Domaći Rep

ozbiljni problemi sa sluhom?

Ne, naprotiv imam odlican sluh, kao i vid! Verovatno se nisam dobro izrazio pa ne mozes da me razumes no nebitno.

reč tome, mada drima je veoma dobar emsi.
Kako si to zakljucio?! I Eminem je dobar MC pa je indijanac, kako ja to volim da kazem "Fancy Raper"!

Brate, ovaj deo posta ti je pun nedoslednosti.
Prva rečenica smisaono ukazuje na to da baš i ne gotiviš đusa, dok ostatak govori sasvim suprotno :S
inače, da, full moon.. pa šta? Realno, volim da ih čujem. Ali nije to sad neki vrh, kako na liričkom i tako ni na produkcijskom nivou.
Zatim, with all my love je uzeta cela matrica, što se ne može reći za keš kolica i kraljevski stil, gde su uzimali iste semplove (kao u nekim stranim pesmama) i sklapali matre.

I šta sad, voliš repere koji prerađuju stvari?

***. u zadnje vreme ne citam puno knjiga pa verovatno sam nedorecen. Sto se tice Juice voleo sam ga i dalje ga volim. Matricama sam hteo da kazem da je Juice uzimao od takvih rap grupa koji od polovina domacih "repera" nije ni cuo, a kamoli slusao i ima u svojoj kolekciji njhovu diskografiju. Dakle Juice je jednostavno "tata-mata" svim ostalim "reperima" i lagano moze da ima drzi lekiciju RAP-a i HIPHOP-a! Sto se tice Fullmoon-a naprotiv to jeste VRH VRHOVA! Jer pravi pravcati RAP iz '90ih godina polako umire! Takav rap treba da se pravi a ne ovakav "fancy" kao sto je danas! Uporedi grupu iz '90ih godina i neki od skoro i primetices ogromnu razliku!

Zašto su te razočarali?
Realno, oni su prebolesna grupa. Na tebi je da l ćeš da razumeš njihov humor ili ne, ali to ne menja činjenicu da su odlični.

A ceo taj prvi album "dobrojebem" je namerno rađen preko stranih matrica.

Jeste namerno je radjen preko stranih matrica, jer kako sami kazu poceli su da repuju zbog piva znaci iz zezanja!

Razocarali su me pre svega sa VB! Kada sam setao vokmenom kroz osnovnu i ponavljao stihove Bad Copy-a svi su mi se smejali i vec me proglasili narkomanom. A sada mi neke prsate ribetine prilaze pevajuci "Sise" i pricaju mi kako bi se udale za Viklera i pocinju istoriju Bad Copy-a! Jednostano su trebali ostati kao Prti Be Ge. "Ispod zemlje"!

Jeste namerno je radjen preko stranih matrica, jer kako sami kazu poceli su da repuju zbog piva znaci iz zezanja!

Razocarali su me pre svega sa VB! Kada sam setao vokmenom kroz osnovnu i ponavljao stihove Bad Copy-a svi su mi se smejali i vec me proglasili narkomanom. A sada mi neke prsate ribetine prilaze pevajuci "Sise" i pricaju mi kako bi se udale za Viklera i pocinju istoriju Bad Copy-a! Jednostano su trebali ostati kao Prti Be Ge. "Ispod zemlje"!

ja ne vidim ništa loše u njihovom učešću u vb.

doduše, prezirem ceo taj rijaliti šou, ali opet, fazon koji su vikler i ajzak furali tu, jer bio skroz u skladu sa njihovim osobinama koje prezentuju u pesmama.
Pa ajsov izlazak.. ja nemam reči. Lik je objasnio kako treba postupati sa šljamom koji vodi velikog brata.

zbog čega je full moon "vrh vrhova"?

većina tekstova je nekako bljutava (što je s obzirom na godinu i tadašnji stepen razvijenosti repa u srbiji logično)
matrice su dobre

ali kad kažeš vrh vrhova to bi, po meni, trebalo da znači da je sve na nivou.
Ali jednostavno nije.

Pa pazi, novi album THC-a. Slična, geto tematika. Bez polemike - mnogo jači album od "Na nivou".

inače, koga zanima full moon,

http://www.radivizija.com/download/Full Moon - Na nivou/

neka skine odatle

i još moram da dodam za eminema.

evo linka za relapse - http://rapidshare.com/files/230599879/E-R_2009_.rar
skidajte, vredi, kolko tolko se vratio svom zajebanom stilu.

inače, pojasni mi malo to - eminem je dobar emsi, ali je indijanac.

Poslednja izmena:
ae smarate sa marčelom, poslušajte Dripca, Ristu, Delfu,Blokovskog malo - jednostavo prepoznajte sranje a ne da slušate Cviju,Wontu, i ostale šabane jer ih svi slušaju damn

aj ako te ne mrzi napiši šta imaš od stare unije, i ako imaš neke novije stvari od prepija - da vidim el imaš nešto što nemam!
da mi aplouduješ posle ako te ne mrzi

aj ako te ne mrzi napiši šta imaš od stare unije, i ako imaš neke novije stvari od prepija - da vidim el imaš nešto što nemam!
da mi aplouduješ posle ako te ne mrzi

od Stare - 4 gospodara, crne najkice, poslednji pozdrav, rasta, rec, sljaka, u glavu, uspomene, idemo, no homo, popij pivo, nemoj srati (nisam siguran za naziv). to je to od stare.... inace od novih prepijevih stvari imam samo ono sa goldijem - Pravi rep

od Stare - 4 gospodara, crne najkice, poslednji pozdrav, rasta, rec, sljaka, u glavu, uspomene, idemo, no homo, popij pivo, nemoj srati (nisam siguran za naziv). to je to od stare.... inace od novih prepijevih stvari imam samo ono sa goldijem - Pravi rep

evo ti šta ja imam

Dripac (Unija) - Riga dri
Dripac (Unija) - Sta ima
Dripac (Unija) - Yeap Vanja
Dripac (Unija) i Caboo - Ceo Klub
Dripac feat. Admalish - Session 2006
DRIPAC ft CABOO - VOZNJA SAMO TRAJE
Dripac ft. Caboo & E-One - Air max 2
Dripac i Zhozi - La Bomba
Dripac, Caboo - BlagoSiljanje
mirage_-_repsa_f_prapaganda
Nuke - Nightmare Diss
prApaganda SBAR konekcija (2)
prepaganda feat. nuke - prepoznaj
neka stvar sa likovima sa stare radivizije (prepaganda se pojavljuje)
Rexxxona_feat._Dripac_-_Inspektore
Sha Raish [stara verzija]
Steve feat. Dripac & Caboo - Cokolada
Unija - 4x16 (ft. Keeper)
Unija - 4x16 (rmx produced by coby)
Unija - Biggie
Unija - Liman
Unija - Mali Reperi feat Rexxona
Unija - Ne Volim Ih Ni Ja feat Struka
Unija - Sha raish
Unija - Sharen Je Samo Novac
Unija - Shljaka
Unija feat. Ana Mashulovic - No Stress
Unija kod Aunt Sandre - Toliko kul
Unija kod Aunt Sandre - Tvrdo sranje
Unija, Flip Flop, T-Blazer & Nerwe - 5 min. kvaliitetnog programa
Unija, Rexxxona i Grubo - Simpatican (Bonus)
Unity - Kamen U Ristinoj Faci
Unity - Kamen U Vanjinoj Faci

ako ti treba nešto od njih reci pa da kačim

evo ti šta ja imam

Dripac (Unija) - Riga dri
Dripac (Unija) - Sta ima
Dripac (Unija) - Yeap Vanja
Dripac (Unija) i Caboo - Ceo Klub
Dripac feat. Admalish - Session 2006
DRIPAC ft CABOO - VOZNJA SAMO TRAJE
Dripac ft. Caboo & E-One - Air max 2
Dripac i Zhozi - La Bomba
Dripac, Caboo - BlagoSiljanje
mirage_-_repsa_f_prapaganda
Nuke - Nightmare Diss
prApaganda SBAR konekcija (2)
prepaganda feat. nuke - prepoznaj
neka stvar sa likovima sa stare radivizije (prepaganda se pojavljuje)
Rexxxona_feat._Dripac_-_Inspektore
Sha Raish [stara verzija]
Steve feat. Dripac & Caboo - Cokolada
Unija - 4x16 (ft. Keeper)
Unija - 4x16 (rmx produced by coby)
Unija - Biggie
Unija - Liman
Unija - Mali Reperi feat Rexxona
Unija - Ne Volim Ih Ni Ja feat Struka
Unija - Sha raish
Unija - Sharen Je Samo Novac
Unija - Shljaka
Unija feat. Ana Mashulovic - No Stress
Unija kod Aunt Sandre - Toliko kul
Unija kod Aunt Sandre - Tvrdo sranje
Unija, Flip Flop, T-Blazer & Nerwe - 5 min. kvaliitetnog programa
Unija, Rexxxona i Grubo - Simpatican (Bonus)
Unity - Kamen U Ristinoj Faci
Unity - Kamen U Vanjinoj Faci

ako ti treba nešto od njih reci pa da kačim

iam i ja skoro sve to ali samo dripchev deo.... aj okachi : kamen u ristinoj faci (vanjinu imam), tvrdo sranje, ne volim ih ni ja, prepoznaj. ako nije problem...:) ovo ostalo chini mi se da imam osim ovog sa ovima iz radivizije.... inache imam sve od nove unije....

inače, moram da spomenem lika po imenu marlon brutal

imate ga na novom thc-u

pored toga ima samo par pesama, bar sam ja toliko našao na netu..

fenomenalan dečko!

prepoznajte

dobar je kida kida, pocheo je sa onim HCZ KCZ, a chuo sam i ono sa kajblom msm da se pesma zove 21.blok, onda 21 i sajmiste, m.u.p.(mafija u plavom) sa skabom, bulevar nasilja sa THC,diploma sa betona i jos ponesto nzm....

Back