Ništa nije savršeno. Može biti samo idealno.
Sve je već definisano.
Ovo je najjednostavnije objasniti “zakonom spirale”: koliko je nešto veliko, toliko je i malo, i obrnuto. Ovo je direktno pobijanje Albert Einstein-ove teorije relativnosti. Zašto? Pa zato što je on smatrao da se “beskonačnost završava u početku”, što nije nikako tačno, i zbog toga ga je Nikola Tesla tako žestoko napadao. Problem je bio u njegovom (Einstein-ovom) ograničenom umu. Žalosno je što je taj naučnik započeo tu teoriju i nije je znao završiti, pa se potrudio da napravi kraj, i tako je direktno napravio “kratki spoj”. Takođe je žalosno to da i profesori, kao i učenici, danas predaju i slušaju tu teoriju, a ne shvataju je. Simbolički rečeno: to bi značilo da ako kreneš od 0 prema 10, i kada dođeš do 10, da nakon toga sledi kraj, odnosno početak. ili 0, što naravno nikako nije tačno. Problem je u tome što on nije znao da broji preko 10, pa je iz svog neznanja rekao da nakon broja 10 sledi 0, a mi dobro znamo da nakon 10 sledi 11... što je naravno znao i Tesla. A to o “zakrivljenom svemiru” stoji i vredi jedino za putovanja koja koriste svemirski brodovi. Tako se može putovati zato što oni sa broja 10, da bi negde došli brzo, oni ne putuju sa broja 10 na broj 9, 8,7... do 0 (jer je to duži put), već oni sa broja 10 se direktno prespoje na “-10” (antimaterija) i tako pređu fizički put ogromnih razmera kroz jako malo fizički računatog vremena. To vam je materija i antimaterija - (1, 2, 3, 4, itd. i -1, -2, -3, -4, -itd). Einstein-ov mozak je bio ograničen i zato se njegova teorija može srušiti, jer je takođe ograničena, pošto jabuka ne pada daleko od stabla, pa tako ni teorija iz ograničenog mozga ne može biti neograničena. Mi možemo pronaći kraj svemira, ali to ne znači da nakon tog kraja sledi početak, odnosno onaj početak koji je deo tog kraja koga smo pronašli, već je taj kraj koji smo našli mesto gde mi kao “bog”, odnosno manji hologram sveukupne celine, moramo nastaviti tu kreaciju. Eto, čak ni to ne znaju. Ljudi pričaju da traže “perpetuum mobile”, a nisu svesni da žive unutar takve mašine (isto kao što vernici traže/veruju/sumnjaju/ne poznaju boga, a nisu svesni da žive unutar njega i da su sami manji hologram boga kao celine). Eto i to ne znaju. Kad sve sagledamo - vidimo da jednostavno “ne znaju”... Znam isto tako da ovo što pričam zvuči sasvim kretenski (ali kretenski iz ograničenog pogleda), jer ko sam ja da rasturam teoriju relativnosti. A to je zbog toga što nisam bio kompatibilan sa smećem kojim se pune mladi umovi, tako da im se u startu ukoči kreativnost pretrpavanjem pustim nelogičnim i lakooborivim teorijama - darvinizam, teorija relativnosti...