Došla Greta u Srbiju

zbog čega tramp džunior dolazio ?

1742467427-shutterstock_2406192773-copy-750x527.jpg
Da rezervise Greti hotel?

На жалост, свашта. Она је особа са посебним потребама и веома ружно је што је злоупотребљавају у политичке сврхе где год мисле да треба.
Ako je osoba sa posebnim potrebama, ne znaci da ne moze i ne treba da bude politicki aktivna.

Hvala Greti za podsku oko litijuma i zastite prirodne sredine, drago mi je da je dosla.

I posle neko kaže samo u Srbiji škola se bavi politikom. Kad je to još mala Greta radila. :mrgreen:

Pogledajte prilog 1764153
Rotschildov projekat "Greta" je deo programa kanalisanje svetske privrede na energiju koju Rusija ne izvozi.
Al da mi je neko prico da u Rotschildovom timu nema ljudi ciji je IQ barem prosecan, ne bi mu verovo.
Pradedovi Rotschildovih su vekovima gradili svoju hegemoniju nad covecanstvom a ova zadnja generacija Rotschilda sve srusi ko kulu od karata.
Da se Majer Amsels prevrce u grobu.

ne razumem zasto su srpski nacionalisti protiv Grete, kad ona u stvari deli mnoge stavove sa njima?! bori se protiv globalizma, protiv svetskih lidera, podrzava Palestinu, bori se protiv kapitalizma i multinacionalnih korporacija, protiv zagadjenja prirode, svi su joj stavovi zapravo protiv zapadnih interesa... Greta je ustvari pravi ćaci... kakav problem imaju Srbende onda sa njom?! :think: :mrgreen:

Rotschildov projekat "Greta" je deo programa kanalisanje svetske privrede na energiju koju Rusija ne izvozi.
Al da mi je neko prico da u Rotschildovom timu nema ljudi ciji je IQ barem prosecan, ne bi mu verovo.
Pradedovi Rotschildovih su vekovima gradili svoju hegemoniju nad covecanstvom a ova zadnja generacija Rotschilda sve srusi ko kulu od karata.
Da se Majer Amsels prevrce u grobu.
ako je "greta" neciji projekat, onda moze da bude samo Putinov!
pogledaj moj prethodni post.

kakav bre uticaj medija?! reci sta nije tacno vezano za Gretu sto sam napisao gore!
hibridni rat ne bio bio hibridni ako bi ga ti i ja razumeli.
Ali fakat je da je Svedska odavno "obradjena" od MI6 i CIA i da "brendovi" koji dolaze iz Svedske ne dolaze vise iz jedne veoma napredne i tehnoloski razvijene najbolje demokratije na svetu, vec danas ti "brendovi" dolaze iz NATO-Svedske, sto znaci da su filtrirani, pripremljeni i pusteni "u promet" , za interese NATO-a , odnosno za interese vlasnika NATO-a Rotschilda.
Naravno, sa ciljem manipulacije nad onima sa kriticno niskim IQ.

ja sam i protiv tebe i protiv vucica
Lažeš da si protiv Vučića, jer po ceo dan botuješ za njega :D
i jedni i druge ste sluge zapada i izdajice
Ja radim isključivo za sebe :)
tebe npr placa vekovni srpski neprijatelj Nemacka

Naravno da me plaća, šta, ti misliš da treba da im dajem svoj proizvod za džabe? :D

I ne plaća samo mene, plaća i dvocifren broj mojih zaposlenih :D

Naplaćujem od Nemačke, Holandije, Belgije, Novog Zelanda i USA mnogo desetina hilajda evra mesečno i upumpavam u budžet Republike Srbije :D

A ti dobijaš apanažu iz tog budžeta, od tih para koje moja firma pravi :D

LOL :D

Pa ti si moj plaćenik 😂😂😂

Back