Dokle su stigli oni Vučićevi pešaci sa Kosova?

Ја не тражим ничије легитимисање већ ти!
Јуначе, моја порука је мало дужа од овога што си цитирао.
Претпостављам да на ово остало што сам написао немаш одговор? ;)

Јуначе, моја порука је мало дужа од овога што си цитирао.
Претпостављам да на ово остало што сам написао немаш одговор? ;)

Одговорио сам на оно што сматрам релативним. За остало сам мислио, а и сада мислим, кад ме већ вучеш за језик, да је тандара броћ за лаку ноћ.

Одговорио сам на оно што сматрам релативним. За остало сам мислио, а и сада мислим, кад ме већ вучеш за језик, да је тандара броћ за лаку ноћ.
Значи ”ови ваши са КИМ” су тандара броћ?
Па хајде да се сложим :mrgreen:

A zašto deliš ljude?I jedni i drugi idu peške,stanovnici su Srbije,rade to iz ubeđenja...
E vidiš, tu je ogromnaa razlika. Jer jedni idu jer su plaćeni ili ucenjeni. Drugi idu jer sami to žele. Gde su bili ti ljudi sa Kosova da krenu da se pobune kada su im uzeli sve srpsko tamo gde žive? Pasoš im treba da uđu u svoju zemlju, gde su bili tada da dođu do BG i da pitaju vlast zašto ih je prodala...

E vidiš, tu je ogromnaa razlika. Jer jedni idu jer su plaćeni ili ucenjeni. Drugi idu jer sami to žele. Gde su bili ti ljudi sa Kosova da krenu da se pobune kada su im uzeli sve srpsko tamo gde žive? Pasoš im treba da uđu u svoju zemlju, gde su bili tada da dođu do BG i da pitaju vlast zašto ih je prodala...
Svako može da objasni podršku svima koji mu se ne sviđaju time da su protivnički navijači plaćeni i ucenjeni.

A zašto deliš ljude?I jedni i drugi idu peške,stanovnici su Srbije,rade to iz ubeđenja...
За једне знам да су из убеђења, и о свом трошку, док за друге нисам сигуран....а и да су организовани и плаћени (храна и дневнице) о нашем, мислим државном трошку.....тако да се може рећи реч: "подела" !?

Не делим их ја. Сами се деле.
Једни иду под својим именом и презименом.
Други крију индентитет.
Питам само који је разлог за то?

Pa dobro,sada su došle neke nove generacije i ne možeš im uzeti za zlo želju da učestvuju u političkom životu svoje države.Dalje,otkud znaš da ovi drugi(pretpostavljam da misliš na blokadere i simpatizere) nisu plaćeni ili ucenjeni,ili čak i zavedeni nekim obećanjima?

За једне знам да су из убеђења, и о свом трошку, док за друге нисам сигуран....а и да су организовани и плаћени (храна и дневнице) о нашем, мислим државном трошку.....тако да се може рећи реч: "подела" !?
Pa...

Имаш ли ти име и презиме? Легитимиши се па тражи да неко други то исто уради. Овако је потпуно депласирано, као анонимус тражиш обелодањивање неких других.
Нисам сигуран да видиш апсурд у овом твом захтеву чим си га поставио.

Ma zna on zašto i zbog koga mene provocira , pusti. Dosadno.

Back