elektra_90
Početnik
- Poruka
- 34
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi su se prodali sem bs-a...
marcelov 'de facto' obara sve dok je puzzle shock liricki dobar, ali dzaba mu, kad i sam prica neke stvari a ne drzi ih se. farba klince...
vip je extra... ikac nema rime uopste, ali kad ga kaze, rekao jeza razliku od relje koji ima perfektne rime.. pa ipak, ove najskorije pesme...vidi se razlika...
djus.. no coment... supljina...
prti, bad copy, 43... njah... mozda po 1,2 simpaticne pesmice i to je to... rep nije cisto ismevanje i kerebecenje u pesmama... nije sve u potapanju kupusa i skidanju fleke od sinocnjeg povracanja.. nekad mi se stvarno gade...
a ovi novopeceni odredi i ta ekipa.. AHAHAHHAAHHAHAHAH!!! na njih se samo prze klinci od negde 93 pa na dole..
''zar i ti sine brate?!''![]()
mikelo, ti bas volis chela?
najvise me nervira ta iskljucivost, marcelo je najbolji, i vecito ta prica, kao da niko drugi nema tekstove.. de facto mi je odlican album, puzzle shock meni daleko manje privlacan..
ali po meni on nije ubedljivo najbolji, on je samo jos jedan u masi.. x3m mi je daleeeko ispred njega recimo..
Shta znam..Imam taj album,Vakil mi je mnogo dobar..Ali, zaista ga ne slusham toliko kao JMT i tu ekipu..najvise me nervira ta iskljucivost, marcelo je najbolji, i vecito ta prica, kao da niko drugi nema tekstove.. de facto mi je odlican album, puzzle shock meni daleko manje privlacan..
ali po meni on nije ubedljivo najbolji, on je samo jos jedan u masi.. x3m mi je daleeeko ispred njega recimo..
nevezano za domaci rep.. ko se ovde razume u vakilla, juice-a i tu ekipu? nema onog trulog ovde sad.. pesma forbidden scriptures sa darkest cloud mi je fascinantna, jedna od najboljih posse cut koje sam ikada cuo, a vakill je jos i najlosiji na traci, svaki od gostiju ga je zasenio.. e ono sto mene zanima jeste ima li ovde neko ko je slusao te likove, i da zna da mi kaze ko je koji na traci, jer ni breeze evahflowin, jakki, camu tao-a nisam slusao ranije, jedino copywrite-a znam iz te ekipe.. a zanima me strasno![]()
Shta znam..Imam taj album,Vakil mi je mnogo dobar..Ali, zaista ga ne slusham toliko kao JMT i tu ekipu..
Nisam ih slushao..
Za kranga se slazem uglavnom, ali u igrama reci nije bolji. Ne znam sta ti pod tim podrazumevas. I nema dobar flow kao Marchelo. Meni u vezi sa vecinom Marchelovih fanova smeta sto ne razumeju ni dve reci njegovih pesama, a kao obozavaju ga, ovo-ono, jer je to sad kul. To su ti ziljave pich.ke. Zato se cini da mnogo ljudi uzdize Marchela u nebesa.

Da, mislim da je od domacih najbolji. Ima ubedljivo najbolje tekstove, a od ovih mainstream jedino Relja mu moze parirati po rimama. Po brzini repovanja niko mu nije ni primaci.
Sto? Je l' ti imas neki razlog da ga ne volis?
Iskreno..ja slusham pesme...A postoji toliko muzichara koji pishu samo ono shto publika zheli da chuje, da je to nezamislivo..Tako da se ni on chovek ne razlikuje od njih..
Joj koliko gluposti ovde nisam procitao :S A mrzi me sad da odgovorim na bilo sta, samo cu reci jedno: MARCELO NIJE NAJBOLJI. Iako ga ja najvise gotivim od svih domacih repera, svakako nije najbolji.
neko je rekao ovo: "Da, mislim da je od domacih najbolji. Ima ubedljivo najbolje tekstove, a od ovih mainstream jedino Relja mu moze parirati po rimama. Po brzini repovanja niko mu nije ni primaci."
Gloopost....