parker 71
Iskusan
- Poruka
- 6.719
mislim, to je jedna od vrhunskih stvari u zivotu...
ja nisam mnogo, zayebase me devedesete...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislim, to je jedna od vrhunskih stvari u zivotu...
lepo je ici bilo gde...
cesto vidim da su bolja neka neprovaljena mesta od turistickih metropola...
Bila sam u Cileu nekoliko puta. Ekonomska situacija je bolja od Srbije, ali ne mnogo, ipak, postoji dosta evropskog duha kod njih. Slazem se sa ovim visuljkom za Dominikansku republiku. Ipak, moras da znas da gde god su crnci prisutni, takve neprijatnosti su normalne. Oni misle da sve bele zene trce za njima zbog(mislim da znas sta). To moze biti veoma, veoma neprijatno. Za crnce ti ne treba neka informacija, vec zdrava logika, da ih izbegavas. Nisu ih dzaba drzali kao rbove, jer oni nisu ni za sta bolje.
Zanima me jel istinita prica o papirima u Dominikanskoj republici? Cula sam da se mogu dobiti regularno ako se kupi nekretnina u vrednosti od 250000 dolara? Jel ima emigracije iz evrope ili je vecinom crno stanovnistvo? Jel neko od vas bio ili zivi u Urugvaju? Pozdrav
Zanima me jel istinita prica o papirima u Dominikanskoj republici? Cula sam da se mogu dobiti regularno ako se kupi nekretnina u vrednosti od 250000 dolara? Jel ima emigracije iz evrope ili je vecinom crno stanovnistvo? Jel neko od vas bio ili zivi u Urugvaju? Pozdrav
mislim da i u evropi mozes da se instaliras na taj nacin...
sta ce ti takva banana republika ako imas 250k $ ?
Bila sma u Urugvaju. Veoma lepa zemlja. Sta te zanima?
hvala puno. pozdravNije istinita prica!!!Papire dobijas ako imas izmedju 500 - 600 us $ u DZEPU, odes u imigraciono popunis par papirica platis takse izvade ti par ml krvi, i sacekas 3 meseca za prvu rezidenciju i licnu kartu( u medjuvremenu zivis i radis i niko nista ne pita , produzavavanje isto tako.Ako hoces pasos regularno aplikujes posle 3 godine platis 70 us$( ja toliko platih)
Ako hoces cim dodjes e onda 1000- 2000 us i sve dobijes za rekordno vreme.
Ima puno belaca iz celog sveta, ima puno belih dominikanaca ima ih sarenih i skroz crnih.
Najcrnji su u stvari haicani koji se useljavaju kao mravi na ovu stranu ostrva...
Ne gledaju nikako. Oni i ne znaju sta je ex - Jugosalvija, a posebno nemaju pojma o tim novim izmisljotinama Hrva, Slov, CG, BiH, Srb. A Ruse, svako imalo normalan moze da posmatra samo kao kriminalce. Tamo moze veoma dobro da se uklopi neki Rus, medju te crncuge.