dokumentarni film "Pad Krajine" RTS 1

Ne, nije zbog izbora. Uopšteno se radi na poboljšanju celokupnog foruma.
Duboko sam udahnuo kada sam čuo da mi je ponovo dodeljen ovaj podforum ali i neki su dobili smisao života tako što će činiti sve suprotno od onog što treba. Jako uvrnuto zar ne?

Vratimo se na temu...

Pa nista nije poboljsano.Forum je postao tesko njesra.
Bar ovaj deo POLITIKA.Brisanje tema,zakljucavanje i brisanje postova nikako ne moze da poboljsa forum vec bas suprotno( naravno to ne vazi za neke extremne slucajeve)

Ne smeta meni diskusija samo mi glupo da neko ne ume u par redova da kaže šta ima

Pa kakve veze ima neka piskaraju ljudi ako ih ne mrzi.Kome se cita neka cita kome ne neka preskoci.A politika je u stvari teska pljuvacina tako da bez toga gubi draz.Naravno sve u umerenim granicama kad je pljuvanje izmedju forumasa u pitanju a bez ikakvih granica kada je pljuvanje po politicarima u pitanju.

Najveca slobina greska je to sto nije bio takav za sta ga predstavljaju.....da je bio makar malo extremniji i tezio SRBIJI a ne YU......

Ја то не бих никако назвала "грешком". Ради се о његовој - свесној намери, што га чини много одговорнијим.

А што га други представљају је тако, јер њима то одговара.

Pa kakve veze ima neka piskaraju ljudi ako ih ne mrzi.Kome se cita neka cita kome ne neka preskoci.A politika je u stvari teska pljuvacina tako da bez toga gubi draz.Naravno sve u umerenim granicama kad je pljuvanje izmedju forumasa u pitanju a bez ikakvih granica kada je pljuvanje po politicarima u pitanju.

ovo za političare se slažem...a za forumaše heh...pravi se javio da kaže da je umeren8-):lol:...
iskusio sam ja tvoju "umerenost" već mnogo puta...al neka...nemam ja ništa protiv tebe...lepo je imati i takve ko ti na forumu...tek toliko da se čovek podseti da i takvi postoje

inaće malčice mi je krivo što nisam bio on line dok ste gotovo svi na onoj temi napali Irona... upravo on je pozatvarao mnoge moje teme i čak me banirao prošle odine i ne bunim se ...neki put je bio u pravu neki put ne...

ono što mi se sviđa kod njega jest to da zaključava teme koje su se iscrpile kao ova (već nebrojeno puta...te teme koje krše pravilnik...dakle već u naslovu vređaju određene grupe ljudi...

da se krivo ne shvati...al i ja bi to uradio da sam mod...nebih toliko banirao (mislim da nebih banirao uopće...a pogotovo ne za trajno...VEĆ BI ZAKLJUČAVAO I BRISAO @lupe teme i još @luplje komentare

toliko

ujedno isprika na offtopicu

Pa nije ni cudo sto je propala kada su je vodili provincijski pandur sa sve brkovi Martic ,predratni magacioner Hadzic ili intelktualna gromada onaj ludi profesor Jarcevic iz Zadra sto ide po radikalskim skupovima i prica kako su Jevreji ustvari judeizirani Srbi ,ko im je kriv sto su slusali Slobu i obrali balvane i kurcili se do neba 91. a onda kad je zagustilo dobili qitu od tog istog Slobe i njegove dvorske budale Seselja to je isto kao i sa onim sa Kosova sto su ljubili Slobinu sliku i drzali je umesto ikone pa sada cuce u iseljenickim centrima sto kaze narod svaka se skola placa :(

Изврстан коментар, колико ти је времена требало да га срочиш?

Back