Domaći Rep

hvala, trebace mi... ne znam vise nista, nekad pomislim da znam SVE, a nekad istripujem da ne znam NISTA ! a i jedva cekam samo da zavrsim s tim, pa da se vratim u normalu, malo sam skrenuo od matematike :-D

ma ja sam pravi mali shtreberko, stalno ucim... kad god nisam u teretani, na basketu, sa drustvom, kad ne slusam muziku ili spavam (ovo je 60% mog vremena)..:-D
da, da, skolski primer strebera...

nego da vas pitam ja nesto - sto vi ovu muziku za download ne metnete na temu za download? logicnije je...

Ne slusam rep,ali jedino od repa sto mi se svidja je Sunshine.Koga god da sam pitao da li zna za Sunshine,skoro niko nije cuo a njih.Najpoznatija pesma je Iza Horizonta.Tekst u ref. ide:

"Ja sam zajeban kao Atila Han,i mesto maca nosim shat gan..."
Mozda je nekome i poznato.Taj spot su pustali na TV-u,ali zaboravio sam na kom programu.

shwargla:
Ne slusam rep,ali jedino od repa sto mi se svidja je Sunshine.Koga god da sam pitao da li zna za Sunshine,skoro niko nije cuo a njih.Najpoznatija pesma je Iza Horizonta.Tekst u ref. ide:

"Ja sam zajeban kao Atila Han,i mesto maca nosim shat gan..."
Mozda je nekome i poznato.Taj spot su pustali na TV-u,ali zaboravio sam na kom programu.
da bre sunshine...samo shto je meni taj lajn uzhasno smeshan :lol:...."ja sam zajeban kao atila han" :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

dollar MC:
saki, shvatices taj 'lajn' vremenom.

shwargla, bas me zanima koga si ti pitala za njih, a da zaista slusa rep. Oni su jedni od prvih i jedni od najboljih.
pffff....tako mozhesh recji i e, shvaticjesh nigrutina jednom..shta ne svidja mi se i gotovo :| ..drugachiji ukusi... :wink:

Pa i Nigrutin ima da kaze nesto, samo sto on to govori na svoj nacin. Grese oni koji misle da je to puko bacanje rime bez smisla i reda.
I nisam spomenuo to sto ti se ne svidja, nego si rekla da ti je to smesno. A kada je nkom smesna neka recenica (ili 'lajn') koja u sebi nosi poentu, onda dolazim do zakljucka da ta ista osoba to nije shvatila :)
Nema ljutis

dollar MC:
Pa i Nigrutin ima da kaze nesto, samo sto on to govori na svoj nacin. Grese oni koji misle da je to puko bacanje rime bez smisla i reda.
I nisam spomenuo to sto ti se ne svidja, nego si rekla da ti je to smesno. A kada je nkom smesna neka recenica (ili 'lajn') koja u sebi nosi poentu, onda dolazim do zakljucka da ta ista osoba to nije shvatila :)
Nema ljutis

Konačno glas razuma na forumu! :)

Da sam gej - ja bih se opredelio za timbeta! :)

Prilozi

• timbe.jpg
    timbe.jpg
    18,9 KB · Pregleda: 7

Back