hertz
Aktivan član
- Poruka
- 1.349
pa kad se probiju, biće hip hopa...ako se nisu probili nema ga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AMIN to thatskate_bitch:Hip - hop lives... Even in Serbia!![]()
HAHAHAHA....u jeeee...lizo koji si ti lik ne verujemLiza Dennis:Ja cesto pobrkam hip hop sa hula hopom. Tako kada mi neko kaze, ma lizo pusti to, to je hip hop, ja uzmem i pocnem da vrtim hula hop. 8-)
Liza Dennis:Ja cesto pobrkam hip hop sa hula hopom. Tako kada mi neko kaze, ma lizo pusti to, to je hip hop, ja uzmem i pocnem da vrtim hula hop. 8-)
Tatula(ns):lepo i Skabo kaze u jednoj pesmi "kucna ili studijska, nije bitna produkcija, nego atmosfera koja izlazi iz zvucnika" i ta neka atmosfera, pozitivna energija ako se oseti ili neki bol u glasu sa druge strane, ti ces produkciju zanemariti...
Tatula(ns):ovo oko opreme i gluposti, to nije toliko ni bitno... lepo i Skabo kaze u jednoj pesmi "kucna ili studijska, nije bitna produkcija, nego atmosfera koja izlazi iz zvucnika" i ta neka atmosfera, pozitivna energija ako se oseti ili neki bol u glasu sa druge strane, ti ces produkciju zanemariti i moci ces takvu pesmu da slusas dugo dugo... sta su ti klinci krivi ako nemaju para da kupe nadrkanu opremu ili da plate studijo sa nadrkanom opremom? ima talenata jako, snimi se prvo na krsh mikrofonu, posle te neko progura u studijo za dzabe i tako dalje.... ba gledaj Skabov album ceo sniman kuci na mikrofonu od 45 evra, bad copy prvi album SVE SAMI HEDOVI sniman u nekom radiju na nekom solidnom mikrofonu, narezali vokale na CD i sklapali kuci vokale, pa i slucaj Kajbla Spirita, Prti BG-a i jos gomilu njih...nemaju svi nadrkane producente ko Marchelo i BS...
Tatula(ns):spomenuo sam 45 evra zbog Shure PG48 ....i to je mikrofon napravljena za live preformance.... opet nije neki kondenzatorski mikrofon kao na primer B1 il B2, koji se vec smatraju studijskim mikrofonima... jeste, svaka radio stanica ima gluvu sobu, al ne toliko dobre mikrofone, a i ozvucenje nije bitno dok ne dodje do produkcije i mastera koji nisu radili u radiju.... tu su vec bitni monitori i sranja.... al ne vazno...nije to poenta.... necu da kenjam previse, al poenta je do rada i truda i koliko neko zeli da se iscima da to zvuci sto bolje.... a ako niste culi neke demo ortake koji prenose finu atmosferu i koji ne rade dobre pesme, onda ne znam u kojim krugovima se vi krecete.... voleo bih samo da imam bolji net da vam to okacim i dokazem..... toliko....
thruo:Ljudi... šta bre spominjete neke: "fiftije, d gejmove, dži-junite..."... Oni nisu merilo repa... Meni je 2pac takođe bio najbolji reper dok se nisam suočio sa nekim "sirovim andergraund" artistima poput MC Juice-a, Vakill-a, Jedi Mind Tricks-a i naravno... Atmosphere-a! Kad poslušate bar neke od ovih likova, tek onda pričajte o tome ko je napravio profi ce-de...
pacer:Army Of The Pharaohs, Canibus, Cunnilnlynguists, Q-Unique, pocheci Mobb Deep-a...