Domaći Rep

hej zdravo ljudi
nov sam na forumu , znatno svezh...zapravo toliko svezh da mi se tjela presijava kao maloj bebi :)
uchlanio sam se pre svega par minuta i ovde sam da vam predstavim svoju muziku i muziku mog benda,jer verujem da postoji izvestan broj ljudi na forumu kojima ce ovi zvuci odgovarati harizmi
da li je potrebno da Vam pishem biografiju? hm...cenim da ne, jer postoji lakshi nachin doci do vec ispisane (i to na 6 jezika)
ovde mozhete prochitati moju lichnu biografiju

nadam se da vam moja muzika i muzika mog benda odgovara ushima i umu. takodje se nadam da ostavlja hrpu pozitivnih vibracija za sobom.
ostanite zhivi i zdravi , naravno i nasmejani
pozdravarchina iz Smedereva
-ONE LOVE-

keve mi, ono, brate ajd iskulirajte vi neki shabani ono beli ste mnogo a komentarishete tu ***, nemojte biti toliko povrshni.... ae ole ne lupaj sajmishte kida.... fala truo za juniti..... eo pogledajte napoleona u epizodi: ''kocka do kocke'' :

inache o ovom decku bih mogao reci da je toliki shmeker da je pre neki dan dobio nogu od ribe 94 godishte...koju poznajem pa znam to....tako daaa ono....

upravo tako, to shto slusham rock ne znachi da nikad nisam chula nash rep i da ne znam o chemu govorim:dash:

jao e..... evo ajd lepo.... pa 50 % onih koji slušaju rep nemaju pojma o repu i ne znaju uopšte da prepoznaju dobru stvar i da razlikuju kvalitetnog izvođača od prajslesa a kamoli neko ko sluša r'n'r...... a pritom si i žensko a 95% devojaka koje slušaju rep nemogu da prepoznaju uopšte kvalitet i vole neke slepce, pozere, pederchice i ostalo..... sad bih mogao ovde da ti navedem bar 20 emsija iz srbije za koje nisi čula a koji su izmislili rep za marčela,cviju,wontu,denira,napoleona.....

keve mi, ono, brate ajd iskulirajte vi neki shabani ono beli ste mnogo a komentarishete tu ***, nemojte biti toliko povrshni.... ae ole ne lupaj sajmishte kida.... fala truo za juniti..... eo pogledajte napoleona u epizodi: ''kocka do kocke'' :

inache o ovom decku bih mogao reci da je toliki shmeker da je pre neki dan dobio nogu od ribe 94 godishte...koju poznajem pa znam to....tako daaa ono....

Kakav imbeeeecil...boze.

@ZvezdaraC Ajde sta si napao devojku,kakve veze ima sto slusa rock,i sto je zensko,stvarno:roll:

Shta mislite o domacem repu (izvodjaci,pesme...) ?

Bicu iskrena....Ima jako dobrih,..Ali vecina je zesce tripovanje i kurcenje. Repuju o zivotu ''na ulici'' mislim si kakvoj crnoj ulici kao da su ziveli u Juzno Americkom getu..Repuju o tome kako je tezak zivot a matelen pocinju da lice na balkanske 50 Cent-ove kako se oblace,kritikuju jedan tip zivota i ljudi { sponzorushe etc} a izlaze na takva mesta i krecu se medju takvim ljudima shto je licemerstvo i imam jak osecaj da vecina njih misli da je rep samo pozerstvo, da ne postoji u repu dublji text od ''yo moje bictharke i ja'' , kao da prevedes 50 Centove pesme na srpski i dodas neki jefitini wannabe beat koji zeli da kopira komercijalni zapad...Kad bi ih pitao shta je Planet Asia, ko su Jedi Mind Tricks. Big L, Big Pun,Immortal Technique vecina ne bi imala blage veze,a navodno su ''reperi.'' I sad ce svi misliti da ja hejtujem ovde neshto,ja niti vredjam niti omalozavam samo govorim koliko mi je zao shto hoce da spadnu na obican komercijalni nivo..tipaa ''spusti je dole'' ...I ne moze recimo jedna takva pesma da se naziva underground i time sebe stavlja u isti underground kao npr. Sage Franics...Jednostavno...Ne ide.

Poslednja izmena:
reč

jedino što ja ne bih stavio sejdža kao odrednicu nekog andergraund repa.
Po meni on radi neki eksperimentalni rep koji sam po sebi, zbog svoje građe, ne može da bude komercijalno rep sranje. Ali opet sa druge strane, previše je kompleksan da bih mu dodelio etiketu andergraund repa, to jest, uopšte repa.

Back