Domaći Rep

J Cook feat. Juice - Mamina Lepoto 49MB
tu je i Pedja D' Boy :)

ml-1.jpg

Juice feat. FU 93 - Brate Minli 33MB

bm-1.jpg

BAD COPY - Idemo odma 30MB

io-1.jpg

ZA PRVA DVA "DESNI KLIK "SAVE TARGET AS",ZA TRECI KLIKNI NA LINK,PA "DOWNLOAD NOW"

Od domaceg repa najvise gotivim Marcela jer je car i ima sjajne rime i Ajs Nigrutina jer je lik i ako oces da se razveselis slusas njegove pesme(i nasmejes)... a od Marcela najvise volim Sveti bes(kakva pesma jbt), pismo bratu,pozeriste... od Ajsa stvarno ne znam ima on dobre stvari al uglavnom je to neka sprdachina...kao nachos na primer :D:D:D

Stedza:
Od domaceg repa najvise gotivim Marcela jer je car i ima sjajne rime i Ajs Nigrutina jer je lik i ako oces da se razveselis slusas njegove pesme(i nasmejes)... a od Marcela najvise volim Sveti bes(kakva pesma jbt), pismo bratu,pozeriste... od Ajsa stvarno ne znam ima on dobre stvari al uglavnom je to neka sprdachina...kao nachos na primer :D:D:D

Ovo je ovde najpametniji post.Marchelo je zakon!

shwargla:
Ne slusam rep,ali jedino od repa sto mi se svidja je Sunshine.Koga god da sam pitao da li zna za Sunshine,skoro niko nije cuo a njih.Najpoznatija pesma je Iza Horizonta.Tekst u ref. ide:

"Ja sam zajeban kao Atila Han,i mesto maca nosim shat gan..."
Mozda je nekome i poznato.Taj spot su pustali na TV-u,ali zaboravio sam na kom programu.

Ja sam cula za Sunshine.I ja koga god da pitam za Sunshine,niko nije chuo za njih.Imaju gomilu dobrih pesama `Pridji mi ti`,`Budi tu`...

Yo! Ovaj tekst sam napisala o domacem rapu ranije, ali posto se Beban, koji se sada odaziva na ime Juice i sepuri se svakoga dana na RTS-u, tako sam je i naslovila.Yo!

Yo! Volim domaci rap. To mi je jedna od najomiljenijih vrsta muzike.Cesto rapujem uz njega, ali naravno na nas domaci nacin. Yo! Obucem nasu lepu narodnu nosnju i dole neke opancice, obicno marke NIKE. Oni su udobni za noge, imam i anatomske, a imam i sa uloscima. Obicno rapujem u dnevnoj sobi. Tada pomerim stocic sa vocem i pocnem da rapujem. Malo rukama, malo nogama. Mama mi je rekla: “Liiiiizoooo, nemoj da rapujes pored vaze sa cvecem! Oborices je!” Ja samo kazem: “Rap, rap, rapujem, mlada sam pa ludujem. Yo!” Mama kaze: “Dobro, Liiizooo, samo rapuj!” i pridruzi mi se. Bas je super rapovati, zar ne? Poslednjih godina nase east i west coasts, postaju sve opasnije. Neverovatno, reka Sava deli dva opasna raperska klana. Oni se cesto medjusobno prozivaju i to postaje jako opasno. Ponekad se plasim i da izadem na ulicu, jer mozda dode do pucnjave. Tako je moj drugar Tupac nastradao. Njegov zivot je epopeja rapa, pored toga i moj drugar Eminem je zbog rapa imao problema u zivotu. Cesto puta bi me pitao sta da radi u zivotu, jer sva ta slava ga je smarala, novinari su mu stalno bili za petama. Ja sam mu rekla, kao sto sam preporucila Britt: “Emineme, osisaj se na celavo!” Ali, on se ofarbao jer nije imao hrabrosti, pa mi je rekao: “Hvala ti, Liiizooo” Ti si najbolja raperka na West Coast, ali vidim i da ti East Coast ukazuje respekt. Ja sam rekla: “Nije vazno, Eminem, samo da mi ti dobro budes. Necu da zavrsis kao Tupak” Dr. Dre me je pozvao da gostujem i na njegovom album, ali ja ne mogu da stignem jer rapujem kod Snoopa! Sta da radim, kada volim rap. Domaca scena preti da ugrozi americku, evropsku i nemacku scenu. Videla sam da je Sindikat neprikosnoven, a i da je Struka cool, ali ja najcesce rapujem uz Bebana. On je super. Njegovo detinjstvo je bilo tesko. Mama mu je bila pevacica u “Djerdanu”, jednom od mojih najomiljenijih bandova. Nije stizala da obrati paznju na njega, pa je promenio identitet i napravio rasta frizuru. Tako je postao veoma moderan. Posle je ugradio kolagen u usta i poceo da glumi u filmovima. Bio je super, Mama i ja smo ga gledale sa uzivanjem u nekom filmu, pa u porodicnom blagu, a vidala sam ga i u Zarkovu. Tamo je on bio opsana faca, kao i danas. Kada je poceo da djuska odmah sam kupila taj album i pocela da djuskam i rapujem. Mama se obradovala. Posle sam skupljala i njegove intervjue. Posebno onaj u kome je rekao da voli da nosi bokserice. Uh! Sada mi se svidja ovaj njegov imidz u novom spotu ispod Brankovog mosta. Zao mi je sto je dobio oziljak na glavi. Sigurna sam da se posibao sa nekim dok je snimao album, pa je dobio oziljak na glavi. Sada sam sigurna da je opasan momak. Pored Bebana volim i Marcela. On je super. Njegove pesme su tako duboke, nisam sigurna da ih cak i razumem, jer sam slusala njegov disk toliko puta da se skroz izlizao. Ponekad ga obrisem alkoholom, pa se bolje cuje. Onda uz zvuke kise pocnem da placem i kroz plac rapujem. Bas je dobar feeling. Cesto rapujem i uz Sindikat. Videla sam da momci imaju petlju, da kazu sta misle. Dok su gostovali u “Utisku nedelje”, ispreskakali su Kostunicu. Nije nista mogao da im kaze. Pored toga prozivali su i policiju i mnogo koga. Ja sam dok je Olja Beckovic pricala neumorno rapovala. Bilo je stvarno super. Gru je jedan od najopasnijih rapera. Tokom 90./ tih u onoj nemastini sam ludela za njim. Bio je najbolji frajer, a i danas je. Domaci rap ima sigurnu buducnost! YO!
8-)

Liza Dennis:
Obucem nasu lepu narodnu nosnju i dole neke opancice, obicno marke NIKE. 8-)

Liza Dennis:
Gru je jedan od najopasnijih rapera. 8-)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH... ovo je toliko smešno da ću da stavim i ovo pedersko "lol"
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Liza Dennis:
Domaci rap ima sigurnu buducnost! YO! 8-)

ae da si navela bilo koga ko je dobar... nego... jbt... rep uz grua sigurno ima budućnost.... hahahahahahaha

Pored Bebana volim i Marcela. On je super. Njegove pesme su tako duboke, nisam sigurna da ih cak i razumem, jer sam slusala njegov disk toliko puta da se skroz izlizao. Ponekad ga obrisem alkoholom, pa se bolje cuje. Onda uz zvuke kise pocnem da placem i kroz plac rapujem. Bas je dobar feeling.

E,svaka ti chast............Ludilo........ :lol: :lol: :lol:

Значи ево за све вас који пљујете и што га бацате на Манчмелоа, ударац реалности!

Juice feat. Monogamija - Redaljka (илити прозивка целе јебене сцене прим.прев. ;) )

Juice : 'Rte Mono pa ja sam kul sa Bad Copy...
Mono : pa ja sam kul sa ViAjPijom...
Juice : pa i Sindikat je kul sa Manchom (Манча = Марчело прим. прев.)
Mono : Pa i Bad Copy je kul sa Edoom brate minli
Juice : I Be92 je kul u bulju jee (smeh)

Djus :

Tripujem da Manch drka na pising,
vrti mu se spot na TVu za lizing (Б92 прим. прев.)
priznajem zbog paznje medija pizdim
jer je LjaRa usao sa Hlebom u biznis (објашњеше: Реља из ВИП објавио соло албум под именом ХЛЕБ)
Svako proziva koga stigne
na ispolirani vicgla dodji kad mi se digne
dal imas jaja da u sred grupnjaka
dodirnes jaja svoga ortaka :lol: :lol: :lol:

i nemoj da je neko travere diro,
Looney je sisaljka al dobar je Deniro
Dalibor Andonov tata rimama barata,
predizborna propaganda svima dragog Sindikata
zato ajmo ruke gore DS, DS !!!

tu su Monogamija i DjSU-U-sU
rusi su u minusu jamajkani u plusu
vodka je u sinusu , izuj puma shuzu
ispao si smeker i sve si brkno
kapetan Bane zvanicno je pukno
Manchmelo otimachu muriju je drukno (Марчело друко мурији неког репера прим. прев.)
panduri nisu zadovoljni sa svojom tuplom
zato vidimo se posle izbora kada
se slegne ta opasna bakljada (алудира се на познати спот Синдиката прим. прев.)
rep je nastao iz bunta politici,
crnci su u marici, belci na ivici
koshtunjavi, dinkic, labus i tadic,
timofejev, korac spremni su za glavic
mnogi su mrtvi jer heroj je Mladic
slusam sta lupeta Ruzica Djindjic
drkajte ****** , drndajte mindzic
samo minli, chipka i shtiklic
:mrgreen:

Monogamija :

prichali ste da samo sranja rasipam
pushite mi **** ja sam lepo vaspitan
mogu da nam pushe Djuse brate minli
gengzta rep u strofi, Pisham na Bad Copy
pushice **** ajs, wikler i timbe,
chekaju Edu noge da im digne
doshao iz selo urbani manchmelou,
utisak nedelje - tukijem u chelo

***** doshla je, brate are you ready ?
jednu voli a ostale j***
__________ amfetamin dedi,
pucaj na ustashe , pucaj i pobedi
na ulici od murije krijem se u shteku
ko nije **** Bicharke nije uspeo u repu
nadrkana riba snifa lajne u klozetu
pridji pridji bejbi snifaj i pojedi
fukse bi htele samo lajne bele
a za lajne zute jebu se u dupe

oce da se mazi brusic (??) na ekstazi
gadi mi se drolja zovi joj taksi
oni su zajebani teroristi ali
da nema DS, DS bili bi mali
mrzim turbo folk i Mariju Sherifovic
Drkam kada gledam "Kljuch" na Natashu Mijlkovic !!!
:mrgreen:

РЕФ на мелодију, ајде мала да правимо лом :mrgreen:

AJDE MONO DA PLJUJEMO HOP
SHTO DA NE ?
VISHE NISMO DRUGARI KO PRE...EEE....

Значи то је тај фазон, даље нема. Овер и гамеовер 8) ;)

Да мислим на то што је било са Ајзеом, знао сам да је Ајзеа у питању али нисам мислио да је то сада толико битно пошто се песма не односи само на Марчела већ и на мноштво других квази-репера... ;)

Nixxx:
Да мислим на то што је било са Ајзеом, знао сам да је Ајзеа у питању али нисам мислио да је то сада толико битно пошто се песма не односи само на Марчела већ и на мноштво других квази-репера... ;)
aha....nishta onda...izvini...carry on 8-)

@Liza
totalno si u pravu...zato ja sutra ostajem kucji 8-) 8-) 8-)

Nixxx:
Juice feat. Monogamija - Redaljka (илити прозивка целе јебене сцене прим.прев. ;) )

Juice : 'Rte Mono pa ja sam kul sa Bad Copy...
Mono : pa ja sam kul sa ViAjPijom...
Juice : pa i Sindikat je kul sa Manchom (Манча = Марчело прим. прев.)
Mono : Pa i Bad Copy je kul sa Edoom brate minli
Juice : I Be92 je kul u bulju jee (smeh)

Djus :

Tripujem da Manch drka na pising,
vrti mu se spot na TVu za lizing (Б92 прим. прев.)
priznajem zbog paznje medija pizdim
jer je LjaRa usao sa Hlebom u biznis (објашњеше: Реља из ВИП објавио соло албум под именом ХЛЕБ)
Svako proziva koga stigne
na ispolirani vicgla dodji kad mi se digne
dal imas jaja da u sred grupnjaka
dodirnes jaja svoga ortaka :lol: :lol: :lol:

i nemoj da je neko travere diro,
Looney je sisaljka al dobar je Deniro
Dalibor Andonov tata rimama barata,
predizborna propaganda svima dragog Sindikata
zato ajmo ruke gore DS, DS !!!

tu su Monogamija i DjSU-U-sU
rusi su u minusu jamajkani u plusu
vodka je u sinusu , izuj puma shuzu
ispao si smeker i sve si brkno
kapetan Bane zvanicno je pukno
Manchmelo otimachu muriju je drukno (Марчело друко мурији неког репера прим. прев.)
panduri nisu zadovoljni sa svojom tuplom
zato vidimo se posle izbora kada
se slegne ta opasna bakljada (алудира се на познати спот Синдиката прим. прев.)
rep je nastao iz bunta politici,
crnci su u marici, belci na ivici

Monogamija :

mogu da nam pushe Djuse brate minli
gengzta rep u strofi, Pisham na Bad Copy
pushice **** ajs, wikler i timbe,
chekaju Edu noge da im digne
doshao iz selo urbani manchmelou,
utisak nedelje - tukijem u chelo

:? :? :? :? :?
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Po meni,ovo je samo potez ljubomornih ocajnika...
Koliko ja znam,Marchelo,i kad je pljuvao ''repere" u svojim pesmama,nicije ime nije spomenuo... :roll: :roll: :roll:

Back