Domaći Rep

Heh, moram priznati, dobra fora za kevu..

nego, sto ja pisem ovde uopste, ja ne slusam domaci rep.. mislim pre godinu ipo sam pricao da pravim pauzu, ali ta pauza traje vec prilicno dugo, mislim da sad mogu da kazem da ne slusam domaci rep uopste

onaj francuski rep sto si ti isprozivao na prethodnoj strani, ali pre svega naravno americki rep.. to je ono kao mainstay..
inace slusam i nesto dzeza, soula, regea, nesto malo metala i eto verujem ja da vas sve to jako interesuje..

ovih dana pretezno recimo the roots - 'illadelph halflife' i 'things fall apart'.. eto vam preporuka od iskusnijeg coveka :cool:

Je l' slusa neko ruski rep? Vidim da neki tuguju sto su u skoli ucili ruski, pa ne razumeju francuske tekstove, ali mislim da kod Rusa ima par kvalitetnih repera sa stvarno dobrim tekstovima. Zao mi je samo sto mi se s.***** hard disk i sad sam ostao bez vecine muzike, pa ne mogu nista da uploadujem. Ako neko ima nesto, nek' okaci.

Sto se tice Cvije i Elitnih Odreda - molim vas, ljudi, kako to mozete da slusate? Kako to bilo ko moze da nazove repom???? :shock:
Vidim da je i Juice bio tema diskusije, pa i o tome nesto da kazem: Juice je nekad bio stvarno dobar, na Hiphopiumu ima dobrih stvari, ali je lik otisao daleko od toga i nekazem samo zato sto fura air max. Sad stvarno ne mogu da ga podnesem!

By the way, ovo mi je 1001. post :D :D

Je l' slusa neko ruski rep? Vidim da neki tuguju sto su u skoli ucili ruski, pa ne razumeju francuske tekstove, ali mislim da kod Rusa ima par kvalitetnih repera sa stvarno dobrim tekstovima

sta si ovim hteo reci? oke rusi imaju par kvalitetnih repera, ali francuza sam prilicno naslusan i hip hop scena im je po meni odmah iza americke..

Ne znam za ostale ja mogu! da slusam cviju i elitne odrede! Ali ja ne verujem da bih mogao da slusam ruski rap ili francuski!! :whistling:

Za tebe mi je jasno, posto vidim da ti pravopis bas i ne ide... Idi slusaj fino Cecu i Acu.

sta si ovim hteo reci? oke rusi imaju par kvalitetnih repera, ali francuza sam prilicno naslusan i hip hop scena im je po meni odmah iza americke..

Nisam hteo da kazem da su Francuzi losi. Naprotiv. Samo sam bio inspirisan tvojim komentarima o ucenju ruskog, pa sam hteo da vidim da li se neko slaze sa mojim misljenjem po tom pitanju.

Za tebe mi je jasno, posto vidim da ti pravopis bas i ne ide... Idi slusaj fino Cecu i Acu.

uuuu kakav punch.. ekstra poeni za stil :lol:

Nisam hteo da kazem da su Francuzi losi. Naprotiv. Samo sam bio inspirisan tvojim komentarima o ucenju ruskog, pa sam hteo da vidim da li se neko slaze sa mojim misljenjem po tom pitanju.
ma mene su ruski ucili al me naucili nisu.. niti bilo koga iz moje generacije.. a bio mi obavezan predmet.. tako da mi je to u sustini beskorisno bilo..

a za to ne znam, mene bi mozda jako zanimao vip-jev album jedino, kada bih slusao domaci rep tj :lol:

ako sam ja rekao to onda tako jeste.. ja ne lazem.. ali se ne secam..

jedino bih mogao od naseg repa da slusam kranga i holocaust.. i richy-ja.. kraljevo is in da house :D
i flou.. i to je to..

Back