dollar MC
Aktivan član
- Poruka
- 1.639
Hah, a ko bi da bude u Viklerovim kandzama vepra? Niko? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stedza:Od domaceg repa najvise gotivim Marcela jer je car i ima sjajne rime i Ajs Nigrutina jer je lik i ako oces da se razveselis slusas njegove pesme(i nasmejes)... a od Marcela najvise volim Sveti bes(kakva pesma jbt), pismo bratu,pozeriste... od Ajsa stvarno ne znam ima on dobre stvari al uglavnom je to neka sprdachina...kao nachos na primer![]()
shwargla:Ne slusam rep,ali jedino od repa sto mi se svidja je Sunshine.Koga god da sam pitao da li zna za Sunshine,skoro niko nije cuo a njih.Najpoznatija pesma je Iza Horizonta.Tekst u ref. ide:
"Ja sam zajeban kao Atila Han,i mesto maca nosim shat gan..."
Mozda je nekome i poznato.Taj spot su pustali na TV-u,ali zaboravio sam na kom programu.
Liza Dennis:Obucem nasu lepu narodnu nosnju i dole neke opancice, obicno marke NIKE. 8-)
Liza Dennis:Gru je jedan od najopasnijih rapera. 8-)
Liza Dennis:Domaci rap ima sigurnu buducnost! YO! 8-)
Pored Bebana volim i Marcela. On je super. Njegove pesme su tako duboke, nisam sigurna da ih cak i razumem, jer sam slusala njegov disk toliko puta da se skroz izlizao. Ponekad ga obrisem alkoholom, pa se bolje cuje. Onda uz zvuke kise pocnem da placem i kroz plac rapujem. Bas je dobar feeling.
iiinache...to je valjda ono sa Ajzeom shto je bilo,.... 8-)Марчело друко мурији неког репера
i pretpostavljam da mislish naМарчело је обична сељачина и друкара а за друкаре нема места у хопу
aha....nishta onda...izvini...carry on 8-)Nixxx:Да мислим на то што је било са Ајзеом, знао сам да је Ајзеа у питању али нисам мислио да је то сада толико битно пошто се песма не односи само на Марчела већ и на мноштво других квази-репера...![]()
nije hleb demianov solo album, vec vip-jevNixxx:jer je LjaRa usao sa Hlebom u biznis (објашњеше: Реља из ВИП објавио соло албум под именом ХЛЕБ)
Nixxx:Juice feat. Monogamija - Redaljka (илити прозивка целе јебене сцене прим.прев.)
Juice : 'Rte Mono pa ja sam kul sa Bad Copy...
Mono : pa ja sam kul sa ViAjPijom...
Juice : pa i Sindikat je kul sa Manchom (Манча = Марчело прим. прев.)
Mono : Pa i Bad Copy je kul sa Edoom brate minli
Juice : I Be92 je kul u bulju jee (smeh)
Djus :
Tripujem da Manch drka na pising,
vrti mu se spot na TVu za lizing (Б92 прим. прев.)
priznajem zbog paznje medija pizdim
jer je LjaRa usao sa Hlebom u biznis (објашњеше: Реља из ВИП објавио соло албум под именом ХЛЕБ)
Svako proziva koga stigne
na ispolirani vicgla dodji kad mi se digne
dal imas jaja da u sred grupnjaka
dodirnes jaja svoga ortaka![]()
![]()
![]()
i nemoj da je neko travere diro,
Looney je sisaljka al dobar je Deniro
Dalibor Andonov tata rimama barata,
predizborna propaganda svima dragog Sindikata
zato ajmo ruke gore DS, DS !!!
tu su Monogamija i DjSU-U-sU
rusi su u minusu jamajkani u plusu
vodka je u sinusu , izuj puma shuzu
ispao si smeker i sve si brkno
kapetan Bane zvanicno je pukno
Manchmelo otimachu muriju je drukno (Марчело друко мурији неког репера прим. прев.)
panduri nisu zadovoljni sa svojom tuplom
zato vidimo se posle izbora kada
se slegne ta opasna bakljada (алудира се на познати спот Синдиката прим. прев.)
rep je nastao iz bunta politici,
crnci su u marici, belci na ivici
Monogamija :
mogu da nam pushe Djuse brate minli
gengzta rep u strofi, Pisham na Bad Copy
pushice **** ajs, wikler i timbe,
chekaju Edu noge da im digne
doshao iz selo urbani manchmelou,
utisak nedelje - tukijem u chelo