- Poruka
- 433
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slusam sad po drugi put. Iako nisam ljubitelj repa, tj. ovakvih rep pesama, ovo mi se dopada. Oseca se emocija.. Lepo..
E taj rad nespojivi suSpojila si nespojivo - Marcelo i Cvija...
Struka je kralj mada je u poslednje vreme ispao iz fazonazaboravio sam na struku,*** svaka linija skoro je kvout.
nemoj da mrziš igrača,
mrzi stazu kojom igrač korača
Meni nekako deluje da je na novom albumu izbacio neke glupe stvari i da je ostavio najbolje i zbog toga mislim da je album extra.Struka je kralj mada je u poslednje vreme ispao iz fazona
1,2,3,4 zavalichu ti shamar posle kevi se zhali
Shta mislite o domacem repu (izvodjaci,pesme...) ?
da budem iskrena, mislim da je njesra![]()
reče devojka koja se potpisuje r'n'r girl

upravo tako, to shto slusham rock ne znachi da nikad nisam chula nash rep i da ne znam o chemu govorim![]()
keve mi, ono, brate ajd iskulirajte vi neki shabani ono beli ste mnogo a komentarishete tu ***, nemojte biti toliko povrshni.... ae ole ne lupaj sajmishte kida.... fala truo za juniti..... eo pogledajte napoleona u epizodi: ''kocka do kocke'' :
inache o ovom decku bih mogao reci da je toliki shmeker da je pre neki dan dobio nogu od ribe 94 godishte...koju poznajem pa znam to....tako daaa ono....
Shta mislite o domacem repu (izvodjaci,pesme...) ?
brate ima nade za srpski hip hop