Dominantna planeta

Ovako 'napamet' sam mislila da bi najistaknutije planete bile Mesec (kao vladar Asc-a) i Jupiter (kao njegov dispozitor a uz to je i vladar nekoliko planeta) međutim računala sam pomoću one tabele sa 2. strane i ispalo je da Mars ima najviše poena (Uran, Neptun i Pluton sam isključila iz računanja).
Sve u svemu tvoja karta baš i nije neki jasan primer za ovu temu, dosta toga je izmešano.

hvala mnogo, dam bonu cim skupim :D

mojaracunicazastalijene.png
By darkguitarist88 at 2010-12-19[/IMG]

Aj da vidimo koja je moja ja nista ne znam aj nek neko napise neke karakteristike svuda sam postavio i nikako da dobijem neki odgovor...

Malefici su loše planete: Mars, Saturn, Uran, Neptun, Pluton i sheban Merkur.

Kod mene ovako stoje stvari: Sunce, Pluton, Mars.
Plutona ne računam jer ne dajem naročit značaj transsaturnima, i smatram da ne mogu biti dominantni u bilo čemu. Onda mi ostaju Sunce i Mars.

Malefici su loše planete: Mars, Saturn, Uran, Neptun, Pluton i sheban Merkur.

Kod mene ovako stoje stvari: Sunce, Pluton, Mars.
Plutona ne računam jer ne dajem naročit značaj transsaturnima, i smatram da ne mogu biti dominantni u bilo čemu. Onda mi ostaju Sunce i Mars.

Ha-ha pa to pola planeta lose...lol...
Mada dobro...mene te tri plante i opisuju..

Ha-ha pa to pola planeta lose...lol...

Sve planete su i dobre, a i loše, samo što su neke teže ili guše duže pa život ne može da se vrati u normalu dok ne isteraju svoj tok.

Uran u znaku je baš negativan ukoliko već nema Uran pored Sunca u natalu. Tranzitni Uran mnogim starim ljudima donosi gubitak pamćenja, šlog, gotovo sigurnu smrt. Pogotovo još ako dođe i Saturn u znak, to je kraj.

Može i recimo Jupiter da dođe u znak, ugoji osobu, tras srčani udar... ili dođe Jupiter i tras, eto ti rak. Još ako su Jupiter i Saturn u kombinaciji, eto ti rak koji će da ti traje ihahaj.

Od pomenutih malefika, Mars i Pluton su najgori jer njihovi tranziti su sudari, tuče, posekotine, noževi, pucnjava, bombe itd. Saturn i Merkur donose mogućnost naručenih ubistava ili zalutalih metkića. Pogotovo u predelima koja su siromašna tipa neka stara sela (tipično Saturnovski).

Neptun u kvadrat sa Saturnom, recimo, u natalu donosi često Oca koji se prvo napije pa bije dete, iživljava se najgore. Generalno ako je Saturn loše postavljen, daje oca koji će biti namćor ili idiot, koji će praviti probleme kroz život.

Neptun inače može da donese tešku narkomaniju, podznak u Ribama ili Devici da donesu pijuckanje lekova iz navike, k'o parče hleba.

Zanimljivo da mi je Neptun najmanje ispoljen.

TV ne gledam. More ne volim. Alkohol ne pijem (radije odbijem, pijem samo vino).

Na nekom sajtu mi je pisalo da mi je Ceres u Jarcu (mislim da je Ceres), što označava bavljenje vinima. Kad ono - ISTINA. :eek: Ceres utiče na moj hobi, strašno. :evil: Prcoljak jedan.

Meni Neptun negde zadnji, i Ribe poslednje od znakova. Ne gledam TV već jako dugo, ne volim filmove i serije da gledam puno. Ne pijem lekove ni kad umirem od temperature, ma ni kad me glava ubija i gori. Ne pušim i ne pijem a volim i jedno i drugo da radim ponekad kad sam s nekim...ali nemam naviku. Mrzim naučnu fantastiku, kao i religije.

Ceres mi je takođe u Jarcu u 5. polju.

Од планета код мене иде овако ...грђе ка светлије...
Уран
Сатурн
Марс
Месец
Сунце

А ,од знакова... :hahaha:

Јарац
Водолија
Ован
Рибе
Шкорпија

Елемент:
11210.jpg

Тип: Кардинални

(radije odbijem, pijem samo vino).

То бре! :ok: :klap:

Poslednja izmena:
Uran u znaku je baš negativan ukoliko već nema Uran pored Sunca u natalu. Tranzitni Uran mnogim starim ljudima donosi gubitak pamćenja, šlog, gotovo sigurnu smrt. Pogotovo još ako dođe i Saturn u znak, to je kraj.

Значи зато сам скоро одмах пошто сам се родио опет вратио у болницу... :(

Poslednja izmena:
Meni po ovome ispada ubedljivo Jupiter najjači ( 17.4) pa tek za njim Uran na 12% i onda se Sunce i Pluton svadjaju oko tričavih 11% .
A znak ispadne Rak, 38% pa Strelac 36% i onda mučeni Ovan na 27.7%. Ne znam okle se stvorio i šta pokušava da postigne.

Žovijalni emotivni debeljko, znala sam da mi je suđena takva sudba.

Back