вождовац
Gost
- Poruka
- 1.058
Odlično, ubuduće ni ne trebamo da organizujemo izbore!
Dovoljno je da samo pitamo kladioničare!![]()
вождовац-пратизан 0-2 на првом полувремену....3-2 на крају, квота 60 па ви видите
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično, ubuduće ni ne trebamo da organizujemo izbore!
Dovoljno je da samo pitamo kladioničare!![]()
Pa ne samo pod turcima i posle su uglavnom "stranci" vladali. Pa samo evo od 45'-e imali smo hrvata Tita ili sta je vec bio niko ne zna,pa crnogorca Slobu i sada crnogorca Tadica.
A i na mnogim drugim pozicijama su takodje slicni.Pa dok je Djiki vladao ministar inostranih poslova polu siptar Svilanovic,pa evo sada ovaj mali ********* Hamdija.....i onda zasto smo ovako prosli i zasto i dalje ovako prolazimo.
Људи не капирају да је ово избор председника а не парламентарни избори.
evropa i usa ne vole nikolica.....i to je cinjenica......
nece nikolic da nas sjebe, vec oni koji ga ne vole.....e zato je bolje da pobedi tadic........
Pa covek vraca ljude u 90-e a za to optuzuje protivnika.Ma samo kad vidis kojom kampanjom ce on dobiti izbore( ako ih dobije) odmah ti je jasno da ova zemlja buducnosti nema.Treba biti nevidjeno glup da bi se primio na DS kampanju a taj DS vodi zemlju.
Pobeda Tome ce biti inicijalna kapisla za dolazak SRS-a na vlast zato ima logike u tome sto se ovi izbori tako posmatraju.
Pa taj DS pljuje ovu zemlju po Evropi pa se zato i nemojte cuditi zasto nismo u istoj..
Znas sta je meni najstrasnije...DS vodi kapanju tako otprilike SRS,Toma katastrofa,debili ovo ono uzas...a oni kao spas...****** pa kakvi su to oni kad takve radikale jedva pobede bice da nisu ni oni mnogo odmakli....
pa, od njih cce ti doci evri, industrija, turisti, njima ces da prodajes i sa njima ces da trgujes, a ne samo sa rusijom......Pa sta me zabole sta USA i Evropa ne vole.
Mada Evropa nista protiv Nikolica nije rekla kada su ovi izbori u pitanju
Ma u svakom slucaju SRS dolazi na vlast.Cak sta vise vece su sanse za to ako Nikolic danas pukne na izborima nego ako dobije.Ako Nikolic danas pukne na sledecim parlamentarnim izborima SRS sama uzima preko 50% to je sigurno a ako Toma pobedi isto ce biti jaki ali nece ici preko 40%
Nece biti tako kao sto kazes...ako Toma dobije SRS ce porasti i to osetno ako izgubi mozda ce cak i pasti...mesto predsednika nosi rejting stranci...daleko su vece sanse SRS da dodje na vlast ako bude toma pobedio pa sta mislis a je tvoja logika ispravna da se ne bi Toma toliko lomio da pobedi...
Nece biti tako kao sto kazes...ako Toma dobije SRS ce porasti i to osetno ako izgubi mozda ce cak i pasti...mesto predsednika nosi rejting stranci...daleko su vece sanse SRS da dodje na vlast ako bude toma pobedio pa sta mislis a je tvoja logika ispravna da se ne bi Toma toliko lomio da pobedi...
pa, od njih cce ti doci evri, industrija, turisti, njima ces da prodajes i sa njima ces da trgujes, a ne samo sa rusijom......
e mislim da gresis, mada ni ja nisam potpuno siguram....
Ma SRS kao stranka dobija u oba slucaja to je sigurno.
evo rezultata iz moje kuce:
Tadic 2
Nikolic 2
Nevazecih 1
Mislim da je ovo vrhunac stranke,moraju poceti pucati..Velike je razlika...ako SRS pobedi verlo je mogoce da ce uspesti da zadrzi korpus glasaca iz prvog kruga ako Toma ne bude puno gresio kao predsednik a sa druge strane DS ce biti ranjena i njen rejting ce otici dole...u obrnutoj opciji SRS nema sanse da sadrzi 44% glasova(to ionako nisu sve glasovi SRS-a) i pasce mozda cak se vratiti na 30% a DS ce jacati.
Ovo ti je samo prosta logika.
Velike je razlika...ako SRS pobedi verlo je mogoce da ce uspesti da zadrzi korpus glasaca iz prvog kruga ako Toma ne bude puno gresio kao predsednik a sa druge strane DS ce biti ranjena i njen rejting ce otici dole...u obrnutoj opciji SRS nema sanse da sadrzi 44% glasova(to ionako nisu sve glasovi SRS-a) i pasce mozda cak se vratiti na 30% a DS ce jacati.
Ovo ti je samo prosta logika.
Da ali zaboravljas da sledi proglasenje nezavisnog Kosova od strane siptarskog animalnog oblika zivota a to bi moglo prilicno da zezne stranku onoga ko bude predsednik tada
Mislim da je ovo vrhunac stranke,moraju poceti pucati..