- Poruka
- 98.702
borci za pravdukako zoves one koji su protiv sns-a?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
borci za pravdukako zoves one koji su protiv sns-a?
Ni tebi nije prvi put da se pravis ludaNemam pojma u koju si ti bajku zalutao, al nije ti prvi put da se pogubiš![]()
Koja studentska lista? Daj neka imena, prosvetli nasstudentska lista koja se vec okrece ka opoziciji? i ti si sad naivan.
Na koga misliš?brate...
ona se drzi u tajniosti koliko sam shvatio..samo ne znam kako misle da predstave program kad se ne zna ni koji su na listi ali su pre mesec dana rekli da ce biti i predstavnika opozicije na njoj.Koja studentska lista? Daj neka imena, prosvetli nas![]()
Kuc kuc ko je? Baka coka došla donela kolačeNa koga misliš?
E sad zvučiš ko tixi moram da priznam uostalom što se brineš? Studenti pozovu i dođe pola miliona za mene je stvar rešena.ona se drzi u tajniosti koliko sam shvatio..samo ne znam kako misle da predstave program kad se ne zna ni koji su na listi ali su pre mesec dana rekli da ce biti i predstavnika opozicije na njoj.
a sad stvarno..zar iko sa malo mozga moze misliti da ce opozicija pristati da se samounisti i prepusti sve studentima?
da li je onda studentska lista vucicev manevar da unisti opoziciju ili manevar da se izmedju sebe pocerupaju?
ili samo farsa da se na njoj nadje opet sadasnja opozicija, pokusaj njene revitalizacije.
a sta sam pogresno rekao?E sad zvučiš ko tixi moram da priznam uostalom što se brineš? Studenti pozovu i dođe pola miliona za mene je stvar rešena.
Koji đilas ko ti je taj? Nikad čuoa sta sam pogresno rekao?
zar ne mislis da se pitanje opozicije mora resiti?
zar zaista verujes da ce djilas okaciti policike kopacke o klin i reci "aj uzivajte, ja se povlacim"
protiv vucica je na prethodnim izborima glasalo MILION ljudi..svaki broj ispod toga je slabo i nedovoljno..
U redu je stajati u redu ispred €$€n€$ kuće. Ispred blok@derske nije. Večeras se okupili na ispod Cvetkove pijace. Ja prolazio i kazem onako na glas ovde zurka opet. Samo mi jedan lik dobaci i ispsovao me iz cista mira bez povoda i bez ataka na bilo koga.Slusam juce jednog koji prica kako su se okupili ispred kuce nekog sns funkcionera a onda je u nastavku ispljuvao kako su se neki sns-ovci okupili ispred kuce nekog vodje blokadera i kako to nije u redu .
zanima me da li je uopste ok da se okuplja ispred necije kuce? bilo cije?
S(n)S nacisti redovno objavljuju identitete svakog coveka koga kamere uhvate, izmisle lazi o njemu i teraju do druge lazi. Ubijaju politicke neistomisljenike i bace ih u dunav...Blokaderi nemaju toliko ljudi koliko ovi imaju stanova i nekretnina, mogu cele godine da provedu samo 1 dan u svakoj i opet ne udju u jednu istu dva putaSlusam juce jednog koji prica kako su se okupili ispred kuce nekog sns funkcionera a onda je u nastavku ispljuvao kako su se neki sns-ovci okupili ispred kuce nekog vodje blokadera i kako to nije u redu .
Poješće te ljubomora dušo mojaNi tebi nije prvi put da se pravis luda
Koji si ti narcis o prepametno bozanstvo,tebe neko da dira ma nema sanse na sve imas odgovor
Dotle smo dosli??OK je da režim hapsi, šalje marice na juriš na ljude, bije i privodi mimo zakona sve počevši od srednjoškolaca pa do studenata, lekara hitne pomoći, profesora fakulteta, uništava imovinu privatnika koji podržavaju proteste i da im Vođa svakodnevno krši Ustav i zakone i naziva sve ološima, teroristima, imbecilima i bagrom...ali ne dao bog dA Se sLuČajnO nEko okUpi iSprEd kUća režimskih njuški...pu, pu
NarcisPoješće te ljubomora dušo moja![]()
to opet nije odgovor na pitanje.S(n)S nacisti redovno objavljuju identitete svakog coveka koga kamere uhvate, izmisle lazi o njemu i teraju do druge lazi. Ubijaju politicke neistomisljenike i bace ih u dunav...Blokaderi nemaju toliko ljudi koliko ovi imaju stanova i nekretnina, mogu cele godine da provedu samo 1 dan u svakoj i opet ne udju u jednu istu dva puta
za dobrom zdrebicom prasina se dizePoješće te ljubomora dušo moja![]()
Samo ako domaćin tj gazda kuće organizuje veselje ili zbog smrtnog slučaja.Slusam juce jednog koji prica kako su se okupili ispred kuce nekog sns funkcionera a onda je u nastavku ispljuvao kako su se neki sns-ovci okupili ispred kuce nekog vodje blokadera i kako to nije u redu .
Kaznjiv je i lopovluk. Koji zbog svojatanje institucija ne moze da se privede odgovornostiSamo ako domaćin tj gazda kuće organizuje veselje ili zbog smrtnog slučaja.
Sve drugo je protivzakonito i kršenje privatnosti, što je u svim državama svijeta strogo kažnjivo.
Nisu mu napali kuću.Što ne želiš sebi, nemoj ni drugima. Dom je svetinja i napad na bilo čiju kuću je ispod svih civilizovanih normi i jedan vid divljaštva.
Pa niko ne pita ništa opoziciju. Jasno su studenti rekli da je to ista kuhinja kao rezim i da ce narod imati dve opcije : sns ili studentska listaona se drzi u tajniosti koliko sam shvatio..samo ne znam kako misle da predstave program kad se ne zna ni koji su na listi ali su pre mesec dana rekli da ce biti i predstavnika opozicije na njoj.
a sad stvarno..zar iko sa malo mozga moze misliti da ce opozicija pristati da se samounisti i prepusti sve studentima?
Pozicija i opozicija su ista gofna. Dzaba te priče, vrapci vise u nju ne verujuda li je onda studentska lista vucicev manevar da unisti opoziciju ili manevar da se izmedju sebe pocerupaju?
Još jedno veliko ništaŠta se krije iza Vučićeve poruke da sprema „veliki skup“ u Novom Sadu?