Domaći Rep

pazi, iznosiš tvrdnju koja može duboko da uvredi nečiji muzički ukus, a kao argumente stavljaš cviju i napoleona.
Mislim, osvesti se! To što si ti čuo samo za tu dvojicu pored marčela to je tvoj problem.

e da mi je neko pricao da ces ti da se brines o tome sto ce neko da se uvredi ne bih mu verovao :lol:

Bilo je dobro, al se onda pojavila ova "nova skola", i sad je sve s*****no.Tekstovi pesama cesto veze nemaju sa naslovom, a jos cesce se bacaju svakakve gluposti u textove.Ali South Side unose malo svezine.

Ja sam chula par pesama od Rolexa..... nishta posebno.... ima ona Ljubav i tako dalje....
Drzim se sledecih izvodjacha:
Demian, Wikluh Sky, Elitni odredi, Ana Mashulovic ima par dobrih pesama... i tako.... mrzi me da nabrajam sve sad.... a i ne mogu da se setim shta mi je sve na play listi

Ja sam chula par pesama od Rolexa..... nishta posebno.... ima ona Ljubav i tako dalje....
Drzim se sledecih izvodjacha:
Demian, Wikluh Sky, Elitni odredi, Ana Mashulovic ima par dobrih pesama... i tako.... mrzi me da nabrajam sve sad.... a i ne mogu da se setim shta mi je sve na play listi

pa ti slusas samo tako te ljubavne,bitno ti je da se u pesmi samo radi o ljubavi?

ja slusam rolexa,najvise mi je njegova najjaca pesma....

Diss je uvek s razlogom. :mrgreen: E osim denira, ludog i struke jel dissovao još nekog? :think:

Pa trebalo bi tako da bude,ali ovaj lik je sam rekao da je dissovao Struku iz fazona.Evo citiram njegove reci :Vidi, ono sa Strukom nije bilo ništa. Zapravo, meni je bilo dosadno pa sam bio iz fazona ajde da disujem nekog. Ne znam zašto njega. Kasnije kada sam upoznao baticu u nekom klubu u Bgu, popili smo piće, blejali malo i skapirao sam da je Struka u stvari potpuno lik na mestu. Mogu slobodno reći da je svojim stavom i celom pričom naveo mene na pomisao da sam pogrešnog lika dissovao.
no comment...

Ne, samo jedinu pesmu koju imam u rachunaru od njega je ta.... tako daaaa.....
Msm da Rolex ima pesmu sa Sinom - Upoznaj Srbiju.... jel tako ili greshim?:think:
..tako da možeš da kažeš da pesma i nije neka, ne i da Rolex ne valja, ;) al ok, i ne može svakom da se svidjaju njegove pesme.
Da sa Sinom ima nešto... ko ne znam šta rolex misli o sinu, ima na jednom forumu, pa može da vidi :mrgreen:

U svakom sluchaju, sk0r0 sam pochela da slusham i Lud - a.... pa msm onako, mada rime su mu vau....

.... jel mislish i shkolu da slistish ili na coshku da visish i ti, chujem na mene da lichish kazu mi kako se dichish shto sam u tvorzi jer mislish to je do j..a.... (Sekund, minut, sat)

Struka je uradio dobar album sa Dadom, iako je izashao odavno i dalje pevishim neke pesme onako bzv...
Naravno Demian, je vrrrrrrrrrrrh.....
Nova shkola mi je sr...e, iako ponekad odslusham Cviju i kompaniju.....

Dada je super MC možda bi bio bolji ... al neka ga sad. roksona i struka isto ok, ludog nisam imao prilike da slušam nešto, par pesama.
Nova shkola mi je sr...e, iako ponekad odslusham Cviju i kompaniju.....
sećam se pre 6 godina i više se je pričalo o novoj školi :mrgreen: kakav cvija bre to ti je pop rep sa devojkom koja "najbolje peva rnb", ako to može da se peva :hahaha: (možda i preraste u novu školu..al ne bih voleo )
Naravno Demian, je vrrrrrrrrrrrh.....

Poslednja izmena:

Back