Доктор Несторовић, теоретичар завере или весник истине?

procitala sam ne brini ali sama preporuka je gloopa jer zasto bi neko uzimao sodu bikarbonu i smanjivao kiselost u zelucu ako je nema tj smanjivao nepotrebno jer je ona svakako potrebna u zeluci ..i tako dalje
ako smatras da je to sto je preporucio dobro ..pocni od sutra ujutro pa svako jutro :lol:
stvar je u tome da iza toga što je rekao stoji nauka. Ti, sa druge strane, unapred odbijaš bila šta što on kaže bez obzira što čovek ima sve akreditive - diplomirao pa doktorirao na državnom medicinskom fakultetu, docent, vanredni i redovni profesor u medicinskoj struci, izdao udžbenike za medicinsku struku...

Svodi se na to da se nekome jednostavno ne sviđa njegov narativ. Naravno, navukao je mržnju svih vaksera u doba korone.

Svodi se na to da se nekome jednostavno ne sviđa njegov narativ. Naravno, navukao je mržnju svih vaksera u doba korone.

Svodi se na to da je on srozao sebe i zarad malo kesha i popularnosti poceo da prica raznorazne budalastine da ga se ogromna vecina kolega stidi.

I njega i sadasnju ministarku zdravlja.

On je stekao prezir (ne mrznju) svih normalnih i kulturnih ljudi, a stekao je fanove kod jednog dobrog dela primitivnog i zatucanog plebsa.

Covek se jedno vreme nije skidao sa Balkan Info i pricao takve gluposti da to nije normalno.

I tu se popišao na sav svoj kredibilitet ako ga je ikada imao.

Svodi se na to da je on srozao sebe i zarad malo kesha i popularnosti poceo da prica raznorazne budalastine da ga se ogromna vecina kolega stidi.

I njega i sadasnju ministarku zdravlja.

On je stekao prezir (ne mrznju) svih normalnih i kulturnih ljudi, a stekao je fanove kod jednog dobrog dela primitivnog i zatucanog plebsa.

Covek se jedno vreme nije skidao sa Balkan Info i pricao takve gluposti da to nije normalno.

I tu se popišao na sav svoj kredibilitet ako ga je ikada imao.
To je tvoj stav a ne faktualno stanje. Visi na Balkan info jer su oni medju malobrojnim koji nisu cenzurisali takvu retoriku.

Takve kontraverzne stavove podržavaju i mnogi drugi kredibilni svetski stručnjaci ali su u zadnjih nekoliko godina svi anatemisani ne bi li se utemeljio jedinstveni pristup onome što je određena grupa ljudi htela da uradi.

To je tvoj stav a ne faktualno stanje. Visi na Balkan info jer su oni medju malobrojnim koji nisu cenzurisali takvu retoriku.

Takve kontraverzne stavove podržavaju i mnogi drugi kredibilni svetski stručnjaci ali su u zadnjih nekoliko godina svi anatemisani ne bi li se utemeljio jedinstveni pristup onome što je određena grupa ljudi htela da uradi.

To nije moj stav, vec stav svakog ko se bavio naukom bar trunku u svom zivotu.

Ti kredibilni svetski strucnjaci su kredibilni koliko i on. 😁

To nije moj stav, vec stav svakog ko se bavio naukom bar trunku u svom zivotu.

Ti kredibilni svetski strucnjaci su kredibilni koliko i on. 😁
Čudno je da se njegov kredibilitet, a i mnogih drugih, poljuljao isključivo kada je počela kampanja oko korone?
Kao da im je neko ili nešto popilo pamet tamo negde 2019.

cim neko pravi koje kakve tinkture i lekove za neizlecive bolesti nije covek
i takvu osobu koja zivi na tudjoj nesreci ne mogu da cenim ni postujem

primer:

Dr Nestorović: Soda bikarbona je lijek za rak
Pulmolog Branimir Nestorović preporučio je konzumiranje supene kašike sode bikarbone svakog jutra, kao prevenciju od nastanka malignih
https://adria.tv/vijesti/zivot/dr-nestorovic-soda-bikarbona-je-lijek-za-rak/
У више наврата је апеловао да користе његово име за рекламе с којима нема везе.
И то што си линковала је из те категорије. Уствари, линковано је вероватно ишчупано из контекста неке шире приче.

ciji neciji?
ovde svi kao i ti grade misljenje na osnovu televizije.
ko je odavde realno imao bliski susret sa njim?
Ја.
Професор за пример. У сваком смислу.
Много, много више је оних којима је помогао него обрнуто.
Зна медицину, а и користи мозак у послу.

Ја.
Професор за пример. У сваком смислу.
Много, много више је оних којима је помогао него обрнуто.
Зна медицину, а и користи мозак у послу.
ma daj..
covek samo misli kako da postane glavni.. znam ga ko zlu paru..mani me te kolegijalne price.

zasto njegove kolege izbegavaju njega da im leci decu?
raspitaj se malo.

ma daj..
covek samo misli kako da postane glavni.. znam ga ko zlu paru..mani me te kolegijalne price.

zasto njegove kolege izbegavaju njega da im leci decu?
raspitaj se malo.
Нисам никад чула да га неко од колега избегава у стручном смислу. Напротив.

Нисам никад чула да га неко од колега избегава у стручном смислу. Напротив.
sad moram da idem jer rano ustajem idem na sluzbeni put.. javi mi se u ponedeljak pa cemo preko pp-a posto nije za javni deo foruma malo popricati o njemu..

А где си ти да ми напишеш на теми о вакцинацији ген. мод. комарцима како ће се дозирати антиген?
Питај тих 30 па јави. ;)
To nije tema, vec ovaj majmun i sarlatan.

A za tu temu imam najstrucniju osobu na planeti da pitam, tako da ne sekiraj se za mene :)

To nije tema, vec ovaj majmun i sarlatan.

A za tu temu imam najstrucniju osobu na planeti da pitam, tako da ne sekiraj se za mene :)
Најстручнија особа на планети. Хит. :D
Стварно ме занима како се уз помоћ генетски модификованих комараца прецизира доза унетог антигена кад не можемо да будемо сигурни колико ће уједа имати свака појединачна особа?
Питала сам те то и на оној теми јер видим да се разумеш, макар посредно, па да поделиш с нама тај нови крик науке. ;)

Нестор је човек кога људи или воле или не воле јер је експлицитан и гласно износи своје ставове.
Тако да већина формира мишљење и о његовом стручном раду на бази разних ставова које има, а који везе немају с медицином.
Стриктно гледано медицински, добар лекар који је сигурно некад омануо, али ко није ?!?

cim neko pravi koje kakve tinkture i lekove za neizlecive bolesti nije covek
i takvu osobu koja zivi na tudjoj nesreci ne mogu da cenim ni postujem

primer:

Dr Nestorović: Soda bikarbona je lijek za rak
Pulmolog Branimir Nestorović preporučio je konzumiranje supene kašike sode bikarbone svakog jutra, kao prevenciju od nastanka malignih
https://adria.tv/vijesti/zivot/dr-nestorovic-soda-bikarbona-je-lijek-za-rak/
Кад нормалан човјек у наслову прочита: „Сода бикарбона је лијек за рак”, а у поднаслову да је неки доктор (који год) препоручио соду бикарбону као превенцију од настанка малигних... заустави се код поднаслова и уопће не чита тако насловљен чланак.

Back