Kod mene je sve na svom mestu i drugacije ne bi moglo da bude...Desava se da uvece pred spavanje napravimo mali haos-ali ujutru je sve opet pod konac..I ako mi dolazi cuvena Mira

,ja svaki dan masem krpom po kuci..Takodje sam opsednuta kupovinom sredstava za higijenu,sprejeva i ostalog-lako podlegnem reklami...
U kuhinji mora da bude red jer ne mogu da udjem ujutru u nju da stavim kafu ako znam da ima prljavih sudova..Kupatilo takodje..po dva puta dnevno operem lavabo....a kadu pred kupanje deteta i posle sebe,svaki drugi dan usisavanje i brisanje podova-nemam tepihe pa je zadrzavanje prasine manje..I lakse je.
I tako..jesam freak sta da radim...Ali samo kada je sve na svom mestu mogu da uzivam u svom stanu..a kada mi je haos u stanu onda mi je haos i u glavi a to vazi i za fioke,ormane,komode i vitrine.
Redovno bacam sve sto nema namenu ni upotrebu.
Imam sest soljica za kafu recimo-aktivnih i ne kupujem druge dok ne odlicim ove da promenim...Ne trpim lom-imam traume iz detinjstva ocigledno..

Moja mama je umela da mi radni sto i orman samo izbaci u dva poteza na sred sobe i bez prava zalbe sam morala da dovedem u redovno stanje sve pre nego mi istekne zadato vreme.Mrzela je jesam ali hvala joj!
[/QUOTE]
A da nismo mi sta u rodu,em ime ,em kako nas zovu kada su ljute,pa sad i ovo ista stvar!
X puta sam nalazila moju jaknu bacenu kroz prozor jer sam je bila zakacila za stolicu!