gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
subudaj bagatur i džebe nojon
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem sta pises.Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?
Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??
Ne mogu da verujem sta pises.
Ti si heroina vidim...mozhda neki narkotik?

Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?
Да ли вам други тип везе, без неких "сензација" временом досади и учини вам се монотоном везом??
treba da ima zrnce ludosti, to da. tek toliko da kapira i moje bubice i/ili ucestvuje u njima. makar tek toliko da nije cetvrtast. ali volim ljude sa kojima se smejem i ludiram. meni je to bitno kad sam sa nekim.
Жене, шта ви мислите, да ли очекујете да ваш момак буде константно весео, некако успешан и да увек код њега постоји нешто ново и занимљиво или се задовољавате неким уобичајеним, нормалнијим стварима и може се рећи да са момком имате однос сличан као са другом/братом само што има секса?
a zene sta mislite o seiku koji sa sve haljinama danas dolazi u srbiji ,,a procitah text da je napravio svadbu od sto miliona dolara ,,,aaazar se nije pokazao
shto se ana bacila onda pod voz
Зато јер је вољела... Али је патила дубоко у себи.
Као патеница била је спремна и на највећу жртву.
Као срећница била је способна само за превару...
da je bila srecnica ne bi imala potrebu za prevarom..
Погрешно размишљање. Углавном је обрнуто...
http://forum.krstarica.com/showthre...е-мужеве-мање-варају-од-оних-које-имају-добре
nemaju ti primeri veze sa srecom

cak ti je mozda i bolje jer kasnije ne mogu da te ucenjuju tek tako. jedino sto ti izrastu brkovi i stomak i bijes male muskarcepa ili patis ili si srecan valjda
voli da pati, pa ne pati onda... organizam joj voli stanje nesrece? pa shta znam sto ne bi i muski to voleli? melanholijaaaaaaaaaaaaaaa![]()