Dosada u ljubavi

cLick - OR - Die:
Hoce$ da kazhe$ da nisi sa njim zbog ljubavi vecj zbog kurca :shock:Pa ti si najgore zhensko na ovoj planeti
Onda bih mogla da kazem za pola muskaraca na nasoj planeti da su najgori :)! Gomila njih drzi pored sebe zene koje niti vole niti postuju samo zato da bi se zadovoljili. Dok god oboje to zele nevidim nista lose u tome!

sa nekim osobama mi nikad nije bilo dosadno. ustvari, to sto je ovde nazvano dosadom, ja nazivam- neinspirativnoscu. neko nekad prestane da mi bude inspirativan. zasto i kako, hm... uglavnom su to inace osobe koje ne teze novom, neistrazenom, ili osobe koje vole rutinu jer im tako odgovara njihovom ritmu. mene svaki oblik rutine (radne, privatne, ljubavne, seksualne..) iritira, odbija i hladi i umrtvljuje. ne funkcionisem onako kako bih inace. shvatila sam da nema tu mnogo pomoci, bas zato sto sam pokusavala da nesto promenim. jednostavno, neko nekada dodje do neke tacke kada misli da mu je to mont everest, i tu prestaje sve. a ja za sebe mislim da nikada necu dostici svoj licni mont everest, uvek ima nesto vise, dalje, bolje, teze za ostvariti. volim izazove ( pricam generalno) i nikad ne prestajem da istrazujem. istovremneo ne podnosim drugacije osobe, jer svaku ucmalost smatram pre svega duhovnom i mentalnom (kao i fizickom) lenjoscu. a to prezirem, bas bas prezirem

NovaIsta:
a sto niko ne pise ne ovu temu? ja bas mislim da je tema mnogo dobra i da ima svasta tu da se kaze
...Hvala,hvala...
....ma lepo vreme napolju bwe...
...pa ko će da se smara oko ovakvih tema koje nisu intrigantne na prvi pogled...
...mada ako bi ušli u suštinu same materije moglo bi tu svašta da se napiše....

NovaIsta:
svi hoce akciju, a mi o dosadi..hm..a jel tebi dosadno, i sta ti je najvise dosadno u vezi?
...trenutno ne dominira takvo raspoloženje u meni....
...zavisi od raspoloženja,neki put me strašno smara to propitivanje....
...tipa,"gde si bio,šta si radio,jel si mislio na mene ceo dan,zašto ćutiš,e onda krene da priča šta je ona radila i tako bla bla bla.....
...neki put to zna da guši,jer pored gomile svakodnevnih egzistencijalnih problema,još dodatno policijsko ispitivanje baš ne godi.....
...ali ipak i to zna da nedostaje...
....sometimes...

Back