Dopisivanja koja traju mesecima

Pa djevojka je napisala da ne želi otvorenu komunikaciju.
Ako ne želi, onda joj nudim drugu opciju.
I ja sam za otvorenost prije svega.

P.S.
Ja sam iskustvrno naučila da meni u ponašanju otvorene komunikacije ne manjka. Ali se to onda vodi nekada kao zvocanje.
Od sada ću pokušavati sa distanciranjem.
Kako hoces, ali ja ne bih menjao sebe zbog drugih. Koji ce mi neko sa kim ne mogu da budem otvoren i moram da igram igrice.

Šta mislite o ovome i da li uopšte ima svrhe? Imam problem i ne znam šta da radim jer mi se ovako nešto nikad nije dogodilo.

Mi smo se sasvim slučajno zapratili i krenuli da se dopisujemo. To traje već 3-4 meseca.. Nisu to obične kratke poruke, niti su samo poruke, pričali smo, preko poziva, preko glasovnih o svemu i svačemu.. Prvo sam bila u neverici da postoji neko ko je toliko sličan meni, kao da je sve to neka sudbina, pa i sam način na koji smo se pronašli.. Međutim postoje dva problema, mada ovo prvo i nije toliko strašno, to da živi na sat ipo - 2 sata od mene već to da se ništa ne dešava i postaje iscrpljujuće, on je nagoveštavao kako bi voleo da me uživo upozna, a do skoro i rekao da će me zvati za vikend da se vidimo ako budem slobodna. Međutim ništa se ne dešava i uopšte mi nije jasno. Nismo deca, on ima 26 ja 22, odrasle smo osobe, niti mi se on čini nezrelo niti sam ja. Ne znam šta da radim, ali imam osećaj da će se sve nastaviti bez ikakvog plana da se vidimo i žao mi je zbog toga jer sam se na neki način vezala za naš razgovor, pisanje o svačemu, zajedničke šale, interese
meni stvarno preslatko kad neko kaže
imam 22 ja sam odrasla osoba.:heart:

znala sam neke ljude kojima je dopisivanje išlo toliko dobro da je trajalo godinama nikada se nije unapredilo u neki susret u realu.
isto tako znam neke ljude koji su hteli ohrabreni pisanjem da se vide uživo
i nikada više nisu dobili ni jednu pisanu reč sa druge strane.
sad odrsla osobo nemoj gubiti svoje dragoceno vreme na jalovu prepisku sa nekim koga nikada nećeš videti.

Privremeno igranje igrica xD
A i "od sad cu pokusavati" ne zvuci bas privremeno xD
Kompleksne su relacije da se sažmu u kratkoj poruci forumskoj :D

Naravno da treba pokušavati razne načine ponašanja, jer je svaka osoba drugačije. To je prilagođavanje, učenje, mijenjanje...
A ti to nazivaš igrica jer negativno polarišeš.
Ima žena i muškaraca koji su zatvoreniji ili u obavezama i povlače se, iako ti lično možda nisi takav. E pa, ni ja nisam, ali od sad ću pokušati da mijenjam svoje ponašanje zbog sebe

Kompleksne su relacije da se sažmu u kratkoj poruci forumskoj :D

Naravno da treba pokušavati razne načine ponašanja, jer je svaka osoba drugačije. To je prilagođavanje, učenje, mijenjanje...
A ti to nazivaš igrica jer negativno polarišeš.
Ima žena i muškaraca koji su zatvoreniji ili u obavezama i povlače se, iako ti lično možda nisi takav. E pa, ni ja nisam, ali od sad ću pokušati da mijenjam svoje ponašanje zbog sebe
Ne verujem ja tu takve promene, odnosno ne verujem da mogu izaci na dobro po nas.
Ne pricamo o, lupam, necu vise da kupujem jagode od nekog na pijaci jer nisu slatke, ovde je u pitanju deo tvoje licnosti koji ces ti probati da ugusis, zatvorices ventil, a sta ce biti kad pritisak postane prevelik?

Šta mislite o ovome i da li uopšte ima svrhe? Imam problem i ne znam šta da radim jer mi se ovako nešto nikad nije dogodilo.

Mi smo se sasvim slučajno zapratili i krenuli da se dopisujemo. To traje već 3-4 meseca.. Nisu to obične kratke poruke, niti su samo poruke, pričali smo, preko poziva, preko glasovnih o svemu i svačemu.. Prvo sam bila u neverici da postoji neko ko je toliko sličan meni, kao da je sve to neka sudbina, pa i sam način na koji smo se pronašli.. Međutim postoje dva problema, mada ovo prvo i nije toliko strašno, to da živi na sat ipo - 2 sata od mene već to da se ništa ne dešava i postaje iscrpljujuće, on je nagoveštavao kako bi voleo da me uživo upozna, a do skoro i rekao da će me zvati za vikend da se vidimo ako budem slobodna. Međutim ništa se ne dešava i uopšte mi nije jasno. Nismo deca, on ima 26 ja 22, odrasle smo osobe, niti mi se on čini nezrelo niti sam ja. Ne znam šta da radim, ali imam osećaj da će se sve nastaviti bez ikakvog plana da se vidimo i žao mi je zbog toga jer sam se na neki način vezala za naš razgovor, pisanje o svačemu, zajedničke šale, interese
prva dva meseca ...dokazano....razvija se situacija izmedju vas.....nakon jos 3 meseca dopisivanja,stvar se kristalizuje i vec se nazire nesto konkretno...nakon sledeca 4 meseca,resenje je na vidiku..... e sad,nakon tih faza.....zena ga safata da se dopisuje sa drugom,i ne javlja ti se vise :D :D :D

prva dva meseca ...dokazano....razvija se situacija izmedju vas.....nakon jos 3 meseca dopisivanja,stvar se kristalizuje i vec se nazire nesto konkretno...nakon sledeca 4 meseca,resenje je na vidiku..... e sad,nakon tih faza.....zena ga safata da se dopisuje sa drugom,i ne javlja ti se vise :D :D :D
Hahahaha svesna sam ja da se to dešava, ali mi više pričamo nego što se dopisujemo pa mi nekako ne ide da je u vezi ili u braku kad konstantno meni snima glasovne ili pozovemo jedno drugo, samo ponekad to budu poruke

Nisi ti na tom nivou da bi shvatio Napokone. Ona bi da on oseti njenu zainteresovanost bez da je ona pokaze, da oseti njenu auru iako su kilometrima razdvojeni, jer to bi osetio onaj pravi.

Aj se kladimo da je odgovorila sa "ok" kad je rekao da bi voleo da se vide .
A ovaj joj napisao neku ludu strastvenu poeziju. Lud sam, hocu te, sve i dusu i teelou. Voulim te.
Ok.

U sustini gubljenje vremena ako ne vodi vidjenju i poznanstvu.

Back