Stani, a zasto oni da plate kucnu pomocnicu? I to samo oni?
Zasto intelektualka, zaposlena zena, ne plati kucnu pomocnicu? Za koji moj sluzi novac koji ona zaradjuje? Za cipele?
Ili, ako gospodja nije intelektualka, zaposlena zena, zasto da joj taj nesposobnjakovic od kojeg se ocekuje da zaradjuje i koji se posle radnog vremena tokom kojeg je kojesta vukljao i nosio se sa raznoraznim kretenima - placa kucnu pomocnicu? Za koji moj onda on radi? Mislim, znam zasto radi, a to cu sad i objasniti:
Dakle!
Ako taj neko nije u stanju da pocisti za sobom, a oboje rade, i oboje su umorni od posla, sudovi su smrdljivi, a to umeju i carape( cesce ih usmrdi onaj kome vise smrde), pa i deca vriste, a i lose nam je projektovana rasveta! Opssss DAN JE!!! I ako oboje dodju kuci, nelogicno je da neko zato sto je lepo vaspitan mamin sin, koji ima uredne nokte, i nezne ruke... a fairy je agresivno sredstvo... legne da "odmori", a neko zavrne rukave, i odere kolena!! To je nelogicno! PA ako taj neko nece da ucestvuje, neka PLATI!! Mada bih mu ja zakonom zabraila odlazak od mamine suknje... a za ciplelice i solarijum neka zaradi taj ko nosi... Mislim da se ovde sponzoruse ne pominju, pored raznih tumacenja, cudnih, ali prihvatljivih, ovo je najveca greska do sada...
PS: Blago tvojoj dragoj!(koja sigurno nije sponzorusa!!!)