Domaći košarkaši

• Začetnik teme Začetnik teme snaja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Anonymous:
Nikola:
snaja:
Dovoljno je da kazem da ga obozavam,znaci najlepsi najbolji sportista na planeti(zasto bih inace otvorila ovu temu?).Ne mozes da zamislis kako mi je bilo kada su Kingsi izgubili.A i kada je Jugoslavija osvojila Svetsko prvenstvo...

A u ovoj godini najuzbudljivii dogadjaj je bio kada je Pedja osvojio trofej na all-staru.

Najlepsi mozda, stvar ukusa. Zanima me zasto mu pamet nisi pomenula :lol: :lol: :lol: A sto se tice njega kao igraca, napravio bih paralelu izmedju njega i Hausa iz Partizana. Ima 7 osnovnih komponenti koje cine kosarkasku igru: Odbrana, Pregled igre, Asistencija, Gradjenje prostora i skok, Kretanje bez lopte, Fizicka pripremljenost (snaga, brzina i kondicija), i tek na sedmom mestu SUT! House koji nikad nece otici u NBA ima prvih 6 komponenti ravijene fantasticno. Pri tom je i lucidan i potpuno nepredvidiv. Koliko je Showman, toliko je i koristan. Pedja, na drugu stranu, ima najbolji sut na svetu za tri poena. Ima i solidan sut sa poludistance, ali ZAISTA NEMA NI JEDNU VISE KARAKTERISTIKU! To je covek koji se nikad nije bacio po loptu, kojem je preko 30 igraca dalo preko 30 poena... covek koji cuva Novickog koji zavrsi sa 46 poena, a nas Peja ima 2 licne greske??? Sta je bilo sa Lejkersima i praznim sutem za pobedu iz mrtvog ugla? Najbolji trojkas na svetu promasio kos za pola metra? Ima nesto sto se zove CLUTCH, ili nas prevod "muda", "hrabrost za vazne trenutke"... Pedja ni to nema... Nema nista, samo sut.

Da li ste vi svesni koliko su Gasol, Novicki, pa i Djinobili zakon za njega? To je kao poredjenje Jahovica i Turkoglua... Prvi je nije uspeo u NBA ligi, drugi jeste... Da nije mozda i korisniji Hido? Sve se videlo u reprezentaciji... 8)

Bodiroga je zakon trenutno... steta sto Sale vise ne igra.

Odlicno tumacenje
I sta sad??? Ajde da ga svi pljujemo sto nije savrsen igrac, ajde svi, sta vas briga...
Nerazumem kakvo je to "tumacenje"? Pa sta sad, jel Pedja kriv sto igra u NBA!? Ajde ubi tega sto on igra umesto Hausa. Svaka cast Hausu, odlican je, mnogo mi se dopada kao igrac, a tek kao osoba. Sigurno medju nekoliko naj u nasoj ligi!!!
Sta vi sad imate od ovakvih "tumacenja"? Nista! Ovo jeste forum,i jeste mesto gde treba izneti svoja misljenja, i naravno kritike, kakve god da su, al ponekad treba imati meru, zaista. Sve sto zelim da kazem da nije uredu da sad krenete svi da ubedjujete svet oko sebe kako je Pedja bezveze. Takav se utisak stice iz vasih tekstova.
Umesto da ste na strani nasih igraca, mala smo zemlja treba da budemo slozni, a vama nevalja ni ovo malo sto imamo, pa aj da dokazemo da je tudje bolje.

Ziveo PEJA!!!
ZIVELE SVE NJEGOVE MANE!!!
Pa sta sad ako nije najbolji defanzivac, pa sta??? BOLI ME UVO, ZIVEO PEJA!!! Svako ima nesto sto drugi nemaju, pa zato nikada netreba pozeleti tudje, tako nekako. Zamolio bih vas zaista, iskreno da nedirate vise Peju, pa na svetu ima hiljade i hiljade kosarkasa, a vi bas udarili po NASEM. Umesto da ga velicamo i da smo ponosni.... bezveze
Go Vlade!!!
Go Peja!!!
Go Kings!!!

Zaista ljudi,pa jeste li vi Srbi,Srbomrzci ili nesto trece? :roll: Mozda ljubomorni Srbi.Uu to je najgore.Kako mmozete,kako smete da kazete da je los u odbrani kad samo zahvaljujuci njemu vodimo 2-0 protiv nezgodnog Dallasa?Pa vi niste pri sebi!I Vlade,i trener i SVI su rekli da je ova pobedjena jer je Finliju 11 sec. pre kraja uzeo loptu!!!A ako niste gledali(verujem da vecina nije) uopste nemate prava da komentarisete izru najboljeg sutere,trojkasa i naseg najboljeg kosarkasa na SVETU CELOM!

U SINOCNOJ UTAKMICI PROTIV DALASA PEEDJA JE U ODLUCUJEM MOMENTU ODIGRAO ODLICNU, TAKORECI PERFEKTNU ODBRANU NAD FINLEYEM I TAKO MALTENE ODLUCIO UTAKMICU!!!
:D :D
ZATO MOLIM LEPO KOMPLETAN IGRAC NIJE ( NIJE M.J) ALI POLAKO I SIGURNO SE PRIBLIZAVA TOME!!!
ZATO RESPECT!!!

Pedja je najboji... On uvek osvoji najvise poena i kada sam isla u Chicago da ga gledam ... OMG.... to je bilo najbolje... Kada su Kings igrali protiv Bulls ja sam isla da ih gledam i mogu vam reci da je Pedja jedan od najboljih igraca....He rock!!! I LOVE HIM!!!!pedja is so HOTT!!! mwah hehe

PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE POZDRAV ZA SNAJKU POSTO MI JE ONA NAJDRAZI LIK OVDE

PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE POZDRAV ZA SNAJKU POSTO MI JE ONA NAJDRAZI LIK OVDE

Anonymous:
Thanks! :oops: :P

Pedja hoce da ide iz Kingsa u Cikago verovatno. Svi znamo da je razlog Webber,ali on tvrdi da kao nije :roll: .
Navodno, Pedja je batalio OL zbog Petrija (sto je ovaj i trazio) a za uzvrat,Kingsi su trebali da pottpisu sa Divcem. Sve je otislo do djavola :cry: i sad on hoce da ide. Nije ni cudo ako je u zrtvu za OL i repku podneo zbog Vlade,svi znamo sta mu je sve pomogao u zivotu i karijeri.
I treba da ide! :x

ma i ugovor mu je slab
npr veber za narednu sezonu uzima 17miliona dolara
bibi 12
miler i kristi po 7
pedja svega 6,95 miliona. a uveo je kingse u plejof.

realno je da pedja uzima minimum 10miliona po sezoni.
ne znam kakva su pravila, verovatno ce sklopiti ugovor na vise sezona sa novim timom.
ako ga kingsi bas zele neka ne pricaju onda vec nek odrese kesu, ostertaga su platili 6miliona po sezoni a za divca nisu hteli da daju vise od 2,5 miliona za narednu sezonu. jasno je da ga nisu hteli u timu vise. zato je covek i otisao, i odlicno je uradio.
mislim da je za pedju najbolje da ode u majami, i sa shekilom zavede red na istoku.

Anonymous:
PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE
:roll:
Pedje jeste naj bolji ali postaje napaljen kao svi amerikanci.Tako da sada nisam sigurna da je vise onih koji ga vole nego onih koji ga ne vole

Sigurno je da ima manje onih koji ga vole nego onih koji ga ne vole. Procunjajte malo po drugim srpskim forumima i vvidecete da je u 95% na tapetu Pedja i njegovo zdusno pljuvanje. Sto je po meni bolesno :shock: . Ipak je on Srbin,kao i mi, a mi sada ispadamo ljudi bez identiteta

SDK:
Anonymous:
PEDJA JE NAJBOLI PEDJA SAMO NAPRED A VI OSTALI STO GA NE VOLITE MOZETE SAMO DA MU ZAVIDITE GDJE JE ON A GDJE STE VI VI OPRAVDAVATE TVRDNJU DA SE USPJEH NAJTEZE PRASTA IPAK IMA VIZE ONIH STO GA VOLE NEGO ONIH STO GA NE VOLE
:roll:
Pedje jeste naj bolji ali postaje napaljen kao svi amerikanci.Tako da sada nisam sigurna da je vise onih koji ga vole nego onih koji ga ne vole
Ne vidim po cemu je on napaljen...?Da nema izjave i skandale tipa jarica ili kako si dosla do tog 'zakljucka'?

Sta vi svi imate toliko protiv Pedje. Recite mi samo jedan dobar argument. Ja vrlo dobro znam sta je to to jedna vrlo losa ljudska osobina, koju poseduju mnogi a to je ljubomara. Pedja nije savrsen, ali zar je neko? Pa nijedan covek od krvi i mesa nije savrsen. Cujem razne komentare tipa Pedja ne zna da igra i to kaze ko? Neki gubitnik koji samo sedi ispred ekrana i gleda kako ce koga da pljuje posto on nije niko i nista u zivotu. Ili na primer Pedja je napaljen a po cemu molicu lepo. Jel ima neko razlog ili lupate tek onako. PEDJA JE NAJBOLJI A VI SAD POKNITE OD ZAVISTI!!!

*M*I*L*IC*A*:
Sta vi svi imate toliko protiv Pedje. Recite mi samo jedan dobar argument. Ja vrlo dobro znam sta je to to jedna vrlo losa ljudska osobina, koju poseduju mnogi a to je ljubomara. Pedja nije savrsen, ali zar je neko? Pa nijedan covek od krvi i mesa nije savrsen. Cujem razne komentare tipa Pedja ne zna da igra i to kaze ko? Neki gubitnik koji samo sedi ispred ekrana i gleda kako ce koga da pljuje posto on nije niko i nista u zivotu. Ili na primer Pedja je napaljen a po cemu molicu lepo. Jel ima neko razlog ili lupate tek onako. PEDJA JE NAJBOLJI A VI SAD POKNITE OD ZAVISTI!!!

Tako je.Srpska posla!!!!

Back