Domaći Rep

svi su se prodali sem bs-a...
marcelov 'de facto' obara sve dok je puzzle shock liricki dobar, ali dzaba mu, kad i sam prica neke stvari a ne drzi ih se. farba klince...
vip je extra... ikac nema rime uopste, ali kad ga kaze, rekao je :) za razliku od relje koji ima perfektne rime.. pa ipak, ove najskorije pesme...vidi se razlika...
djus.. no coment... supljina...
prti, bad copy, 43... njah... mozda po 1,2 simpaticne pesmice i to je to... rep nije cisto ismevanje i kerebecenje u pesmama... nije sve u potapanju kupusa i skidanju fleke od sinocnjeg povracanja.. nekad mi se stvarno gade...
a ovi novopeceni odredi i ta ekipa.. AHAHAHHAAHHAHAHAH!!! na njih se samo prze klinci od negde 93 pa na dole.
.

Sa ovim delovima se slazem.

najvise me nervira ta iskljucivost, marcelo je najbolji, i vecito ta prica, kao da niko drugi nema tekstove.. de facto mi je odlican album, puzzle shock meni daleko manje privlacan..
ali po meni on nije ubedljivo najbolji, on je samo jos jedan u masi.. x3m mi je daleeeko ispred njega recimo..

nevezano za domaci rep.. ko se ovde razume u vakilla, juice-a i tu ekipu? nema onog trulog ovde sad.. pesma forbidden scriptures sa darkest cloud mi je fascinantna, jedna od najboljih posse cut koje sam ikada cuo, a vakill je jos i najlosiji na traci, svaki od gostiju ga je zasenio.. e ono sto mene zanima jeste ima li ovde neko ko je slusao te likove, i da zna da mi kaze ko je koji na traci, jer ni breeze evahflowin, jakki, camu tao-a nisam slusao ranije, jedino copywrite-a znam iz te ekipe.. a zanima me strasno :confused:

najvise me nervira ta iskljucivost, marcelo je najbolji, i vecito ta prica, kao da niko drugi nema tekstove.. de facto mi je odlican album, puzzle shock meni daleko manje privlacan..
ali po meni on nije ubedljivo najbolji, on je samo jos jedan u masi.. x3m mi je daleeeko ispred njega recimo..

Nisam iskljuciv, slusam i ostale. Objasnio sam sta kod Marchela najvise volim - raznovrsnost tema, dobre tekstove( vidi se da ih je napisao neko ko ima malo vise mozga i obrazovanja nego vecina nase scene), jake rime(nisam rekao da nema boljih). To da je samo jedan u masi, nije tacno, veoma se istice iz mase!
X3M ima dobrih pesama, ali ima i nekih u kojima me potpuno razocara.

nevezano za domaci rep.. ko se ovde razume u vakilla, juice-a i tu ekipu? nema onog trulog ovde sad.. pesma forbidden scriptures sa darkest cloud mi je fascinantna, jedna od najboljih posse cut koje sam ikada cuo, a vakill je jos i najlosiji na traci, svaki od gostiju ga je zasenio.. e ono sto mene zanima jeste ima li ovde neko ko je slusao te likove, i da zna da mi kaze ko je koji na traci, jer ni breeze evahflowin, jakki, camu tao-a nisam slusao ranije, jedino copywrite-a znam iz te ekipe.. a zanima me strasno :confused:
Shta znam..Imam taj album,Vakil mi je mnogo dobar..Ali, zaista ga ne slusham toliko kao JMT i tu ekipu..
Nisam ih slushao..

@mikelo90
x3m ima naglasak koji me nervira, inace je stvarno odlican.. dobar je marcelo, ali ne toliko koliko ga svi potenciraju/te, kao da je jedini.. po meni krang je u SVAKOM od tih aspekata nadmasio marcela, jedina mana je to sto ima taj tvrdji zvuk koji je dopadljiv manjem broju ljudi i zato ga niko ne pominje.. ali to je slucaj svuda valjda..

a narocito je bolji u tim igrama reci..

Za kranga se slazem uglavnom, ali u igrama reci nije bolji. Ne znam sta ti pod tim podrazumevas. I nema dobar flow kao Marchelo. Meni u vezi sa vecinom Marchelovih fanova smeta sto ne razumeju ni dve reci njegovih pesama, a kao obozavaju ga, ovo-ono, jer je to sad kul. To su ti ziljave pich.ke. Zato se cini da mnogo ljudi uzdize Marchela u nebesa.

Za kranga se slazem uglavnom, ali u igrama reci nije bolji. Ne znam sta ti pod tim podrazumevas. I nema dobar flow kao Marchelo. Meni u vezi sa vecinom Marchelovih fanova smeta sto ne razumeju ni dve reci njegovih pesama, a kao obozavaju ga, ovo-ono, jer je to sad kul. To su ti ziljave pich.ke. Zato se cini da mnogo ljudi uzdize Marchela u nebesa.

e upravo to.. verujem da je to dobrih 70% njegovih fanova.. a za ovo, meni se vise svidja krang, tebi marcelo.. to jeste razlika u ukusima.. i mislim da si ti mozda tek treci covek kojem neslaganje u misljenjima stvarno pripisujem ukusu, ostali su uglavnom nenaslusani ili samo ne razumeju, ali vidim da se ti razumes..

mislim ja to gledam ovako, ako si slusao mc juice-a i supernaturala, njihov freestyle battle.. juice je hladan, svaka rima mu je na mestu, precizan je, ima igre reci, flow, sve.. a supernatural je u tom aspektu losiji.. ali je energicniji, unosi se u betl, licniji je.. i meni se zato vise svidja.. iako je tehnicki juice mozda bolji.. e pa tako i marcelo i krang..

Da, mislim da je od domacih najbolji. Ima ubedljivo najbolje tekstove, a od ovih mainstream jedino Relja mu moze parirati po rimama. Po brzini repovanja niko mu nije ni primaci.
Sto? Je l' ti imas neki razlog da ga ne volis?

dap...ja sam ranije gotivila chela, cini mi se vise nego rodjenu kevu...ali, onda je jedna osoba koju poznajem sedela sa njim u kaficu, gde se gospodin izjasnio kako pise te peme cisto da bi privukao klince na drugaciji nacin. ostali reperi ih 'primame' parama, kolima, kurvama, a on kao na drugaciji nacin - skolujte se, slusajte mamu i tatu... e od tada sam se razocarala u chela... perfektan je on liricar, ali dzaba mu...

Joj koliko gluposti ovde nisam procitao :S A mrzi me sad da odgovorim na bilo sta, samo cu reci jedno: MARCELO NIJE NAJBOLJI. Iako ga ja najvise gotivim od svih domacih repera, svakako nije najbolji.

neko je rekao ovo: "Da, mislim da je od domacih najbolji. Ima ubedljivo najbolje tekstove, a od ovih mainstream jedino Relja mu moze parirati po rimama. Po brzini repovanja niko mu nije ni primaci."

Gloopost....

Joj koliko gluposti ovde nisam procitao :S A mrzi me sad da odgovorim na bilo sta, samo cu reci jedno: MARCELO NIJE NAJBOLJI. Iako ga ja najvise gotivim od svih domacih repera, svakako nije najbolji.

neko je rekao ovo: "Da, mislim da je od domacih najbolji. Ima ubedljivo najbolje tekstove, a od ovih mainstream jedino Relja mu moze parirati po rimama. Po brzini repovanja niko mu nije ni primaci."

Gloopost....

1. Ne urlaj!
2. Ako imas drugacije misljenje od mene, ne treba da vredjas moje misljenje, nego da izneses svoje, sa nekim argumentom.

Back