Dopisivanja koja traju mesecima

to je baš predugo
ja bih volela kada bih imala hrabrosti da otvoreno porazgovaram sa njim o tome i direktno mu kažem, ali ne mogu nikad nisam mogla ja prva da zovem nekog muškarca da se vidimo, uvek me je bio strah da ću biti odbijena ili da ću ispasti očajna
Heeej,
Prestani da mu se javljaš bez najave od sutra narednih par dana.

Sa muškarcima treba nekad tako da se zapitaju. To će da poljulja samopouzdanje u vaš odnos, kao što i ti sada osjećaš
i može da ga navede da te zapita ili da sam shvati

Nije tačno.
Zavisi iz ugla gledanja.
Na sve može l gledati negativno i pozitivno, sve zavisi do nas.
A sve nas nadograđuje, a naročito loša iskustva?
U ta tri mjeseca dopisivanja koliko je ovdje navedeno ok, moze se stvarno dvoje ljudi zbližiti sve to stoji, ali ako to ide unedogled, to nije dobro, jer onda posebno zenska strana cak postane fobična kako ce to sve izgledati uživo, ne treba sa time odugovlačiti.

Ima jedna izreka a kaze: Bog ubrzava a vrag usporava ljubav, a mnogi misle da je obrnunto.

Jer nisi usamljeno musko a to je privilegija.Mnogi su usamljeni i pristaju na svaku vrstu kontakta da bi zivot ucinili podnosljivijim.

Pa to je problem na mnogo visem nivou. Prvo, degradiras sebe tako, drugo, pokupis raznih budala koji te i nece na kraju krajeva, ali, eto, nesto se vrti. Tacno je da nisam usamljen, ali cak i da jesam, ne bih gubio dragoceno vreme na dopisivanja u nedogled.

Back