gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
nadam se da ucesnici diskusije ne zameraju na digresiji 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nemislim da ste je puno poboljsali u zadnjih 14 godina.SIKTER ! Lička komunjaro !All guts no glory:Ej bre, nisam ja bosanac.
Ovo "more" da kvotiras: VUKOJEBINA to je sve sto je ostalo od Srbiju. :mad:

All guts no glory:I najgora stvar, za 20-30 ljeta to vase drustvo je uspjeli od mojih Krajisnika (kru te jeba) napraviti prave lale, zalosno.
Zakljucak: Ko je imao mogucnosti nije ostao sa vama. :sad::sad:
SIGNATURE 350:ti neznas ko je drug Drazic????????
ajoooojjjjj devojkooo....... imas ti mlogo da ucis bre, o zemlji u kojoj zivis 8-)

Bogart:Друг Дражић:
![]()

All guts no glory:Hvala Bogu pa nisam ja ostao u toj vasoj vukojebini.
bravo brate banatski nasi predci su bili pametni ljudi sa tom slaninom,al ***** cime sad da mazemo asvalt posto ne dolaze vise prugom nego traktorom po asvaltnoj bazi pa se zdravo pitam kako da im doakamo ovog puta :-? :-DBogart:Ниси чуо за ту фору раније? :-D :-D :-D
Има једно повеће село у мом крају у ком уопште нема колониста, па измислили ту причу како је '45. стигла директива да се дочекају другови-колонисти на станици, па изашло цело село, и свако понео по шнит сланине. И све се питају, те "та, ди су", те "како их нема", а кад је један повикао "ВОЗ!", сви удри сланином по шинама. :-D :-D
Bogart:Ниси чуо за ту фору раније? :-D :-D :-D
Има једно повеће село у мом крају у ком уопште нема колониста, па измислили ту причу како је '45. стигла директива да се дочекају другови-колонисти на станици, па изашло цело село, и свако понео по шнит сланине. И све се питају, те "та, ди су", те "како их нема", а кад је један повикао "ВОЗ!", сви удри сланином по шинама. :-D :-D

Pa moraju ljudi da vicu, navika je to. :wink:SIGNATURE 350:svaka cast za Drazica
@nesha
tu si u pravu, nije nam ni u prirodi da pokusavamo da budemo bucniji i potreba za nadvikivanjem.
inace, dragoslava, sada postala sasvim normalna stvar, da subotom uvece pravim akrobacije s volanom kad pocnem da izbegavam crnogorske i bosanske kamikaze, da gde god stojim cujem ijekavicu i zaurlavanje preko ulice posto pokusavaju da se nadvikuju sa seljanom koja im tutnji iz tog krsa koji voze [crna bmw trojka iz 90ih] ,
da ih je pun fakultet kao i parking ispred fakulteta sve bosanske tablice i ista dovikivanja...
postajem polako imun na to. inace jedan od zidara ovih ovde juce je rekao, cuo sam ga iz kuce "eeee gurni prema tebi" . . .
je li to places ,pa da ti dam maramicu dfa obrises suze,.ili kenjas pa dati dam toalet papir?dragoslava:Nekad se zapitam kad sam u gradu da li sam u Bosni negde ili u Crnoj gori ili u svom Novom Sadu.
Kao da nas novosadjana(vojvodjana)više nema.Zar je moguće da smo postali manjina u svom rodjenom gradu?:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
All guts no glory:I najgora stvar, za 20-30 ljeta to vase drustvo je uspjeli od mojih Krajisnika (kru te jeba) napraviti prave lale, zalosno.
Ja licno nisam izdrzao duze od godinu, kod vas "doljika".
Zakljucak: Ko je imao mogucnosti nije ostao sa vama. :sad::sad: