hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.255
uf cini mi se da muskarac ipak tu odredjuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ipak ti imash neke prednosti u odnosu na nju... fizicke?
Pa to ti je prosta stvar: ja imam fizičku snagu za njih tri devojke, ali ona može da ima tri momka istovremeno![]()
Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?
Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??
Циљао сам на то да је један број лепих девојака прорачунат и крајње себичан у вези и покушао сам да направим неку пројекцију са веселим типом.To da je neko uvek veseo dokazuje samo da je u pitanju moron.. Kakve veze to ima sa nekom uspešnošću, svestranošću, ispunjenim životom i sličnim stvarima na koje cenim da si ciljao..?
Апсолутно, то уцењивање је нешто најгоре што постоји што доводи до велике несигурности код момака и мржње према женама, некад оправдане, а некад не.Nije stvar u tome da li devojke to hoće ili neće. Svaka je dama realna u tom pogledu na početku. Problem je što je jako malo devojaka, koje bi ovakav stav držale narednih godina. Jer retke su žene koje ne traže samo da ih golicaš i po telu i u duši.
У ар мисинг да поинт.ne mozes onda da upravljash je l to
pa dobro i ona nema tebe za upravljacha
ma to je ok
mozesh postepeno precom preche naokolo blizhe
Гријешиш.dramis bez veze
Циљао сам на то да је један број лепих девојака прорачунат и крајње себичан у вези и покушао сам да направим неку пројекцију са веселим типом.
Погрешно очигледно као што сам и сам признао.
Апсолутно, то уцењивање је нешто најгоре што постоји што доводи до велике несигурности код момака и мржње према женама, некад оправдане, а некад не.
А с обзиром да сам добио поприличну подршку од мушкараца задовољан сам темом иако сам мислио да је пукла.
Не брини се ти за мој РЛ, ту чак имам проблеме друге врсте.Ma samo nek si ti srećno potvrdio svoju tezu
Još taj stav podebljaj u rl, i ima ruže da ti procvetaju odmah.
Због овог поста имам да поставим још једну, али много зезнутију тему, па да сфатиш да није тако.meni deluje da nema mesta tom dramljenju, i da je u dramljenju problem
a sto, sta bude kad ukines dramljenje?