Doš'o je i taj dan...

Чанак - сепаратиста - подржао Тадића као и већина шиптара на Косову и Метохији -

- О Србијо куда идеш каква ли нас светла то будућност чека -:-?

Pa ne samo pod turcima i posle su uglavnom "stranci" vladali. Pa samo evo od 45'-e imali smo hrvata Tita ili sta je vec bio niko ne zna,pa crnogorca Slobu i sada crnogorca Tadica.
A i na mnogim drugim pozicijama su takodje slicni.Pa dok je Djiki vladao ministar inostranih poslova polu siptar Svilanovic,pa evo sada ovaj mali ********* Hamdija.....i onda zasto smo ovako prosli i zasto i dalje ovako prolazimo.

То се и ја питам... али ево синоћ седим са ортацима који су већином за Тадића, њихова прича је да су како ја видим много уплашени а не знају разлог за страх, ту су наивне приче да ће нам доћи санкције па до тога како ће да избије нуклеарни рат између Руса и Амера и то све преко наших глава, то је онај типични Амерички начин владања светом - заплаши, уплаши,посвађај па владај. Људи не капирају да је ово избор председника а не парламентарни избори.

Много ми је смешно изгледао онај митинг Тадића у прошли четвртак са пиштаљкам, шерпама и осталом пиротехником...та времена су прошла, време је да се ујединујемо, да радимо и да помажемо једни другима, без обзира којој странци припадали.

evropa i usa ne vole nikolica.....i to je cinjenica......
nece nikolic da nas sjebe, vec oni koji ga ne vole.....e zato je bolje da pobedi tadic........

Pa da nas Tadic sjebe?????? Pa sta me zabole sta USA i Evropa ne vole. Mada Evropa nista protiv Nikolica nije rekla kada su ovi izbori u pitanju a i ono malo negativnih komentara sto je bilo je zahvaljujuci DS-u isto kao sto su namestili onoj Serifovicki. Pa taj DS pljuje ovu zemlju po Evropi pa se zato i nemojte cuditi zasto nismo u istoj.Glavni strahovi Evrope oko radikala su dosli od DS-a isto kao sto pristalice DS-a imaju strah od nekog bombardovanja i sankcija koji su im DS lideri ubacili u glave.

Pa covek vraca ljude u 90-e a za to optuzuje protivnika.Ma samo kad vidis kojom kampanjom ce on dobiti izbore( ako ih dobije) odmah ti je jasno da ova zemlja buducnosti nema.Treba biti nevidjeno glup da bi se primio na DS kampanju a taj DS vodi zemlju.

Znas sta je meni najstrasnije...DS vodi kapanju tako otprilike SRS,Toma katastrofa,debili ovo ono uzas...a oni kao spas...****** pa kakvi su to oni kad takve radikale jedva pobede bice da nisu ni oni mnogo odmakli....

Pobeda Tome ce biti inicijalna kapisla za dolazak SRS-a na vlast zato ima logike u tome sto se ovi izbori tako posmatraju.

Ma u svakom slucaju SRS dolazi na vlast.Cak sta vise vece su sanse za to ako Nikolic danas pukne na izborima nego ako dobije.Ako Nikolic danas pukne na sledecim parlamentarnim izborima SRS sama uzima preko 50% to je sigurno a ako Toma pobedi isto ce biti jaki ali nece ici preko 40%

Znas sta je meni najstrasnije...DS vodi kapanju tako otprilike SRS,Toma katastrofa,debili ovo ono uzas...a oni kao spas...****** pa kakvi su to oni kad takve radikale jedva pobede bice da nisu ni oni mnogo odmakli....

Ma pazi kampanja im je bila takva da samo tesko retardirani su mogli da se prime na nju.

Mi cemo u Evropu,ukinucemo vize da putujemo Evropom,ako ne pobedi Tadic vraticemo se u 90-e,bice sankcije,glad,rat,bombardovanje,svi cete pomreti....
Alo bre pa gde su zaposljavanje,povecanje standarda,borba protiv kriminala,niskog nataliteta......itd.???

Ma u svakom slucaju SRS dolazi na vlast.Cak sta vise vece su sanse za to ako Nikolic danas pukne na izborima nego ako dobije.Ako Nikolic danas pukne na sledecim parlamentarnim izborima SRS sama uzima preko 50% to je sigurno a ako Toma pobedi isto ce biti jaki ali nece ici preko 40%

Nece biti tako kao sto kazes...ako Toma dobije SRS ce porasti i to osetno ako izgubi mozda ce cak i pasti...mesto predsednika nosi rejting stranci...daleko su vece sanse SRS da dodje na vlast ako bude toma pobedio pa sta mislis a je tvoja logika ispravna da se ne bi Toma toliko lomio da pobedi...

Nece biti tako kao sto kazes...ako Toma dobije SRS ce porasti i to osetno ako izgubi mozda ce cak i pasti...mesto predsednika nosi rejting stranci...daleko su vece sanse SRS da dodje na vlast ako bude toma pobedio pa sta mislis a je tvoja logika ispravna da se ne bi Toma toliko lomio da pobedi...

Ne slazem se, SRS moze samo da pada ako Toma pobedi na izborima. Ako Bota dobije imacemo ili samostalnu radikalsku vladu ili koaliciju srs-dss.

pa, od njih cce ti doci evri, industrija, turisti, njima ces da prodajes i sa njima ces da trgujes, a ne samo sa rusijom......

e mislim da gresis, mada ni ja nisam potpuno siguram....

Pa dolazice i dalje.Zabole njih ko je na vlasti bitno im je da im je kapital siguran.A koliko se secam Nikolic je izjavio 1000 puta da garantuje sigurnost kapitala ako dodje na vlast i da samo oni koji su radili protivzakonito treba da strahuju.

Ma SRS kao stranka dobija u oba slucaja to je sigurno.

Velike je razlika...ako SRS pobedi verlo je mogoce da ce uspesti da zadrzi korpus glasaca iz prvog kruga ako Toma ne bude puno gresio kao predsednik a sa druge strane DS ce biti ranjena i njen rejting ce otici dole...u obrnutoj opciji SRS nema sanse da sadrzi 44% glasova(to ionako nisu sve glasovi SRS-a) i pasce mozda cak se vratiti na 30% a DS ce jacati.
Ovo ti je samo prosta logika.

Velike je razlika...ako SRS pobedi verlo je mogoce da ce uspesti da zadrzi korpus glasaca iz prvog kruga ako Toma ne bude puno gresio kao predsednik a sa druge strane DS ce biti ranjena i njen rejting ce otici dole...u obrnutoj opciji SRS nema sanse da sadrzi 44% glasova(to ionako nisu sve glasovi SRS-a) i pasce mozda cak se vratiti na 30% a DS ce jacati.
Mislim da je ovo vrhunac stranke,moraju poceti pucati..

Da ali zaboravljas da sledi proglasenje nezavisnog Kosova od strane siptarskog animalnog oblika zivota a to bi moglo prilicno da zezne stranku onoga ko bude predsednik tada

Da ali zaboravljas da sledi proglasenje nezavisnog Kosova od strane siptarskog animalnog oblika zivota a to bi moglo prilicno da zezne stranku onoga ko bude predsednik tada

Znas sta ja mislim da ce se to proglasenje nezovisnosti odraditi po nekom principu zavijanja u oblandu...i da realno nece biti parlementarnih izbora odma posle toga a za vec 6 meseci niko se Kosova nece ni secati.

Back