filatelista. pa šta?
Veoma poznat
- Poruka
- 13.059
ja cu tek posle 15 :00
kao Vojkan, u 15.30h
najavio se ako neko želi da ga uslika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cu tek posle 15 :00
najviše drobe oko Kosmeta, a najmanja zainteresovanost za izbore baš tamo:?
kao Vojkan, u 15.30h
najavio se ako neko želi da ga uslika![]()
na biračkom spisku su samo srbi.Da li se na Kosovu procenat broji na ukupan broj, tj. procenjen broj šiptara plus Srbi, ili samo Srbi? Ako je prvo, to je onda veliki odziv Srba!
ajde jos malo pishimozda uspesh da utichesh na moju odluku
da glasam za Ds ili uopste ne izadjem,jel b to voleo?
Kako su se zaribali šiptari bojkotiranjem ovih izbora:na biračkom spisku su samo srbi.
to bi trebalo da znaš
hahahahaha
pa jel ti misliš da sam ja spao na te grane da nekoga ubeđujem na forumu
druže, hoćeš glasati, nećeš, za Tomu ili Borisa, nacrtati petokraku...sve je to tvoje pravo,
a mene tako zabole da agitujem, to rade ovi vukovi i skijašica sa Peštera i ko zna sve kakvi klonovi po forumu...
tako samo opušteno i uživaj u nedeljnom danu:wink:
rts:
u 9 sati na banjici glasao novak đoković
9.30 glasao čedomir jovanović
potvrđuje onu moju tezu da je Tadić igrao na sigurne glasove LDP i bez zahteva i razgovora oko podrške, a nije se time udaljio od narodnjaka
naravno.
i čedomir je poranio, da ldp-ovi birači vide desetak puta u vestima da je izašao.
dobra procena tadića da će, bez zvanične podrške ldp-a ipak privući njihove birače, a neće razočarati narodnjake.

konačno da i on nešto politički mudro odigra:-D:-D
ne dešava mu se to baš često:razz:![]()
kod mene do pola 11 preko 20%:-D
ldp-ovim biračima je dovoljno što je "iz prve" odyebao aneks-ucenu.
dss-biračima prija što, zvanično, čeda nije pružio podršku.
Kampanja na evropski opredeljene birače marginalizuje stranke.
Mi pobedjujemo - svi dobijaju:-D
osim večitih loozera![]()
to je kockanje, videćemo dal' se isplatilo
posle izostanka jasne i čvrste podrške svih, najbolja opcija, bez podrške ikoga
po meni....ali videćmo oko 22h
koja je kvota na Tadića? 1.65?
dobra procena tadića da će, bez zvanične podrške ldp-a ipak privući njihove birače, a neće razočarati narodnjake.
Ili je pao tajni dil.:wink:
dosao kuci da obavim fizioloske potrebe i malo danem dusom, a za potplacivanje ovde nema potrebe posto na Limanu 2 ce Tadic ionako imati 5 puta vise glasova od Tome ,potplacujemo samo po Vjeterniku,Futogu i Adicama gde Toma dobija pet puta vise od nas a i oni bosanci su lakomi na parešta, ti imaš laptop i hvataš po biračkom mestu bežični internet, kad se javljaš na forum
jel radiš ti opšte??
sigurno ti DS dala 10 kila evra da potplatiš radikaa kontrolora da ubace za Tadića 5 glasova:grin::grin::grin:

meridijan:
tadić 1,4
grobar 2,60![]()