samo onako usput..
kad radim,
ufuram se u neki spid, pa kad dodjem kuci spicim to stotreba na brzinu, i odoh sa detetom napolje..vikendom odradim vece poslove, i kraj
kad ne radim, za istu kolicinu posla mi treba ceo dan..al evo kunem se..sve se nesto razvlacim, pa kao ocu necu..pa..
ma svaka cast domacicama..misim, koje su samo domacice..al nemoj da se zajabeavamo ovdje..ja izadjem iz kuce u 6, dodjem u 4...ko bre mom detetu kuva?ko pere?ko usisava?
ali to je meni usput..ali, bas usput..i ne, ne pravim kolace svake nedelje..al kupim jabuke..

domacica

.
naravno, iz ove price izostavljam zene sa troje i vise dece..one imaju moje puno postovanje
i jos nesto..ne mislim da mi to sto svoje dragoceno vreme trosim na to giljanje vredim ista vise..da imam love, sigurno bih uzela zena da poradi makar jednom nedeljno nesto, da meni ostane vremena za druge stvari..pa makar mi zbog toga dlake izrasle..gde ne treba
volim da jedem sto ja skuvam, i da ugostim ljude sa domacom kuhinjom...volim da se ja igram sa detetom..al me zivo zabole ko ce oprati prozore ili ispeglati ves