Доказивање...

Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?

Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??
Ne mogu da verujem sta pises.

Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?

Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??

treba da ima zrnce ludosti, to da. tek toliko da kapira i moje bubice i/ili ucestvuje u njima. makar tek toliko da nije cetvrtast. ali volim ljude sa kojima se smejem i ludiram. meni je to bitno kad sam sa nekim.

Није битно шта жена очекује или жели. Најважније је шта ти очекујеш да жена задовољи...

pa mozda se plase losih muzeva, a mozes trpeti da nemash taj seh ko ribe sa pdf zene :evil: cak ti je mozda i bolje jer kasnije ne mogu da te ucenjuju tek tako. jedino sto ti izrastu brkovi i stomak i bijes male muskarce

te sa pdf zene imaju super muyeve sa sehom ' malo ogovaranja

Back