Pobednik79
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Ja sam nov na forumu, ko je strvina?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sto implicira? AhahahaTad sam te primetila, što znači da si bez strvine bio irelevantan
Vrati se na Anu, tamo mozda i zaluta neka studentkinja za udaju xDJa sam nov na forumu, ko je strvina?
Ne znam šta implicira, liče, ja sam te tad primetila jer sam imala neku napetoću sa strvinom pre toga. Možda si ti totalno okej osoba, ali eto, nisam primetila do tada. Opusti se.Sto implicira?
Ništa razvodi...ozenjen...bataljuj...
Ari, dugujem ti ispriku, napisao sam ti da jedes gov*na i tek kasnije shvatio da si to ti.Tad sam te primetila, što znači da si bez strvine bio irelevantan

Aha, sad ima smisla.Imala sam dva naloga pre ovog. A okej si kao osopa, pa da ti na vreme kažem i za corvusa i za napokona. Mugatu ne znam ko je, primetila sam ga kad ga je strvina dovukla u svom drugom boravku ovde.
 ) još na početku.
) još na početku.
Sve okej, ako zatreba šta, tu sam još neko vreme.Aha, sad ima smisla.
Pa, sa svim tim forumsklim facama sam imala okršaje (rešene uspešno) još na početku.
Ali hvala.
Volim i ja tebe, kroatsko govedo. Muchos besosAri, dugujem ti ispriku, napisao sam ti da jedes gov*na i tek kasnije shvatio da si to ti.
Kad se kloniras bezveze...
U svakom slučaju, puši kitu... ili liži ono drugo što ti je milije...
Volim te puno, pusa.

Pa si zato resila da se okomis na mene? Totalno detinjasto i poremeceno u tim godinama.Ne znam šta implicira, liče, ja sam te tad primetila jer sam imala neku napetoću sa strvinom pre toga. Možda si ti totalno okej osoba, ali eto, nisam primetila do tada. Opusti se.
I ne zaboravi, ako ti ikada padne na pamet prevariti švalerku, kita je tu, zapeta kao puška, samo čeka da te isprangija i crnogorsku medvjedicu vrati na pravi put.Volim i ja tebe, kroatsko govedo. Muchos besos
Kao prvo, apsolutno se ne komim (???) na tebe. Nebitno mi je, osim što umeš da budeš zabavan. Kao drugo, u kojim godinama, bebo? Ne mislim da si nešto osobito mlađi od mene. Kao treće, jedini cilj mog vraćanja ovde je jedna mađarica koja me sad ghostuje.Pa si zato resila da se okomis na mene? Totalno detinjasto i poremeceno u tim godinama.

Imaću to u vidu.I ne zaboravi, ako ti ikada padne na psmet prevariti švalerku, kita je tu, zapeta kao puška, samo čeka da isprangija crnogorsku medvjedicu i vrati je na pravi put.

Podsecas me na mene kad sam bio zaludjen - samo tehnologija - a onda se otkrije i ponesto drugo.Pa to je bilo u eri fiksnih telefona, ovo dvoje su valjda vec razmenili slike.
Ma u proslom zivotudKao prvo, apsolutno se ne komim (???) na tebe. Nebitno mi je, osim što umeš da budeš zabavan. Kao drugo, u kojim godinama, bebo? Ne mislim da si nešto osobito mlađi od mene. Kao treće, jedini cilj mog vraćanja ovde je jedna mađarica koja me sad ghostuje.
Nema smisla da ih javno profilišeš. Osim ako su manijaci, a Mugatu i Napokon sigurno nisu.Sve okej, ako zatreba šta, tu sam još neko vreme.
Pri tom, Napokon je stvarno okej (moje mišljenje) a Corvus je prosto naporan, ne znam više od toga. Davi lik i to je to.
Krsta je mala porodica, svi se znamo, nisam ništa ružno napisala (valjda? )Nema smisla da ih javno profilišeš. Osim ako su manijaci, a Mugatu i Napokon sigurno nisu.
Madjarica je tu oduvek.Ma u proslom zivotud
Sad si pitomija, valjda zbog Madjarice.
I valjda u zrelim godinama, mada nije primereno ni mnogo ranije.
..ozenjen...bataljuj...
Nema nista od toga ima devojku
Za Napokona nisiKrsta je mala porodica, svi se znamo, nisam ništa ružno napisala (valjda? )
Da, ariodante, emilia marty.@adelaidea - E.M. ?
Haha, a to je zezanje (i jeste i nije). Ja njega baš mnogo gotivim iako smo imali razmirice.Za Napokona nisi
Bogami, pridružio bi se.Imaću to u vidu.
Btw, izgleda da ćemo u Beč ipak. Jel to previše ruralno za tebe?