Domaći košarkaši

Da je vreme od pre 5-6 godina i Jović, Dangubić, Kalinić, Jokić... već bi bili u Partizanu. Hteli to ili ne.
E sada neko drugi igra EL.

Obavezno bi bili.
Kao što su bili Teodosić, Savanović, Kecman i Milojević kao mladi, Raduljica, Mačvan, Stefan Marković i mnogi drugi, koji su svi (osim Stefana od pominjanih) prošli kroz vašu omladinsku školu da ih gazda overi i zaradi na njima. Hteli to ili ne.
Tad niste igrali EL, a opet ste sve to imali, i nikad ništa uradili... ne Evroliga, nego moć politike, uticaja i novca, i njihova upletenost u košarku.

Poslednja izmena:
Odgovorno tvrdim da je gotovo svo zlo koje proisteklo iz ovog naroda poslato sa tribina gde su navijači crvene zvezde i sa pravnog fakulteta univerziteta u beogradu! To kako ste vi usli u EL svakako nije vašom zaslugom druže...

Nije našom zaslugom. Al koga to briga... Piše se da Zvezda igra EL. Zbog toga i dolaze igrači.
A na koje to zlo misliš?

Ne bi, kao što ni dosad nisu mnogi bili kod nas. Ima mesta samo za 12 njih, a ne mogu uvek svi biti mladi i neafirmisani, kao 2013. kad smo vas prašili i sa klincima. Osim toga, moraju da se namire razni čovići i miškovići.

Neki od njih bi bili, od pominjanih verovatno Dangubić. Kalinića smo mogli imati ali smo ga propustili pre dve godine, mada je nacrtan za nas. Jović slična fora, ali jednostavno nije ni previše mlad ni kvalitetan, još uvek.

Obavezno bi bili.
Kao što su bili Teodosić, Savanović, Kecman i Milojević kao mladi, Raduljica, Mačvan, Stefan Marković i mnogi drugi, koji su svi (osim Stefana od pominjanih) prošli kroz vašu omladinsku školu da ih gazda overi i zaradi na njima. Hteli to ili ne.
Tad niste igrali EL, a opet ste sve to imali, i nikad ništa uradili... ne Evroliga, nego moć politike, uticaja i novca, i njihova upletenost u košarku.

:worth:

Obavezno bi bili.

Ti svi igrači su prošli omladinsku školu FMP-a iz Železnika što se i videlo po tome što su Teodosić, Raduljica i Mačvan kao klinci dominirali nad ostatkom Evrope.

Ti svi igrači su prošli omladinsku školu FMP-a iz Železnika što se i videlo po tome što su Teodosić, Raduljica i Mačvan kao klinci dominirali nad ostatkom Evrope.

brate ta fmp-ova omladinska škola je dok sam ja bio kadet (a 86 sam godište) bila naj naj najozbiljnija u zemlji. Ja sam igrao sa Aleksandrovim tačnije protiv njega i ekipe i mogu da vam kažem da je fmp izbacio najozbiljjiji način rada sa klincima u celoj zemlji...

Interesuje me što je potonuo Novak? beležio momak po 20+ poena po tekmi i na kraju niko ga nije angažovao :(

Inače ne znam da li primećujete ali od kako nemamo crnogorce...mislim da poprilično kuburimo sa centrima...

Milutinov mora da žrtvuje jednu sezonu i da sa parketa pređe na iglu i teretanu pa da lepo samo jedne sezone ko peković dođe sa 15kg viška mišićne mase :)
Đoko Šalić je talentovan dosta ali videćemo kako će se razvijati...
Imali smo finu četvorku Andrej Bojić ali i on se nekako upekmezio
Mali Bešović isto cvrc...

Ne znam...mislim da nam manjka visokih dinaraca...nije to to više :(

Back