравно,остао неидентификован!
Садржај поруке гласи овако
:“ТИ СЕ ПИТАШ?ХОЋЕШ МИР,ПОСАО,ПУТОВАЊА,ЕВРОПУ,ЦЕО СВЕТ?НЕМОЈ ДА ТИ ДРУГИ КРОЈЕ СУДБИНУ!3.ФЕБРУАР,ПРАВИ ДАН ЗА ПРАВУ ОДЛУКУ!ЗАОКРУЖИ 2!ПОБЕЂУЈЕМО ЗАЈЕДНО!“
Сада ја вас лепо питам,како је могуће да одаберем опцију 2?
Па зар човек који директно крши правило изборне тишине одређено и предиђено законом може чврсто стајати иза својих кампањских проповеди које се односе на тај исти Закон и Устав?!
Он нам својим примером треба показати родољубље и патриотизам,јер ко није за себе,није ни за друге.
Да ли је неко ко не поштује правила сопствене земље добар за себе?или можда за друге?
Један по један, миц по миц, и Тома на челу Србије. :-)
MIZANTROPU 

Dokaz da je to poslao Tadićev tabor?
Ајде појасни мало, зашто ти смета назив?pa ko bi se nadao nečem drugom od takvog nickname-a![]()
kada su radikali dokazali MAKAR JEDNU OD SVOJIH TVRDNJI?
na tome se zasniva citava njihova politika od prvog dana... pricaj bombasticne stvari, sludjuj ljude i ne dokazuj nista...
neodgovorni lakrdijasi.

:-?Eh, nije ni njima lako...![]()
a kada bi se LDP bavio takvim budalaštinama
zna se, ko u nedostatku zdravog razuma, radi takve stvari
ljigavi,izmedju ostalih "epiteta""maštoviti" radikali
![]()
A i ti si sa DedinjaBuaaaačika Mlađo i čika Boža imaju lepšu kuću od moje.... buaaaaa
![]()