ozbiljni problemi sa sluhom?
Ne, naprotiv imam odlican sluh, kao i vid! Verovatno se nisam dobro izrazio pa ne mozes da me razumes no nebitno.
reč tome, mada drima je veoma dobar emsi.
Kako si to zakljucio?! I Eminem je dobar MC pa je indijanac, kako ja to volim da kazem "Fancy Raper"!
Brate, ovaj deo posta ti je pun nedoslednosti.
Prva rečenica smisaono ukazuje na to da baš i ne gotiviš đusa, dok ostatak govori sasvim suprotno :S
inače, da, full moon.. pa šta? Realno, volim da ih čujem. Ali nije to sad neki vrh, kako na liričkom i tako ni na produkcijskom nivou.
Zatim, with all my love je uzeta cela matrica, što se ne može reći za keš kolica i kraljevski stil, gde su uzimali iste semplove (kao u nekim stranim pesmama) i sklapali matre.
I šta sad, voliš repere koji prerađuju stvari?
***. u zadnje vreme ne citam puno knjiga pa verovatno sam nedorecen. Sto se tice Juice voleo sam ga i dalje ga volim. Matricama sam hteo da kazem da je Juice uzimao od takvih rap grupa koji od polovina domacih "repera" nije ni cuo, a kamoli slusao i ima u svojoj kolekciji njhovu diskografiju. Dakle Juice je jednostavno "tata-mata" svim ostalim "reperima" i lagano moze da ima drzi lekiciju RAP-a i HIPHOP-a! Sto se tice Fullmoon-a naprotiv to jeste VRH VRHOVA! Jer pravi pravcati RAP iz '90ih godina polako umire! Takav rap treba da se pravi a ne ovakav "fancy" kao sto je danas! Uporedi grupu iz '90ih godina i neki od skoro i primetices ogromnu razliku!
Zašto su te razočarali?
Realno, oni su prebolesna grupa. Na tebi je da l ćeš da razumeš njihov humor ili ne, ali to ne menja činjenicu da su odlični.
A ceo taj prvi album "dobrojebem" je namerno rađen preko stranih matrica.
Jeste namerno je radjen preko stranih matrica, jer kako sami kazu poceli su da repuju zbog piva znaci iz zezanja!
Razocarali su me pre svega sa VB! Kada sam setao vokmenom kroz osnovnu i ponavljao stihove Bad Copy-a svi su mi se smejali i vec me proglasili narkomanom. A sada mi neke prsate ribetine prilaze pevajuci "Sise" i pricaju mi kako bi se udale za Viklera i pocinju istoriju Bad Copy-a! Jednostano su trebali ostati kao Prti Be Ge. "Ispod zemlje"!
ovo ostalo chini mi se da imam osim ovog sa ovima iz radivizije.... inache imam sve od nove unije....