Domaći Rep

Milslim da je Rap kod nas u danasnje vreme muzika sa najvishe smisla...
Svako ko slusha domaci RAP nije tolko pokvaren...Za razliku od GRAND-a RAP scena ne navodi na sponzorisanje primer (kupi mi bundu, uteraj mi porshe ;) )

Kosnar MC:
Svako ko slusha domaci RAP nije tolko pokvaren...Za razliku od GRAND-a RAP scena ne navodi na sponzorisanje primer (kupi mi bundu, uteraj mi porshe ;) )
istina...:lol: ne volim ga neshto posebno,ali ono...mogu da slusham....svidi mi se po koja pesma...:)))

Kosnar MC:
da..porshe... :lol: :lol:
Ma ima toliko sponzorskih pesama da mi se zivot smucio! :roll:

Nowica:
Shta mislite o domacem repu (izvodjaci,pesme...) ?

Pre je mnogo bilo kvalitetnijih grupa i izvodjaca :

Rhythm Attack , Robin Hood , Mad Dog ,XXL , Flip Trip ,Ding Dong , Night Light , Full Moon ,CYA , BLACK in SOUL .......naravno nastavljeno je sa JUICE , SHORTY , BAD COPY , BEOGRADSKI SINDIKAT , V.I.P.,EDO MAJKA,SHKABIO , .....

Nekad sam najvishe voleo Grua i Sunshine .......ali i oni su promenili stil , tako da od svih ovih mogu samo da izdvojim JUICE,BS i CyU .......

Opa ovde se zna dosta o DOMACEM REPU ...ajde josh malo da se igramo :))) :

HAIN TENY , GOSPODA, LASTA ALPHABET , TRZ , JUNTA , DAYWHO , TATISHA ,M.A.X., DADA , DAMONIO , DON MAXONI , STRUKA , STATE , KOJOT ,TECHNA REAKCIJA , SEVEN ,.....

Mislim da je neko vec napisao DENIRO ( Hocu ) i PRTY BEE GEE (Hvalospev slatki krek ) .......

Back