Доказивање...

Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?

Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??

To da je neko uvek veseo dokazuje samo da je u pitanju moron.. Kakve veze to ima sa nekom uspešnošću, svestranošću, ispunjenim životom i sličnim stvarima na koje cenim da si ciljao..?

To da je neko uvek veseo dokazuje samo da je u pitanju moron.. Kakve veze to ima sa nekom uspešnošću, svestranošću, ispunjenim životom i sličnim stvarima na koje cenim da si ciljao..?
Циљао сам на то да је један број лепих девојака прорачунат и крајње себичан у вези и покушао сам да направим неку пројекцију са веселим типом.
Погрешно очигледно као што сам и сам признао.

Nije stvar u tome da li devojke to hoće ili neće. Svaka je dama realna u tom pogledu na početku. Problem je što je jako malo devojaka, koje bi ovakav stav držale narednih godina. Jer retke su žene koje ne traže samo da ih golicaš i po telu i u duši.
Апсолутно, то уцењивање је нешто најгоре што постоји што доводи до велике несигурности код момака и мржње према женама, некад оправдане, а некад не.

ne mozes onda da upravljash je l to
pa dobro i ona nema tebe za upravljacha
:neutral:
ma to je ok
mozesh postepeno precom preche naokolo blizhe
У ар мисинг да поинт.
А с обзиром да сам добио поприличну подршку од мушкараца задовољан сам темом иако сам мислио да је пукла.

Циљао сам на то да је један број лепих девојака прорачунат и крајње себичан у вези и покушао сам да направим неку пројекцију са веселим типом.
Погрешно очигледно као што сам и сам признао.

Апсолутно, то уцењивање је нешто најгоре што постоји што доводи до велике несигурности код момака и мржње према женама, некад оправдане, а некад не.

А с обзиром да сам добио поприличну подршку од мушкараца задовољан сам темом иако сам мислио да је пукла.

Ma samo nek si ti srećno potvrdio svoju tezu z:lol:
Još taj stav podebljaj u rl, i ima ruže da ti procvetaju odmah.

meni deluje da nema mesta tom dramljenju, i da je u dramljenju problem
Због овог поста имам да поставим још једну, али много зезнутију тему, па да сфатиш да није тако.z:mrgreen:
Припреми се за "Сељанчицу и секси трактор" z:mrgreen:, али вероватно ће ићи касније вечерас или сутра ујутру, јер ме мрзи сада да куцкам, а и пијан сам.

Back