Dolazak na kućnu adresu

Slusam juce jednog koji prica kako su se okupili ispred kuce nekog sns funkcionera a onda je u nastavku ispljuvao kako su se neki sns-ovci okupili ispred kuce nekog vodje blokadera i kako to nije u redu .

zanima me da li je uopste ok da se okuplja ispred necije kuce? bilo cije?
Je l da da ti je naslov sada lepši ;)

Vučićevi smradikali kamenuju zgrade i kuće po beogradu!
https://n1info.rs/vesti/treci-ulaz-...ana-nasilnici-obilaze-zgrade-clanova-zborova/
1000007731.webp

Slusam juce jednog koji prica kako su se okupili ispred kuce nekog sns funkcionera a onda je u nastavku ispljuvao kako su se neki sns-ovci okupili ispred kuce nekog vodje blokadera i kako to nije u redu .

pa ako se blokaderi okupljaju, ondak je OK, a ako se narod okuplja oko kuce rektora Djokica , e to je vec nasilje, nedemokratija, tiranija rezima, diktatura........
...........ovo ne pije vodu vise ni u Donjem Glibovcu.

Koristim priliku da uputim apel svim stranama da se uzdrže od nasilnih akcija i primitivizma,
Takođe apelujem da se politički neistomišljenici ne nazivaju pogrdnim imenima , naroćito, ubicama i ustašama jer ustaše su samo jedne.

Koristim priliku da uputim apel svim stranama da se uzdrže od nasilnih akcija i primitivizma,
Takođe apelujem da se politički neistomišljenici ne nazivaju pogrdnim imenima , naroćito, ubicama i ustašama jer ustaše su samo jedne.
To je žargon srba iz hrvatske kojima su šešelj i radikali obezbedili eksport.

Poslednja izmena od moderatora:

Апеловао, не апеловао, све што је радикалски олош патентирао, сејао и гајио у политичком животу Србије сад дошло на жетву.

Журка тек почиње.

Meni su neverovatni online likovi koji bi se nay.eb.ali necije keve, zene i kcerke bez obzira ko taj neko bio, samo dok je "od onih drugih". A kada neko od tih drugih neciju kevu, zenu ili kcerku od "nasih" nategne onda pocinje kmecanje u glas. Pa dragi boljsevici ako cemo mi njima da radimo to, onda zasto da ne ocekujete da se to desi i nama, a? To me stravicno podseca na srpske godine "otreznjenja" 1991-95 i kao opozit 1999-tu. Dok se u tom prvom periodu necija druga keva i na drugoj lokaciji napushavala sve je bilo OK u Srbistanu a kad je dosao veci i jaci ugnjetavac i kad je razbucao srpsku kevu onda je pocelo kmecanje koje i danas traje i od koga drzava ne moze da nam se oporavi/napreduje. Nekako nam to maltretiranje drugih ide od ruke dok se ne zadesi neko ko ce nam uraditi to isto...

Pravda za @tab503 :D

(moze on svima ovde da se nazulja keve, ipak je on administrator ovog mesta)

sad kad se tebi pojave besni forumasi ispred zgrade :malav:

Pa ne znam koliko si upućen, ali ovi ''neutralni'' su komentarisali kako blokaderi umesto što blokiraju ''poštenim ljudima '' prolazak, nek idu na institucije. A institucije u ovoj državu su, zna se, Vesići, Mihajlovićke, Vučevići i onaj iz NS, zaboravih mu ime što kmečao kako on ima decu (zamisli, ovi pohapšeni i prebijeni nisu ničija deca
:mrgreen:).Eto, ljudi poslušali ''neutralne'' pa otišli kod ''institucija''
:mrgreen: ne kapiram sada kmečanje :p
pa i ti si skolska institucija, volela bi da se tako nezadovoljni roditelji okupljaju ispred tvoje kuce?

Posto oni smatraju srbiju privatnom njihovom svojinom logicno je da im se ide kuci
Izvini, šta bi mislio o tome da u Srbiji recimo postoji neka opcija koja bi svaki levi aktivizam automatski proglašavala za nzm koliku opasnost pa počela sa svoje strane?

Sumnjam da bi bilo ko voleo da se njemu dešava, inače, ukoliko se nešto želi začas se nade razlog.

Back