- Poruka
- 132.237
da li si me citala?Upoznala sam ga,koliko i ti...na osnovu javnih pojavljivanja.
meni bliski ljudi su imali vrlo negativno iskustvo sa njim i kao covekom i kao strucnjakom u tirsovoj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li si me citala?Upoznala sam ga,koliko i ti...na osnovu javnih pojavljivanja.
Pa sad ko recimo danas sme da kaze Zelenskom da prestane da unistava drzavu i narod, sve je relativno...Da, formalno obrazovanje ne znači da je neko i prosvećen. Mnogo akademika recimo su podržali politiku 90-tih koja je državi donela samo stradanje i propadanje ali pošto njihovo znanje nije bilo u službi zdravog razuma već u službi ideologije niko se nije osmelio da kaže tom čoveku 'stani, čekaj nije dobro ovo što radiš'. Dakle, samo formalno znanje nije dovoljno.
pa ne, ali videces da njega uglavnom hvale oni koji nisu imali nikakav kontakt sa njim nego su ga gledali na televizijitab je u pravu
Имаш неки основ да напишеш ово, или си једноставно измислио?Zato što mislim da je ovde tema uopštena. Ja sam pisao na forumu religija a postoji i konkretna tema Teorije Zavere pa mislim da ovde je potrebno pisati samo o pokretačkom motivu za zaverologiju. Ne bih se u to udubljivao. Ko želi neka piše o njegovim zabludama konkretnim.
Naravno, ti znaš da on ne veruje da su ljudi umirali od virusa već da je sve to lažirano itd...pa do toga da nas zaprašuju iz aviona, pa HAARP itd...uobičajan narativ.
svi se lekari hvale pametni na tvpa ne, ali videces da njega uglavnom hvale oni koji nisu imali nikakav kontakt sa njim nego su ga gledali na televiziji![]()
Pa seti se priče o Milanu...Имаш неки основ да напишеш ово, или си једноставно измислио?
Хајде подсети нас?Pa seti se priče o Milanu...
Nije SFRJ propala zbog Milosevica nego zbog separatista-Kucana,Tudjmana,Alije...Da, formalno obrazovanje ne znači da je neko i prosvećen. Mnogo akademika recimo su podržali politiku 90-tih koja je državi donela samo stradanje i propadanje ali pošto njihovo znanje nije bilo u službi zdravog razuma već u službi ideologije niko se nije osmelio da kaže tom čoveku 'stani, čekaj nije dobro ovo što radiš'. Dakle, samo formalno znanje nije dovoljno.
Zato i kada je Nestorović u pitanju, slično je. On ima formalno znanje iz mnogih oblasti ali on je na žalost u službi zaveroloških idelogija i svoj talenat na žalost traći u te teorije. Zato prosveta nije znanje već stanje duha.
Хајде подсети нас?
Nije SFRJ propala zbog Milosevica nego zbog separatista-Kucana,Tudjmana,Alije...
Nista lose Milosevic nije uradio za srpski narod.Gore su zlo bili petooktobarci.No nije mesto za to.Ne radi se o raspadu Jugoslavije već vođenju Srbije i naroda srpskog tako katastrofalno. No, i pored toga akademici ga podržavaju maksimalno.
Naravno, ti znaš da on ne veruje da su ljudi umirali od virusa već da je sve to lažirano itd.
Добро, значи можемо да закључимо да си оно у првој поруци измислио26.02.2020 on kaže da je ovaj novi virus opasan toliko koliko i onaj kompjuterski i da je to 'najsmešniji virus' ikada. U Milanu nema epidemije uopšte, to su izmišljene priče, ljudi tamo ne umiru od virusa a žene naše sada mogu slobodno u Milano u šoping(Milano je tada bio epicentar epidemije..Italija je imala na hiljade mrtvih dnevno)
Eto, vrlo razuman savet.
No, to je samo početak njegovih fascinacija nacije. Uostalom pretražite i videćete šta on govori o virusu.
Dobro.Neciji bliski ljudi su imali pozitivno.I sta sad?da li si me citala?
meni bliski ljudi su imali vrlo negativno iskustvo sa njim i kao covekom i kao strucnjakom u tirsovoj...
kad ga slušam on obično kaže lako je proveriti na tom i tom zvaničnom sajtu.Овом човеку многи верују, јер је дефинитивно то да је врло паметан и да много зна.
Е сад, је ли он онај који стварно говори истину? Или је ипак неко ко узима голем новац да плаши и забавља народ теоријама завере недељним гостовањима на телевизијама?
‚A jesi li pročitala šta piše u tom članku, to jest šta je on stvarno rekaocim neko pravi koje kakve tinkture i lekove za neizlecive bolesti nije covek
i takvu osobu koja zivi na tudjoj nesreci ne mogu da cenim ni postujem
primer:
Dr Nestorović: Soda bikarbona je lijek za rak
Pulmolog Branimir Nestorović preporučio je konzumiranje supene kašike sode bikarbone svakog jutra, kao prevenciju od nastanka malignih
https://adria.tv/vijesti/zivot/dr-nestorovic-soda-bikarbona-je-lijek-za-rak/

‚A jesi li pročitala šta piše u tom članku, to jest šta je on stvarno rekao
“Svako jutro po kašiku supenu u malo vode, može i u toplu vodu, kad je uzmete, smanji kiselost u želucu, kad počne lučenje želudačne kiseline, aktiviraju se nervi koji aktiviraju slezinu i aktivira se imuni sistem”, objasnio je Nestorović tokom gostovanja na TV B92.
“Šta ima u hrani – svašta! Razni otrovi, želudačna kiselina ubije nešto, ali nešto ode i u krvni sistem – a šta ubija to što ode u krv – pa imuni sistem, koji aktivira ta slezina”, kontatovao je, između ostalog, Nestorović.
Можда је ствар у оном ”између осталог”?procitala sam ne brini ali sama preporuka je gloopa jer zasto bi neko uzimao sodu bikarbonu i smanjivao kiselost u zelucu ako je nema tj smanjivao nepotrebno jer je ona svakako potrebna u zeluci ..i tako dalje
ako smatras da je to sto je preporucio dobro ..pocni od sutra ujutro pa svako jutro![]()
Ne znam kakvu to on lovu moze da uzme od bilo koga?Za sta?Za gostovanje na tv-u?covek se pretvorio u masinu za uzimanje love od lakovernih ljudi..tezak smarac i teoreticar zavere