Domaća pašteta

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kikiriki puter je jedan od najboljih izuma :lol:

Meni motor blendera jednom otišao zbog njega. Sada kupujem u prodavnici zdrave hrane bez aditiva a onda dodam med da dobije slatku notu kakvu volim. Obožavao sam da ga sam pravim jer sam mogao mogu da ga ostavim "nedovršenog" da ima i malo komadića kikirikija da ne bude dosadna pasta,umešam med i morsku so po ukusu,da bude balans slano-slatkog ...šta god.

Ali nije vredno kupovine novog blendera. Naučio lekciju.

Не осећам нити промил потребе да конзумирам дати артикал.

ameri to jedu ili anglosaksonci čini mi se, mada u australiji valjda jedu neki bljak
jel si sad još ponosnija :P
nekako gledam šta jedu po filmovima, ne znam u stvari u vel. brit. da li je uobičajeno
ovo jedu u australiji https://en.wikipedia.org/wiki/Vegemite, nešto na bazi ječmenog slada ili tako nekako
...
volim od avokada namaz, mada sam matorija od avokado generacije :P
i humus

Poslednja izmena:
Kikiriki puter je jedan od najboljih izuma :lol:

Meni motor blendera jednom otišao zbog njega. Sada kupujem u prodavnici zdrave hrane bez aditiva a onda dodam med da dobije slatku notu kakvu volim. Obožavao sam da ga sam pravim jer sam mogao mogu da ga ostavim "nedovršenog" da ima i malo komadića kikirikija da ne bude dosadna pasta,umešam med i morsku so po ukusu,da bude balans slano-slatkog ...šta god.

Ali nije vredno kupovine novog blendera. Naučio lekciju.

dobra ideja, baš ću da probam sa medom :ok:

- - - - - - - - - -

btw, ovaj blender mi je treći u zadnjih recimo pet godina, prvi je otišao dok sam mleo čvarke :D

juče nadjoh teglu zaboravljenih maslina u frižideru, pa je ubacih u blender sa belim lukom, vezom peršuna, malo maslinova ulja, kapra i brm brmmm

dobar namaz koji mi smiri glad u momentu :D

razmišljm da li bih mogao d aga doradim za špagete ????

odlicna pasteta odusevljena, nego tu nema ni za vrh viljuske.Bilo koje povrce prokuvano i bude baza, posebna je pasteta od pasulja koja ide sa dzigericom, inace ih spremam, obozavam da mutim razne majoneze, sve sto se muti je super

Back