Milica trance
Početnik
- Poruka
- 50
Indijanac ti caleMASTERMIND:marchelo je indijanac,ono....slusajte Prti 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Indijanac ti caleMASTERMIND:marchelo je indijanac,ono....slusajte Prti 8)
agreebeegee81:domaci rep,nesto najbolje sto ima kod nas
a sada...pa ponowo ih slusham...najwishe nowosadskisaki8050:pre slushala vishe ne...nishta vishe ne mislim o njima![]()
istina...Kosnar MC:Milslim da je Rap kod nas u danasnje vreme muzika sa najvishe smisla...
Svako ko slusha domaci RAP nije tolko pokvaren...Za razliku od GRAND-a RAP scena ne navodi na sponzorisanje primer (kupi mi bundu, uteraj mi porshe)
da..porshe...Kosnar MC:Milslim da je Rap kod nas u danasnje vreme muzika sa najvishe smisla...
Svako ko slusha domaci RAP nije tolko pokvaren...Za razliku od GRAND-a RAP scena ne navodi na sponzorisanje primer (kupi mi bundu, uteraj mi porshe)
keep it gangstaSlim_ShadY:BS i tacka.
Peace
pazi,mora kabrioKosnar MC:Milslim da je Rap kod nas u danasnje vreme muzika sa najvishe smisla...
trick-trick:pazi,mora kabrio
MalaAna:MASTERMIND respect!!!! A Marchelo je najveći ljaxe!
"...koji ti je bio **** da se prosereš onako, se*em se na Shock Puzzle, pozdrav za De Facto!Seti se četvorke i šta smo prošli bre, kao sad si svoj na svome pa mi dozivaš đavole..." - Gospoda
Da brate, neznam dali si primetio koliko se povecao broj sponzorusha sa takvim pesmama!trick-trick:pazi,mora kabrio
Nowica:Shta mislite o domacem repu (izvodjaci,pesme...) ?
Daaaaaaaaj raaaakijeeeeeeeeeKosnar MC:To je to ali samo josh : Seven, 43zla, Bad Copy, Prti bee gee i to je to...