Dokle podele?

Nije mi jasno šta rade ovi ljudi u DS-u. Jedina stranka u Srbiji koja vredi i ima sposobno rukovodstvo,
satkana od vrhunskih političara sa ovih prostora se sada deli. Pozivam sve napredne DS-ovce, da učine
sve da ne dođe do podela i da se zataška sukob između Đilasa i Tadića. Ljudi, podelom DS podeliće
se i Srbija. Čemu sve te podele i zašto? Urazumite se zbog sebe, zbog nas i naše dece, zbog Srbije.
DS mora sad ostati jedinstven, sad kad je najteže.
http://www.blic.rs/Vesti/Politika/338781/Tadic-sprema-javni-obracun-sa-Djilasom

Tako smo i mi mislili kad su bili u opoziciji.na vlasti su pokazali pravo lice,korupciju i ne znanje. Imaji kurtonski kadar ,veze nemaju.

Nije mi jasno šta rade ovi ljudi u DS-u. Jedina stranka u Srbiji koja vredi i ima sposobno rukovodstvo,
satkana od vrhunskih političara sa ovih prostora se sada deli
. Pozivam sve napredne DS-ovce, da učine
sve da ne dođe do podela i da se zataška sukob između Đilasa i Tadića. Ljudi, podelom DS podeliće
se i Srbija. Čemu sve te podele i zašto? Urazumite se zbog sebe, zbog nas i naše dece, zbog Srbije.
Ovo bi bio crni humor :roll:
Podelice se Srbija zbog DS kriminalaca :zcepanje: Tacno,podelice ih sudije,ko za Zabelu,ko za ludaru :zcepanje:

satkana od vrhunskih političara sa ovih prostora se sada deli. Pozivam sve napredne DS-ovce, da učine
:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Mićunovu jer samo će on nadživeti DS.

Neću, bre, da se raspravljam. Svi vrlo dobro znamo da je DS jedina stranka u Srbiji koja može
da napravi reda, sobzirom na kadar koji imaju. To što se ovde poverenje ukazuje raznim političkim diletantima
a oni koji znaju i mogu sede u opoziciji nije moja briga. Ja ovde iznosim realno stanje a da li će to neko prihvatiti
ili ne nije moja briga. Neka se svako zapita šta ćemo sutra sa ovim diletantima na vlasti i neka ih uporedi sa
kadrovima DS. Ako vi ne vidite razliku to je vaš problem.

Eh, nije ti jasno?
Još samo Đilas i Pajtić imaju svoje feude za pljačkanje, a neće da dele.

Neću, bre, da se raspravljam. Svi vrlo dobro znamo da je DS jedina stranka u Srbiji koja može
da napravi reda, sobzirom na kadar koji imaju.
Какав кадар?Правници,економисти и глумци нису кадар,они не знају да направе ништа што може да се употреби и прода.

Ovo bi bio crni humor :roll:
Podelice se Srbija zbog DS kriminalaca :zcepanje: Tacno,podelice ih sudije,ko za Zabelu,ko za ludaru :zcepanje:

A to će da inspiriše vlada u kojoj sedi Dinkić, koga je Vučić označio kao kandidata 000001 za Zabelu?
Žuti jesu napukli, ličnio mislim da je to američki plan, ali ti se, draga moja, zanosiš kao kmet Siman iz Andrićeve priče...
A kad smo već kod Andrića, podsetiću te da je on počesto opisivao likove koji su na razne načine stardali zbog zanosa,
Pazi da i ti ne budeš među njima.
Uzgred, ja sam na izborima za predsedniak "preleteo" odnosno glasao za Nikolića čim su ovi iz EU javili tri sata ranije da je pobednik.
Naravno i učlanio sam se u SNS, sada je korisno.
Mada sam u suštini žut i dalje i "preregistovaću se" za sledeće izbore...
Tako to ide, Fato.:)

Back