Kojot
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
ccc
promaklo mi je nesto..
poz.!
promaklo mi je nesto..
poz.!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ti ces da nam kazes~!Sakrij malo ljubomorudjole001:snaja:Da li vam se dopada,da li ne,devojke da li vam se dopada njegov izgled,ako vam se ne dopada zasto,momci da li vam se svidja njegova igra...
I VULE AVDALOVIC JE LEPSI OD NJEGA
Jan Bibijan:Stojakovic je daleko od najboljeg svetskog kosasrkasa i na zalost izgleda da to nikada nece ni postati.Uprkos tome sto spada u sam vrh NBA [dva ucesca na ol staru vikendu],fenomenalan sut i fanatican pristup treningu, Pedja [kao sto je Nikola vec napisao] nema hrabrosti da zavrsi utakmicu. Ipak, zamislite da je isti resio famozni sedmi mec protv Lejkersa.Zar ga ne bi uporedjivali sa SALETOM DJORDJEVICEM kosarkaskim fenomenom, verovatno najboljim evropskim igracem posednje decenije[koji je takodje bio ogranicenih fizickih predispozicija].Zanima me sta Nikola misli o ovome i neka mi odgovori, posto vidim da se razume u kosarku, koje segmente igre Pedja moze da unapredi a koje ne.
Ma nemoj?Nije kapiten...HA<HA!Izgleda da nisi gledao konferenciju za novinare kada je Vujosevic rekao da se zna ko ce biti kapiten jedino ako stojakovic ne zakasni sa avionom.Alan Ford:Ма колико чињеница имали у прилог његовог лошег језика(да ли га увек разумете шта прича), иритирајућег гласа и као појава је то веома често ...Од рекламе се диже коса на глави, једини елемент кошарке у коме је добар је шут.Све то, по мени, стоји.Али такође стоји и чињеница да је непрепотентан и као човек мислим да је О.К.(основао је неку добротворну организацију), што је још важније од његове игре.
Што се тиче игре у одлучујућим моментима стварно је очајан.Нема менталитет победника, некако се плаши да преузме одговорност.Такође није ни за вођу екипе(Вујошевић је добро поступиио што га није поставио за капитена), то се видело у овом плеј-офу када се Вебер повредио.