jagodica35
Zainteresovan član
- Poruka
- 184
mene takva vrsta druženja povredjuje jer imam osećaj da me neko zamajavaDruženje?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene takva vrsta druženja povredjuje jer imam osećaj da me neko zamajavaDruženje?
Heeej,to je baš predugo
ja bih volela kada bih imala hrabrosti da otvoreno porazgovaram sa njim o tome i direktno mu kažem, ali ne mogu nikad nisam mogla ja prva da zovem nekog muškarca da se vidimo, uvek me je bio strah da ću biti odbijena ili da ću ispasti očajna
Zar je toliko tesko reci, hajde da se vidimo?Heeej,
Prestani da mu se javljaš bez najave od sutra narednih par dana.
Sa muškarcima treba nekad tako da se zapitaju. To će da poljulja samopouzdanje u vaš odnos, kao što i ti sada osjećaš
i može da ga navede da te zapita ili da sam shvati
Savjet koji sigurno neće uspjeti.Heeej,
Prestani da mu se javljaš bez najave od sutra narednih par dana.
Sa muškarcima treba nekad tako da se zapitaju. To će da poljulja samopouzdanje u vaš odnos, kao što i ti sada osjećaš
i može da ga navede da te zapita ili da sam shvati
Ako je kilav - možda je i žilav?Dečko je nevin zato je kilav.
Nije tačno.Iz dopisivanja mjesecima nema ništa osim frustracije. Točka.
Jer nisi usamljeno musko a to je privilegija.Mnogi su usamljeni i pristaju na svaku vrstu kontakta da bi zivot ucinili podnosljivijim.Po čemu sam to privilegovano muško? I šta uopšte znači privilegovano muško?
U ta tri mjeseca dopisivanja koliko je ovdje navedeno ok, moze se stvarno dvoje ljudi zbližiti sve to stoji, ali ako to ide unedogled, to nije dobro, jer onda posebno zenska strana cak postane fobična kako ce to sve izgledati uživo, ne treba sa time odugovlačiti.Nije tačno.
Zavisi iz ugla gledanja.
Na sve može l gledati negativno i pozitivno, sve zavisi do nas.
A sve nas nadograđuje, a naročito loša iskustva?
A kako znaš da nisam?Jer nisi usamljeno musko a to je privilegija.Mnogi su usamljeni i pristaju na svaku vrstu kontakta da bi zivot ucinili podnosljivijim.
A odgovoriću ti ja, iako nisam.A kako znaš da nisam?
I koja je razlika?
Zar nije isto ili slično, ako si usamljen, a žensko?
I sebično, kao i uvek, zar ne:Naravno :
Uvek je, I nekako ponajviše ljudski, da sve osudimo, a manje da razumemo...
Teškoće nas često čine introspektivnijim, ali čak i tada, može biti snage u deljenju, u zajedništvu.A kamu: da se rađamo i umiremo sami?
A, opet, ponekad poželimo da odjeknemo i podelimo sebe?
U nekim trenucima, kada smo inspirisani?
Ne u teškim - muka se ne deli olako.
Sam si to napisao.A kako znaš da nisam?
Eto.Kucanje u nedogled sa ukupno 0 aktivnosti bilo koje vrste me ne zanima ni pod tačkom razno.
Isto.I koja je razlika?
Zar nije isto ili slično, ako si usamljen, a žensko?
Jer nisi usamljeno musko a to je privilegija.Mnogi su usamljeni i pristaju na svaku vrstu kontakta da bi zivot ucinili podnosljivijim.
Pa djevojka je napisala da ne želi otvorenu komunikaciju.Zar je toliko tesko reci, hajde da se vidimo?
Meni čak šalju i golišave slike.Šta mislite o ovome i da li uopšte ima svrhe?