M Meliot Elita Poruka 22.346 19.12.2024. u 06:04 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #26 a bre Milun: a jel ima neka taka karta i za srpski jezik na ovi prostori ? Kliknite za proširenje...
M Meliot Elita Poruka 22.346 19.12.2024. u 06:45 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #27 Ebisclaus: Najverojatnije od početka gastarbajterskog doba. Kliknite za proširenje... Mislim da je ranije od toga, i mislim da Srbi podrugljivo Nemce nazivaju Švabama jer je ta reč deo reči "bubašvaba".
Ebisclaus: Najverojatnije od početka gastarbajterskog doba. Kliknite za proširenje... Mislim da je ranije od toga, i mislim da Srbi podrugljivo Nemce nazivaju Švabama jer je ta reč deo reči "bubašvaba".
a bre Milun Buduća legenda Poruka 35.768 19.12.2024. u 13:10 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #28 Meliot: Pogledajte prilog 1659542 Kliknite za proširenje... ne na oni vec na ovi prostori.........Sumadija, Srem...............
Meliot: Pogledajte prilog 1659542 Kliknite za proširenje... ne na oni vec na ovi prostori.........Sumadija, Srem...............
Konstantin Veliki Buduća legenda Poruka 28.762 19.12.2024. u 16:57 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #29 У суштини је и холандски горнјонемачки, само из политићких разлога се сматра холандски једним засебним језиком. А оба се међусобно доста разликују. Док Холанђани се врло добо разуму за дијалектима около у Немачкој.
У суштини је и холандски горнјонемачки, само из политићких разлога се сматра холандски једним засебним језиком. А оба се међусобно доста разликују. Док Холанђани се врло добо разуму за дијалектима около у Немачкој.
Бран Мутимировић Ističe se Poruka 2.108 19.12.2024. u 22:09 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #30 Konstantin Veliki: У суштини је и холандски горнјонемачки, само из политићких разлога се сматра холандски једним засебним језиком. Kliknite za proširenje... Donjonemački*
Konstantin Veliki: У суштини је и холандски горнјонемачки, само из политићких разлога се сматра холандски једним засебним језиком. Kliknite za proširenje... Donjonemački*
M Meliot Elita Poruka 22.346 21.12.2024. u 00:42 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #31 Konstantin Veliki: У суштини је и холандски горнјонемачки, само из политићких разлога се сматра холандски једним засебним језиком. А оба се међусобно доста разликују. Док Холанђани се врло добо разуму за дијалектима около у Немачкој. Kliknite za proširenje... Koliko sam ja čuo holandski dosta odudara od standardnog nemačkog.
Konstantin Veliki: У суштини је и холандски горнјонемачки, само из политићких разлога се сматра холандски једним засебним језиком. А оба се међусобно доста разликују. Док Холанђани се врло добо разуму за дијалектима около у Немачкој. Kliknite za proširenje... Koliko sam ja čuo holandski dosta odudara od standardnog nemačkog.
Konstantin Veliki Buduća legenda Poruka 28.762 21.12.2024. u 01:30 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #32 Meliot: dski dosta odudara od standardnog nemačkog. Kliknite za proširenje... Реко си од стандардог. Од немачких дијалекта около не. А и можеш разумети ако знаш немачки.
Meliot: dski dosta odudara od standardnog nemačkog. Kliknite za proširenje... Реко си од стандардог. Од немачких дијалекта около не. А и можеш разумети ако знаш немачки.
M Meliot Elita Poruka 22.346 21.12.2024. u 05:42 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #33 Konstantin Veliki: Реко си од стандардог. Од немачких дијалекта около не. А и можеш разумети ако знаш немачки. Kliknite za proširenje... Holanđani su potomci Franaka, odnosno njihov jezik je naslednik starog franačkog jezika.
Konstantin Veliki: Реко си од стандардог. Од немачких дијалекта около не. А и можеш разумети ако знаш немачки. Kliknite za proširenje... Holanđani su potomci Franaka, odnosno njihov jezik je naslednik starog franačkog jezika.
Mrkalj Buduća legenda Poruka 35.099 21.12.2024. u 06:54 - Donjonemački i gornjonemački dijalekt #34 Meliot: Pogledajte prilog 1659542 Kliknite za proširenje... Srpski prostor podudara se sa područjem odakle je uzet dijalekat za standardni hohdojč. Isto je u Italiji sa Toskanskim, etrurskim jezikom trojanskih Srba iako ova veza Etruraca i Srba nije dokazana i predstavlja hipotezu. Ovo doprinosi potrvrdi teze da je prasrpski jezik, ustvari, praindoevropsk tj. obrnuto.
Meliot: Pogledajte prilog 1659542 Kliknite za proširenje... Srpski prostor podudara se sa područjem odakle je uzet dijalekat za standardni hohdojč. Isto je u Italiji sa Toskanskim, etrurskim jezikom trojanskih Srba iako ova veza Etruraca i Srba nije dokazana i predstavlja hipotezu. Ovo doprinosi potrvrdi teze da je prasrpski jezik, ustvari, praindoevropsk tj. obrnuto.